loading
close
SON DAKİKALAR

Tuba Ünsal'dan devlet hastanesi isyanı

Tuba Ünsal'dan devlet hastanesi isyanı
Tarih: 08.02.2013 - 01:36
Kategori: Sağlık, Yaşam

Kızı Sare'nin mide kanaması geçiren bakıcısını devlet hastanesine götüren Tuba Ünsal, acil serviste gördüklerine isyan etti...

Tuba Ünsal’ın kızı Sare’nin bakıcısı, önceki gün mide kanaması geçirdi. Ünlü oyuncu, bakıcıyı gece yarısı saatlerinde Okmeydanı Devlet Hastanesi’ne götürdü. Burada beklemediği bir manzarayla karşılaşan Ünsal, gördüklerini fotoğrafladı, o kareleri de Twitter’da paylaştı.

“Peçete yok. Dezenfektan hiç yok”, “Bu gece Okmeydanı Devlet Hastanesi acil servisindeki doktorlara ve iş yapış şekillerine, adanmışlıklarına hayran kaldım”, “Hastaların suratı görünüyor olmasa bir sürü trajik fotoğraf var, Allah sabır versin hem doktorlara hem hastalara” tweet’leriyle tepkisini dile getiren Ünsal, özel hastaneye gitmesini öneren takipçilerine de çok kızdı:

Özel hastane önerisine tepki gösteren Tuba Ünsal, tepkisini “Fotoğrafları paylaştığım andan beri aldığım ‘özele git o zaman’ yorumları çok sert. Kabullenmişiz yani durumu. Paran yoksa bu duruma eyvallah mı ediyoruz?” diyerek dile getirdi.

Tuba Ünsal, acil serviste sıra bekleyen hasta ve yakınlarının fotoğrafını çekti, sosyal medyada paylaştı. Tuba Ünsal, paylaştığı fotoğrafların ardından Sağlık Bakanlığı’nın resmi Twitter adresinden şu mesajı aldı: “Merhaba, yayınlamış olduğunuz fotoğrafları ekip arkadaşlarımıza ilettik. Duyarlılığınız için teşekkür ederiz.”

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları