loading
close
SON DAKİKALAR

Vali Sgk Yönetim Kurulunu Ağırladı

Vali Sgk Yönetim Kurulunu Ağırladı
Tarih: 13.02.2012 - 09:52
Kategori: Gündem

Ağrı Valisi Ali Yerlikaya, Sosyal Güvenlik Kurumu Yönetim Kurulu Başkan ve Üyelerine yemek verdi.

Çalışma ve Sosyal Çalışma Bakanı Faruk Çelik ile birlikte SGK Ağrı İl Müdürlüğü Hizmet Binası'nın açılışına katılan SGK Yönetim Kurulu Ekim ayı toplantısını Ağrı'da yaptı. 

Vali Yardımcısı Murat Güven ile birlikte Doğubayazıt'ta İshakpaşa Sarayı ve Ahmed-i Hani Türbesini ziyaret eden SGK Yönetim Kurulu akşam saatlerinde Ağrı Valisi Ali Yerlikaya'nın kendileri için verdiği yemeğe katıldı. 

Ağrı Polis Evinde düzenlenen yemeğe SGK Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Acar ve Yönetim Kurulu üyelerinin yanı sıra, Ağrı Milletvekili Ekrem Çelebi, Belediye Başkanı Hasan Arslan, Vali Yardımcıları Murat Güven ile Mahmuthan Arslan, Emniyet Müdürü Halil Karataş ve Milli Eğitim Müdürü Bilal Yılmaz katıldı. 

Yönetim Kurulu toplantısının Ağrı'da yapılmasında duyduğu memnuniyeti dile getiren VAli Yerlikaya, "sizleri burada ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz. Bundan sonrada yüksek rakımlı, bol oksijenli ve gezilecek çok güzel yerleri olan Ağrımızda görmek istiyoruz" dedi. 

Bundan büyük memnuniyet duyacaklarını kaydeden SGK Yönetim Kurulu Başkanı Acar ise, Ağrı'da inanılmaz bir misafirperverlik gördüklerini ve muazzam bir güzelliğe sahip olan İshakpaşa Sarayı ve diğer yerleri mutlaka gezmek ve tanımak gerektiğini belirterek, Ağrıyı görmemenin bir kayıp olduğunu dile getirdi. 

SGK Yönetim Kurulu yemek sonrasında toplantı için SGK Ağrı İl Müdürlüğü'nün yeni hizmet binasına geçti.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları