loading
close
SON DAKİKALAR

Savcılık Berkin'in katillerinin peşinde

Savcılık Berkin'in katillerinin peşinde
Tarih: 01.10.2014 - 12:05
Kategori: Gündem

Gezi olayları sırasında başından gaz fişeği ile vurulan Berkin Elvan'la ilgili soruşturma savcısı 3 polis ve 1 komiserin bilgilerini istedi.

Berkin Elvan'ın başından gaz fişeği ile vurulduğu sırada olay yerinde bulunan üç polis ve bir komiser yardımcısının bilgileri soruşturma savcılığı tarafından İstanbul Emniyeti'nden istendi. Gezi olayları sırasında başına aldığı darbe nedeniyle 269 gün sonra hastanede hayatını yitiren Berkin Elvan'la ilgili soruşturmada savcı Mehmet Selim Kiraz'ın olay yerinde bulunan üç polis ve bir komiser yardımcısının bilgilerini İstanbul Emniyeti'nden istediği öğrenildi. Bu polislerin soruşturmada bilirkişi olarak belirlenen Ulusal Kriminal Büro'nun olay anına ilişkin görüntülerde eşkallerini belirlediği kişiler olduğu ifade ediliyor.

TANIK OLARAK ÇAĞRILAN POLİS GELMEDİ

Kiraz'ın 23 Eylül tarihli yazısında ayrıca bir polis de tanık olarak ifade vermeye çağrıldı. Ancak 30 Eylül günü (dün) ifadeye gelmesi gereken bu polisin savcılığa gelmediği öğrenildi. Söz konusu polisin tanıklığı da ek bilirkişi raporunda yer alan eşgaline dayandırılıyor.

Savcılık Berkin'in katillerinin peşinde

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları