loading
close
SON DAKİKALAR

Model onbinlerce Bakırköylü'ye seslendi

Model onbinlerce Bakırköylü'ye seslendi
Tarih: 09.07.2015 - 08:25
Kategori: Yerel

Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu’nun ev sahipliğinde Ramazan Ayı boyunca süren ''Botanik Park’ta Şenlik Var'' etkinliklerine katılan Model Grubu, onbinlerce Bakırköylüye unutamayacakları bir gece yaşattı.

Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu’nun ev sahipliğinde Ramazan Ayı boyunca süren “Botanik Park’ta Şenlik Var” etkinliklerine katılan Model Grubu, onbinlerce Bakırköylüye unutamayacakları bir gece yaşattı.

Kendi şarkılarının yanı sıra Emre Aydın, Sertap Erener ve Ozan Çolakoğlu gibi sanatçılarla beraber seslendirdikleri eserleri de söyleyen Model iki saati aşkın süre sahnede kaldı.

Bakırköy’de inanılmaz bir coşkulu kalabalık karşısında şarkılarını seslendirdiklerini belirten Grubun solisti Fatma Turgut, ”Bu gruba kart gibi bir şey çıkartalım ve her konserimize gelsinler. Bu kadar keyifle, coşkuyla şarkılarımıza eşlik eden kalabalık karşısında biz de daha coşkulu, heyecanlı ve mutlu oluyoruz” dedi.

“Botanik Park’ta Şenlik Var” etkinliklerinde cumartesi akşamı Göksel, pazar akşamı da Coşkun Sabah sahne alacak.

Vişne Haber Ajansı

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları