loading
close
SON DAKİKALAR

Diyarbakır'ı Savaş Alanına Çevirdiler

Diyarbakır'ı Savaş Alanına Çevirdiler
Tarih: 12.02.2012 - 22:14
Kategori: Gündem

Diyarbakır'da, arazi anlaşmazlığı yüzünden aralarında anlaşmazlık bulunan iki ailenin fertleri birbirine girdi.

Diyarbakır'da, Tapu Müdürlüğü'nün de bulunduğu kentin önemli iş merkezinde, arazi anlaşmazlığı yüzünden aralarında anlaşmazlık bulunan iki ailenin fertleri birbirine girdi. Silah, satır ve sopaların kullandığı kavga, dışarıya da taşarken, çevrede büyük panik yaşandı. Çevredekiler kaçışırken, polis, çatışmayı biber gazı sıkarak ve havaya ateş ederek güçlükle önledi. Olayda 10 kişi yaralandı. 

Merkez Yenişehir İlçesi'ndeki Galeria İş Merkezi'nin 3'üncü katında bulunan Tapu Müdürlüğü'ne giden 'Demiralp' ve 'Damar' ailelerinin fertleri arasında arazi anlaşmazlığı yüzünden tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede silah, satır ve sopaların kullandığı kavgaya dönüştü. İş merkezi içinde iki aile birbirlerine girdi, çekilen tabancalar da ateşlendi. İş merkezinde bulunanlar büyük korku ve panik yaşayıp, kendilerini dışarı atmak için büyük çaba harcadı. Arbedeye müdahale etmeye giden polisin yeteriz kalması üzerine, olay yerine çevik kuvvet ekipleri sevk edildi. 

Polis, arbedeyi güçlükle önlerken, yaralananları hastaneye sevketmek için yoğun caba harcadı. Bu sırada iş merkezi önünde iki aile fertleri, yine silahlı, sapo ve satırlarla kavgaya tutuştu. Polis, arbedeye bu kez biber gazı ile müdahale etti. Ancak, arbede sürünce polis bu kez havaya ateş açarak, aileleri güçlükle önledi. Yaşanan çatışmada 10 kişinin yaralandığı belirtildi. Yaralılar hastanelere kaldırılarak tedavi altına alınırken, polis, iş merkezi önünde aldığı geniş önlemi sürdürüyor. Polis, olaya karışınları iki ailenin fertlerini gözaltına alırken, soruşturmasına da devam ediyor. 

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları