loading
close
SON DAKİKALAR

Maketi Gören Polisi Arıyor

Maketi Gören Polisi Arıyor
Tarih: 12.02.2012 - 02:06
Kategori: Gündem

Kocaeli'nde bir sigorta acentesinin dikkat çekmek için yerleştirdiği maket olay oldu. İşte olay maket ve gelen tepkiler.

Kocaeli'nde bir sigorta acentesinin dikkat çekmek için işyeri tabelasına yerleştirdiği sırtında çuvalıyla binaya tırmanan hırsız maketini gerçek sanan vatandaşlar polise ihbar yağdırıyor. "Bu kadar sıkıntı olacağını tahmin etmedik." diyen acente yetkilisi ise maketin kaldırılması yönünde kendilerine herhangi bir talebin gelmediğini belirtiyor. 

Bir sigorta şirketi, hırsızlığa karşı yaptığı sigortayı en kısa yoldan anlatabilmek için ilginç bir yol buldu. D-100 kara yolu üzerindeki Fazlıoğlu İşhanı'nın 3. katında faaliyet gösteren sigorta acentesi, işyeri tabelasında işyerine girmeye çalışan bir hırsız maketi kullandı. Maketin işletmenin camından aşağıya sarkmış olarak bırakılması, görenleri gerçek bir hırsız olduğu yanılgısına düşürüyor. Maketi gördüklerinde hemen 155 Polis İmdat'ı arayan pek çok vatandaşın işyerine hırsız girdiği ihbarında bulunduğu, bugüne kadar emniyete 30 civarında ihbar yapıldığı öğrenildi. 

Hırsız maketi ile ilgili emniyete yapılan ilk ihbar üzerine olay yerine giden polis ekibinin işyeri sahibini aradığı, acente sahibinin sarkan kişinin bir reklam maketi olduğunu belirtmesiyle gerçeğin ortaya çıktığı ifade edildi. Acente yetkilisi, maketin kaldırılması yönünde kendilerine bugüne kadar herhangi bir talep gelmediğini söyledi.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları