loading
close
SON DAKİKALAR

Aydınlar 300 kişiye dava açtı

Aydınlar 300 kişiye dava açtı
Tarih: 11.02.2012 - 18:14
Kategori: Spor

Türkiye Futbol Federasyonu eski Başkanı Mehmet Ali Aydınlar, yayın yoluyla kendisine sataşan, hakaret eden toplam 300 kişiyle yargı önünde hesaplaşacak

29 Haziran’da tek aday olarak katıldığı genel kurulda TFF Başkanı seçilen Mehmet Ali Aydınlar, 31 Ocak Salı akşamı istifa etti. Başkanlığa seçildikten 4 gün sonra patlak veren şike operasyonu nedeniyle bir hayli yıpranan Aydınlar, 216 günlük görev süresince kendisine yapılanları unutmadı.

O hakaretleri işitecek insan mıyım?

- Açıyorum televizyonları; Sen kimsin ey Mehmet Ali.. Hesap ver.. Açıkla.. Bu ve bunun gibi bir sürü söz... Ben bu kadar ucuz bir adam mıyım ki, bu sözleri işiteyim. ‘Lanet olsun’ dedim. Zaten evde kimsenin huzuru kalmadı. Ama yeter artık, zaten bardak taşmıştı. O kadar hakareti işitecek insan değilim ben.

İşte bu sözlerin ardından kafasını toparlamak için Dubai’ye uçtu Aydınlar... Dönüşte açıklamalarda bulunacak. Ve burada avukatına talimat verip, kendisine yayın yoluyla hakaret eden 300 kişiye dava açtı.

Mehmet Ali Aydınlar, TV, gazete, facebook ve twitter’dan şahsına yönelik hakaret eden bu isimlerle hem maddi hem de manevi olarak yargı önünde hesaplaşacak.

Çarşamba günü Türkiye’ye döneceğini ifade eden Mehmet Ali Aydınlar, görev süresi içerisinde yaşadıklarını ve istifasıyla ilgili bilinmeyenler hakkında açıklamalarda bulunacak.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları