loading
close
SON DAKİKALAR

Kim, hangi cesaretle Kemal Bey

Kim, hangi cesaretle Kemal Bey
Tarih: 30.04.2016 - 00:00
Kategori:

Şahin Mengü; Kimdir bunlar Kemal Bey susmayın bildiğiniz bir konuda susmak yalan söylemektir.

27 Nisan akşamı CNN TURK ‘de yayınlanan ‘’Tarafsız bölge’’ programında gazeteci İsmail Saymaz Baykal’a ‘’ iktidar size karsı yapılan kaset komplosunun cemaatin yaptığını söylüyor. Size göre komploda cemaatin parmağı varmı?’’ Sorusunu yöneltti.

Baykal bu soru uzerine: ‘’…. O günkü yüksek siyasi iradenın talimatı, onayı kararı olmadan böyle bir iş yapılamaz. Ben bu kanaatimi ilk gün söyledim,bugüne kadar o kanaatimi değiştirecek hiçbir somut gelişme sağlanamadı…bu işi çözmek istiyorsanız sorarsanız Başbakana ,yukarıdan aşağıya inin ,aşağıdan yukarıya çıkmaya çalışmayın. Birde sayın Kılıcdaroğlu’na sorulsun çünkü o başbakanın o kaseti seyrederken görüntüsünü izlediğini söyledi. ‘Gözlüğünü takıp ‘diye anlattığı gördüğünü iddia eden ana muhalafet partisi başkanı var.’’

Bu kasette aynen Baykal kaseti gibi özel hayatıon gizliliğini ihlal eden hukuka ve kanuna aykırı şekilde elde edilmiş bir kasettir.

Kılıçdaroğluna Tayyip Erdoğan kasetine getirip izlettirenlerle Baykala komplo kuranların aynı yada ilişkili kişiler olduğu muhtemeldir.

Her ne kadar Kılıçdaroğlu , Habertürkte katıldığı TV proğramında cemaat değil dedi ama, büyük bir ihtimallede bunlar paralel yapının elemanlarısdır.

Zira geriye dönüp baktığımızda Kılıçdaroğlunun açıklamaları, bir grup chp milletvekillerinin cansiperhane bir şekilde cemaate karşı yapılan operasyonlarda, FETO ’cuların ‘’ önlerine yatmaları ‘’sebepsiz olmasa gerek.

Bu nedenlerle aydıonlanması gereken sorular var.
Kılıçdaroğlu kaseti getiren insanları önceden tanıyormuydu.

Kılıçdaroğlu 20 Şubat 2017 tarihinde kanaltürk TV ‘de yayınlanan ‘’Farklı Bakış’’ proğramında kendisine getirilen kaseti seyrettiğini, çekimi bir diz üstü bilgisayarın objektifinden yapıldığını anlattı.
Kendisine bu kadar detaylı bilgi verildiğine göre kaseti getirenleri tanıdığı anlaşılıyor.

O zamanda akla şu geliyor; bu kasetten haberdardı kendisi seyretmek istedi.

Bir an için kaydı yapanları Kılıçdaroğlunu tanımadığını kabul etsek bile, birileri bu ilişkinin kurulmasına aracılık etmiş olmalı. Kim dir bu aracılık eden kişi yada kişiler?

Bu kasetin kanuna aykırı bir şekilde elde edildiği açıkken, bunu getirip kendisine izlettirenler hakında suç duyurusunda bulunmuşmudur.

Bu kişiler hakkında suç duyurusunda bulunsa idi, büyük bir ihtimalle Baykala kurulan komplonun failleri çıkartıla bilinirdi.
Niye yapmadı bunu, sebep ne?
Bu kaseti kendisine seyrettirenler, cemaate yakın isimlermiydi? Zira kendisi geçmişte ‘’ yargıda ve poliste cemaat yapılanması vardır diyemem ‘’ demiş ve hatta şimdi sahip çıktığı Ergenekon mağdurları içinde geçmişte, yetmez ama evetçilerin, numaralı Cumhuriyetçilerin, bölücü sevicilerin, peşine takılıp ‘’Darbeciler yargılansın ‘’diyordu.

Acaba kanuna aykırı şekilde elde edilmiş bu Tayyip Erdoğan görüntüsünü kendisine getirenler yâda aracılık edenler Kılıçdaroğlu’nun yakından tanıdığı isimlermidir?

Bunlar hakkında suç duyurunda bulunmamasının sebebi, kendisine yakın kişiler olmalarımıdır.

Bu kişler, Baykal kaset komplosunun suç ortakları olabilirlermi ?
Suçu ve suçluyu bilerek izlemek te suçtur. Bu Tayyip Erdoğan içinde, Kemal Kılıçdaroğlu içinde suçtur.

Hukukun üstünlüğünü savunan bir partinin Genel Başkanı’na kim hangi cesaretle, ister Baykalın ister Tayyip Erdoğan ‘ın olsun, kanuna aykırı şekilde elde edilmiş, özel hayatın gizliliğini ihlal eden bir kaseti izlettirebilir.
Kimdir bunlar Kemal Bey susmayın bildiğiniz bir konuda susmak yalan söylemektir.

Şahin Mengü

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları