loading
close
SON DAKİKALAR

Bursaspor 5 Haftanın En Golcü Takımı

Bursaspor 5 Haftanın En Golcü Takımı
Tarih: 12.02.2012 - 01:57
Kategori: Spor

Spor Toto Süper Lig'de sona eren 5'inci hafta maçlarının ardından Bursaspor, ligin en golcü takımı oldu.

Spor Toto Süper Lig'de sona eren 5'inci hafta maçlarının ardından Bursaspor, ligin en golcü takımı oldu. Yeşil beyazlı takım rakip filelere toplam 11 gol gönderirken, yeşil beyazlı ekibin en golcü ismi ise Ozan ipek oldu. 

Geçtiğimiz sezon gol yollarında yaşadığı sıkıntının ardından hücum hattını sil baştan yenileyen Bursaspor, Süper Lig'de geride kalan 5 hafta itibariyle ligin en golcü takımı oldu. Hücum hattında yer alan Jozy Altidore, Kenny Miller, Sercan Yıldırım ve Volkan Şen'in takımdan ayrılmasının ardından yerlerini Sestak, Bangura, Tagoe gibi milli takımlarda forma giyen isimlerle dolduran yeşil beyazlı kulüp, ilk 5 haftada rakip filelere toplam 11 gol bırakırken, yeni transferlerden sadece Sierra Leoneli golcü Teteh Bangura, skora katkı yapan isim olarak göze çarptı. 

Ozan İpek'DEN 3 GOL 

Kayserispor, maçında 1 kez, Gençlerbirliği maçında 2 kez rakip fileleri havalandıran kanat oyuncusu Ozan İpek, ilk 5 haftada Bursaspor'un en golcü futbolcusu oldu. Ozan'ı 2'şer golle Bangura ve Turgay Bahadır takip etti. Gollerinden çok asistleriyle yeşil beyazlı takımda göze çarpan Arjantinli Batalla'yla Vederson ve Stepanov da 1'er golle skora katkı yapan isimler arasında yer aldı.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları