loading
close
SON DAKİKALAR

Kılıçdaroğlu'ndan örnek tavır

Kılıçdaroğlu'ndan örnek tavır
Tarih: 22.08.2014 - 17:02
Kategori: Siyaset

Örnek talimat: ''Benim için ne yapacaksınız diğer adaylar için de yapın.''

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin 5-6 Eylül'de ATO Kongre Merkezi'nde yapılacak kurultay çalışmalarını yürütmek üzere, CHP Genel Sekreteri Gürsel Tekin ile CHP Genel Başkan Yardımcıları Haluk Koç, Tekin Bingöl, Emel Yıldırım ve Bülent Tezcan'dan oluşan 5 kişilik komite kurdu.

CHP Lideri, ''Kurultayda benim için ne yapacaksanız aynısını diğer adaylar için de yapın. Saygıda kusur etmeyin. Kendilerinin talepleri olursa yerine getirin. Her şey eşit şartlarda olsun'' talimatını verdi.

Kılıçdaroğlu'nun talimatı kapsamında, Muharrem İnce'ye kurultay sırasında kulis faaliyetlerini rahat yürütmesi için büyük salonun hemen bitişiğinde bir oda ayrıldı. Aday sayısının artması durumunda yeni odalar hazırlanacak.
Kurultayda konuşmalar ve oylama ayrı salonlarda yapılacak. 3 bin 200 kişilik büyük salon, genel başkanlık yarışına sahne olacak.

OYLAMA YAN SALONDA

Genel başkanlık için konuşmalar tamamlandığında oy kullanmak için hemen ''yan salona'' geçilecek. Oy verme kabinleri önceden hazırlanacak. Böylece, geçmiş kurultaylarda olduğu gibi zaman kaybı yaşanmayacak. İki salonun dışındaki 8 bin kişilik fuayede seyirciler yer alacak. Masa ve sandalyelerle donatılacak bu bölüme kurulacak 40 metrekarelik dev ekranlarda oylama ve konuşmalar canlı izlenebilecek.

CHP yönetimi, 2 gün sürecek kurultay için kesenin ağzını açtı. Sabahları seyirciler ve delegelere çay-simit ikramında bulunulacak. Öğle ve akşam saatlerinde döner ekmek servisi yapılacak.

Delegelerin oturacağı koltuk numaraları önceden belli olacak. 2 gün boyunca Ankara'da ağırlanacak bin 216 delege için 8 otelde yer ayrıldı.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları