loading
close
SON DAKİKALAR

Chp Beylikdüzü Gençlik Kolları Uğur Mumcu’yu Unutmadı

Chp Beylikdüzü Gençlik Kolları Uğur Mumcu’yu Unutmadı
Tarih: 11.02.2012 - 19:48
Kategori: Özel Haberler

Uğur Mumcu, ölümünün 19. Yıldönümünde CHP Beylikdüzü İlçe Örgütü Gençlik Kolları tarafından düzenlenen anma etkinliğiyle anıldı.

Uğradığı bombalı suikast sonucu yaşamını yitiren araştırmacı gazeteci Uğur Mumcu, ölümünün 19. Yıldönümünde CHP Beylikdüzü İlçe Örgütü Gençlik Kolları tarafından düzenlenen anma etkinliğiyle anıldı.

“Vurulduk… Ey halkım unutma bizi” yazılı dev afiş eşliğinde Büyükşehir Mahallesi Atatürk Anıtı önündeki etkinlik alanına yürüyen Gençlik Kolları, sloganlar atarak susturulan gazetecilerin sesleri oldular.

Basın özgürlüğüne karşı atılan her kurşunun önünde durmanın bir insanlık borcu olduğunu belirten Gençlik Kolları,  yıllar önce Uğur Mumcu’yu katleden zihniyetin, bugün Mustafa Balbay’ı, Ahmet Şık’ı, Tuncay Özkan’ı ve Nedim Şener’i tutsak eden zihniyetle aynı olduğunu ifade etti.

Yağan yağmura ve soğuk havaya aldırış etmeden okudukları şiirlerle katılımcıların da kendilerine eşlik etmelerini sağlayan Gençlik Kolları, demokratik, laik ve aydınlık düşünceleriyle Uğur Mumcu’yu her zaman yaşatacakları vurgusunda bulundu.

CHP Beylikdüzü İlçe Başkanı Ekrem İmamoğlu ve çok sayıda partilinin katıldığı anma etkinliği, Uğur Mumcu’nun Atatürk Anıtı önündeki fotoğrafının önüne bırakılan karanfillerle son buldu.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları