loading
close
SON DAKİKALAR

Utah'dan Mehmet Okur'a tarihi görev

Utah'dan Mehmet Okur'a tarihi görev
Tarih: 30.09.2014 - 14:55
Kategori: Spor

Mehmet Okur, 2004-2011 yılları arasında forma giydiği NBA Batı Konferansı ekiplerinden Utah Jazz'da 'takım temsilcisi' olarak göreve başladı...

Aktif basketbol kariyerine 2012 yılında nokta koyan eski milli basketbolcu Mehmet Okur, NBA 'de yöneticilik koltuğuna oturan ilk Türk oldu.

70 milyon dolara Phoenix Suns'ta


Utah eyaletine bağlı Salt Lake kenti basınında çıkan haberlere göre, 2004'te Detroit Pistons ile NBA şampiyonluğu yaşamasının ardından Utah Jazz'a transfer olan ve 2007'de all-star seçilme onurunu yaşayan 35 yaşındaki eski pivot, kulübün takım elçisi olarak görev yapacak.

Okur, görevi gereği kulübün, eski oyuncular ile yöneticiler ve taraftarlarla ilişkilerin yanı sıra iş geliştirmeyle de ilgili konularda söz sahibi olacak. Okur, takıma ilişkin konularda da destek verebilecek.

Utah Jazz Başkanı Randy Rigby, Okur'un hızla taraftarların gönlünü kazandığını ve popülaritesini bugüne kadar korumayı başardığını belirterek, "Mehmet, kariyerinin çoğunu burada geçirdi. Takım ve camiayla güçlü ilişkiyi sürdürdü. Böylesine önemli bir ismi kulübe dahil etmek bizim için harika" ifadelerini kullandı.

Utah'dan Mehmet Okur'a tarihi görev

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları