loading
close
SON DAKİKALAR

'Gidecek yerim yok' demesine rağmen ceza kesilen yurttaşa Antalya Büyükşehir Belediyesi sahip çıktı

'Gidecek yerim yok' demesine rağmen ceza kesilen yurttaşa Antalya Büyükşehir Belediyesi sahip çıktı
Tarih: 27.12.2020 - 09:23
Kategori: Yurt

Antalya'da gidecek yeri olmadığını söylemesine rağmen para cezası kesilen yurttaş Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından Bimekan barınma evine yerleştirildi.

Antalya'da sokağa çıkma kısıtlamasında polis ekipleri sokakta olan kişilere denetim gerçekleştirdi. Kentte polis ekipleri uygulama noktası kurarak denetim yaptı. Yolda yürüyen Ali Çiçek'i (32) durdurup kimliğini kontrol eden polis ekipleri, "Yasak olduğunu bilmiyor musun, neden sokaktasın? sorusuna Çiçek, "Biliyorum ama gidecek yerim yok" diye cevap verdi.
 
Ankara'dan iş bulmak için Antalya'ya geldiğini, işsiz kalınca sokaklarda yattığını belirten Çiçek'e polis ekipleri kısıtlama kurallarına uymadığı için ceza yazdı.
 
Muhittin Böcek sosyal medya hesabından Ali Çiçek'in zabıta ekipleri tarafından belediyenin Bimekan barınma evine yerleştirildiğini duyurdu. 
 
Muhittin Böcek açıklamasında "Zabıta ekiplerimiz, kalacak yeri olmadığı için ceza yemesiyle gündeme gelen Ali kardeşimizi bulup belediyemize ait Bimekan Barınma Evimize yerleştirdi. Kimsenin mağdur olmaması için 7/24 görev başında olan çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum" ifadesini paylaştı. 

 

Kaynak : www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları