loading
close
SON DAKİKALAR

İETT Genel Müdürü Alper Kolukısa ulaşım sorunu olan Sultanbeyli'de otobüse bindi

İETT Genel Müdürü Alper Kolukısa ulaşım sorunu olan Sultanbeyli'de otobüse bindi
Tarih: 24.10.2019 - 14:38
Kategori: Yerel

İETT Genel Müdürü Hamdi Alper Kolukısa, CHP Sultanbeyli İlçe Başkanı Murat Kantekin, İBB Meclis üyesi Mesut Kösedağı ve Birkan Yıldız'la otobüse binerek Sultanbeyli'de yaşanan ulaşım sıkıntısını dinledi.

CHP Sultanbeyli İlçe Başkanı Murat Kantekin daha önce Sultanbeyli'de yaşanan ulaşım sorunu için ziyaret ettiği İETT Genel Müdürü Hamdi Alper Kolukısa ile bu sabah erken saatlerde Sultanbeyli otobüslerine bindi. İETT Genel Müdürü ile Sultanbeyli'de yaşanan ulaşım sorunu ve çözüm önerilerini paylaştığını belirten Murat Kantekin'in yaptığı açıklama şöyle: 

"Daha önce Sultanbeylimizin ulaşım sorunu için ziyaret ettiğimiz İETT Genel Müdürü Hamdi Alper Kolukısa ile bu sabah erken saatlerde Sultanbeyli otobüslerine bindik. Ulaşım Komisyonunda konuyu gündeme getiren İBB Meclis Üyelerimiz Mesut Kösedağı ve Birkan Yıldız’ın da katılımı ile hem otobüslere binip çekilen sıkıntıları en tepe muhatabına ilettik hem de çözüme dair görüşlerimizi paylaştık. Sultanbeylimizin kemikleşmiş sorunlarını hızla çözmek için daha çok emek vermeye devam edeceğiz"

Kaynak : Vişne Haber Ajansı-www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları