loading
close
SON DAKİKALAR

06 & 12 Temmuz Haftalık Burç Yorumlarınız!

06 & 12 Temmuz Haftalık Burç Yorumlarınız!
Tarih: 06.07.2015 - 12:01
Kategori: Astroloji

Gökyüzü bize yol gösteriyor...

KOÇ BURCU

Gökyüzünün bu hafta sizlere mesajı: Bütün büyük işler, küçük başlangıçlarla olur. Cicero

Gökyüzü yapmayı planladığınız pek çok konuyu hayata geçirebileceğiniz bir haftaya işaret etmekte. Beklenmedik fırsatlar değişiklikler sizleri bir hayli meşgul edecek ve başarılı olmanızı sağlayacak. Enerjiniz yükseliyor yapmak istediklerinizin farkına vararak kazançlı ve mutlu olacağınız gelişmeleri yönlendirmeye başlıyorsunuz. Ailevi konularda ise gerginliklerin sona ermesi ile rahat bir nefes alacak ve gerçekten anlaşılabilmiş olmanın huzurunu yaşayacaksınız. Finansal konularda da aceleci davranmamanın avantajlarını almaya başladığınız bir haftadasınız. Siz yeter ki kendinize güvenmeye devam edin ve kararlı tavrınızdan taviz vermeyin.

Özel yaşamınızda ise eşinizin huzursuz tavırları sabrınızı taşırabilir sizden konuşmaktan kaçan uzak tutumunu anlamaya çabaladıkça uzaklaşmasına tahammül göstermekte zorlanabilir ve ilişkinin tek taraflı yaşanmayacağı gerçeğini anlayacağı gerçeğini ona ciddi bir şekilde hatırlatabilirsiniz. Bekar Koçlar sizler içinse bu hafta hayal kırıklıklarına neden olabilir yanlış kararlar alıp pişmanlık duyacağınız bir duygusal yakınlaşma yaşayabilirsiniz dikkatli davranın.

Bu hafta şanslı numaraları: 84, 15, 65, 68, 74

BOĞA BURCU

Gökyüzünün bu hafta sizlere mesajı: Kim demiş, gül yaşar dikenin himayesinde. Dikenin itibarı, ancak gül sayesinde. Hz.Mevlana

Gökyüzü hafta boyunca yüksek enerjiniz ve başarılı girişimlerinizle dikkat çekeceğinize işaret etmekte. İşinizle ilgili önemli teklifler alabilir daha iyi imkanlara kavuşabileceğiniz gelişmeler yaşayabilirsiniz. Kayıplardan fazlasını kazanacağınız büyük projelerle adınızdan bahsettireceğiniz keyifli ve bereketli bir haftadasınız. İş planlarınızı akıllıca yapmalı zamanı en iyi şekilde değerlendirmelisiniz. Aile ve arkadaşlık ilişkilerinizde yaşanacak gelişmeler de fazlası ile önemli ve keyifli olacak sizler için. Onlardan gelecek destek ve karşılıklı fikir alışverişleri ile zihninizde ki belirsizlikler netleşecek.

Özel yaşamınızda ise eski eş ya da sevgilinizin karşınıza hiç beklemediğiniz bir anda çıkması ile hüzünlenebilir geçmişin muhasebesini yaparken olgunluğun size kattığı olumlu yönlerinde farkına vararak sizi üzen kıran ve güçlenmenizi sağlayan bu kişi’ye unutamayacağı bir ders vererek bilinç altınızda yer eden tüm ağırlıklarınızdan kurtulabilirsiniz. Emin olun bu sayede karşınıza çıkacak fırsatları doğru bir şekilde değerlendireceksiniz. Evli Boğalar sizler ise eşinizin ilgi ve sevgisini her fırsatta göstermesi ile şaşkınlık ve mutluluğu bir arada yaşayacağınız bir haftadasınız. Kilo problemi olan Boğalar Cumartesi gününden itibaren sağlıklı bir rejime başlayabilir ve uzun vadeli olacak kalıcı sonuçlar elde edebilirsiniz.

Bu haftanın şanslı numaraları: 7, 10, 97, 64, 40

İKİZLER BURCU

Gökyüzünün bu hafta sizlere mesajı: Kötü söyleme, kötü düşünme, kötü teşvik ve telkinde bulunma; Ancak o zaman dünyadaki kötülüklerin sana gelmesinden kurtulursun. Hz.Mevlana

Gökyüzü bu hafta pozitif düşünmenin ve şikayetçi olmak yerine çözüm üretmek için çabalamanızın önemine dikkat çekmekte. Bu sayede iyi olana yaklaşabilir karşılaştığınız olumsuzluklardan uzaklaşarak doğru kararlar alabilirsiniz. Özellikle işinizle ilgili konularda umutsuzluğa kapılamamalı amaçlarınızı belirleyerek olması için çaba göstermelisiniz. Hafta boyunca dostlarınızdan gelecek desteklerle karşılaşabilir onların sunduğu imkanları değerlendirerek krizleri aşabilirsiniz. Özel yaşamınızda ise eş ya da sevgilinizden gelecek tatil sürprizi ile sevinebilir keyifli ve huzur dolu bir hafta sonu geçirebilirsiniz. Bekar İkizler sizler içinde aşk rüzgarları esmeye başlıyor kalıcı bir ilişkiye adım atabilir beraberliğinizi evliliğe taşıma kararı alabilirsiniz.

Bu haftanın şanslı numaraları: 2, 18, 12, 24, 64

YENGEÇ BURCU

Gökyüzünün bu hafta sizlere mesajı: Mazlum ol.. Zalim olma.. Üzül de Üzen olma.. “Mahşerde” Hesap zordur.. Ezil de Ezen olma… ! Hz.Mevlana

Haftanın ilk günleri işinizle ilgili ertelemelerle karşılaşabilir kendinizi baskı altında hissedebilirsiniz. Engellendiğiniz düşüncesinin geri planda kalmanıza sebep olmasına izin vermeden sabırla hareket edin. Hafta sonuna doğru her şey çözüme kavuşmaya başlayacak ve ekstra gelirler elde edeceksiniz. Özel yaşamınızda ise sizi duygusal olarak yoran enerjilerden sonra gizli kalmış gerçeklerin ortaya çıkması ile rahatlayacak ve herkesin ektiğini biçtiğine şahitlik edeceksiniz. Bekar Yengeçler Cumartesi günü ve aşka şans verin. karşınıza çıkacak biri sizden fazlası ile etkilenebilir siz korku ve ön yargılarınızla bu kişinin size yaklaşmasına izin vermekte kararsız kalabilirsiniz yapmayın.

Bu haftanın şanslı numaraları: 4, 53, 46, 38, 66

ASLAN BURCU

Gökyüzünün bu hafta sizlere mesajı: Sevdası büyük olanın imtihanı da ağır olur. Hz.Mevlana

Bu hafta bitti gözü ile baktığınız işler yeniden gündeminize gelebilir sabırlı olun ve tamamlanan işlerde eksiklikler çıkartan ve sinirlerinizi bozma çabası içinde olan kişilere istedikleri fırsatı vermeyin. İşinizle ilgili teknik ve resmi konularda aksaklıklar söz konusu olabilir ve elinizde ki işleri zamanında yetiştirmekte zorlanabilirsiniz. Sizlere önerim olası teknik arızalara karşı tedbirli olmanız aksi halde iletişimde yaşanacak arızalar zor durumda kalmanıza neden olabilir. Perşembe ve Cuma günleri ise her bakımdan şans sizden yana maddi olarak karlı çıkacağınız güçlü iş birlikleri kurabilir meslek hayatınızda ki başarınız dolayısı ile takdir ya da bir ödülle mükafatlandırılabilirsiniz.

Özel yaşamınızda ise uzun zaman sonra iyi şans sizinle birlikte gölgeli günler ardınızda kalıyor ve siz sevip sevilebilmenin güzelliklerini yaşamaya başlıyorsunuz.

Bu haftanın şanslı numaraları: 37, 20, 41, 14, 60

BAŞAK BURCU

Gökyüzünün bu hafta sizlere mesajı: “Ümitsizlik köyüne gitme; ümitler var, Karanlığa doğru yürüme; Güneşler var.” Hz.Mevlana

Gökyüzü hafta boyunca iş ve özel yaşamınızla ilgili her konuda umudunuzu yitirmeden gerçeklere odaklanmanız için uyarıyor sizleri. Kendinize yeteneklerinize ve sizi motive etmeye çalışan yakınlarınıza güvenerek hareket edin ve kazanın. Finansal konularda ise arkadaşlarınızla para alışverişlerinde dikkatli olmalı ve yaptığınız her şeyi resmi olarak kayıt altına almalısınız. Perşembe günü mideniz ile ilgili hassasiyetler söz konusu olabilir. Yediğinize içtiğinize dikkat etmelisiniz.

Özel yaşamınızda ise eş ya da sevgilinize zaman ayırmalı ve ona ne kadar çok değer verdiğinizi göstermelisiniz. Emin olun sizin atacağınız bir adıma o AŞK ile koşacak minnet ve sevgisini fazlası ile ortaya koyacaktır.

Bu haftanın şanslı numaraları: 3, 35, 1, 98, 59

TERAZİ BURCU

Gökyüzünün bu hafta sizlere mesajı: Toprak gibi sessiz olduğum an bil ki Şimşek gibi gökte gürlüyor feryâdım! Hz.Mevlana Bu hafta gökyüzü olağanüstü sayılabilecek şanlı ve güçlü bir haftayı müjdeliyor sizlere. Tercihlerinizi belirlemeli ve uygulamaya koymak için acele etmelisiniz . Bu hafta sizin için çok şanslı bir zaman dilimi. Çarşamba günü mümkünse işlerinizle ilgili görüşmelerinizde anlaşmalarınızda gizliliğe önem verin ve diplomatik davranın.

Özel yaşamınızda ise eş ya da sevgilinizle cuma gününden itibaren heyecan verici gelişmeler yaşayabilir beklediğiniz haberleri alarak keyifli gelişmelerle mutluluğunuzu perçinleyebilirsiniz. Bekar Teraziler sizler de bu hafta yeni bir başlangıç yapabilir Hayatınızda ilk kez aşkı tüm kalbinizin derinliklerinde yaşayabilirsiniz.

Bu haftanın şanslı numaraları: 40, 13, 37, 25, 32

AKREP BURCU

Gökyüzünün bu hafta sizlere mesajı: “Olmaz dediğin ne varsa hepsi olur. Düşmem dersin düşersin, şaşmam dersin şaşarsın. Öldüm der durur, yine de yaşarsın.” Hz.Mevlana

Haftanın ilk iki günü huzursuz ve gergin hissedebilir her şeye çatacak bir ruh halinde olup sevdiklerinizi kırıcı davranışlar içinde olabilirsiniz dikkatli olun ve geçmişle hesaplaşmaktan bir an öne vazgeçin. Eskiyi bırakmadan yeni olanı sahiplenemezsiniz unutmayın ve her anın kıymetli olduğunun güzelliklerle sevgi ile anlam kazandığının farkına varın. İşinizle ilgili konularda ise yolculuklar fırsatları karşınıza çıkarabilir size sunulan ısrar edilen tekliflere kararsız yaklaşmayın ve hızlı düşünüp hızlı kararlar alarak başarı çıtanızı yükseltin. Çarşamba gününden itibaren enerjiniz yükselmeye başlıyor ve siz doğru zamanda doğru kararlar alarak kazançlarınızı yükseltmeye başlıyorsunuz.

Özel yaşamınızda ise ailenizin uyarılarını dikkate almalı ve kendinize haksızlık etmemelisiniz. Evli Akrepler eşinizin arkadaşları ile tartışmalardan uzak durmalı şüphelerinizle eşinizin üzerinde baskıcı tutumlar sergileyerek huzurunuzu kaçırmamalısınız.

Bu hafta şanslı numaraları: 6, 30, 71, 90, 37

YAY BURCU

Gökyüzünün bu hafta sizlere mesajı: Gün sonunda yapmadıklarınla değil yaptıklarınla yargılanırsın. Charlie Chaplin

Bu hafta boyunca sorunlu her işinizi çözüme kavuşturabilir yeni işler yeni insanlar tanıyarak güçlü iş birlikleri gerçekleştirebilirsiniz. Kararlı olun ama ön yargılı olmayın bilin ama öğrenmeye de açık olun. Bu ilkeleri benimseyerek hareket ederseniz statünüz yükselecek ve siz rakiplerinizi açık ara arkanızda bırakacaksınız. Çarşamba gününden itibaren sudan gelecek olası zararlara dikkatli olmanızda fayda var. Deniz yolculukları ev ya da iş yerinizin su tesisatında yaşanacak sorunlar gibi.

Aşk hayatınızda ise ihmalkar davranan eş ya da sevgilinizden gelecek jestlerle moral bulacak ve uzun zaman sonra bir arada keyifli sevgili dolu zaman geçirebilmenin şükrünü yaşayacaksınız. Ayrıca eklem ve kas ağırlarından şikayetçi Yay’lar düzenli egzersize başlayabilir yemek yeme alışkanlığınızı düzenleyerek sağlıklı bir bedene kavuşabilirsiniz.

Bu haftanın şanslı numaraları: 88, 27, 71, 69, 70

OĞLAK BURCU

Gökyüzünün bu hafta sizlere mesajı: Düşman, her ne kadar dostça söylerse de, Her ne kadar taneden, yemden bahsederse de, Sen onu tuzak bil. Hz.Mevlana

Bu hafta sizler için önemli ve güçlü enerjiler söz konusu sizin için hayati önem taşıyan resmi ya da finansal bir konuyu parlak zekanız ve güçlü hitabetiniz sayesinde başarı ile kazanca çevirebilir. İstediğiniz zaman disiplinli çalışmanın sizin için ne denli kolay olduğunu dosta düşmana gösterebilirsiniz.

Ailevi konularda ise yetişkin çocukları olan Oğlaklar can sıkıcı durumlarla karşılaşabilir taleplerinin gerçekleşmesi için takınacakları tavır ve söylemlerinden dolayı kırılabilirsiniz. Eşinizle ilişkinizde ise başkalarına öfkelenip onu üzecek davranışlarda olmamalı ve haklı olduğu halde sevgisi ile size sabır gösteren o AŞK dolu kalbi kırmamalısınız.

Bu haftanın şanslı numaraları: 79, 77, 74, 45, 32

KOVA BURCU

Gökyüzünün bu hafta sizlere mesajı: “Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi, öğrenmesi imkansızdır” Epiktetos

Bu hafta iş ve ailevi çevrenizde yaşanan değişimlerle heyecanlanabilir uzun zamandır hasret çektiğiniz gerçek huzuru güveni yakalayabilirsiniz Finansal konularda ise alacaklarınızı tahsil etmekte zorlanabilir sizde verdiğiniz sözleri yerine getirememiş olan sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Perşembe gününden ibaren her şey sizin için daha akıcı gitmeye başlayacaktır.

Özel yaşamınızda ise duygusal geçişlerinde ki ikilik hali sağlıklı kararlar almanızın önüne geçecektir. Birlikte olduğunuz insanı dinleyip anlamaya çalışmalısınız. Sorunlar çözülmek içindir siz isterseniz şayet! Bekar Kovalar sizlerde Perşembe gününden itibaren duygusal hayatınızda AŞK dolu gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Bu haftanın şanslı numaraları: 9, 34, 91, 29, 65

BALIK BURCU

Gökyüzünün bu hafta sizlere mesajı: Kim seni kendinden daha fazla kandırdı? Benjamin Franklin Gökyüzü hafta boyunca girişimci cesur ve kararlı davranmanızın gerekliliğine işaret etmekte. Kişisel kaynaklarınız artıyor ve siz emeklerinizin karşılığını kazanç ve terfi olarak almaya başlıyorsunuz. Bu süreçte kendinize dürüst olmalı gerçeklere odaklanıp bunlar üzerine çalışmalısınız.

Ailevi konularda ise eşinize sevginizi ifade edin ve onun tepkilerini gözlemleyin ve size olan sevgisinin ne denli büyük olduğunu kalp gözünüzle görün artı. Bekar Balıklar sizler se geçmişte ilgi duyup ilişkiye başlayamadığınız biri ile arkadaşlarınız aracılığı ile karşılaşabilir ve yakınlaşayabilirsiniz.

Bu haftanın şanslı numaraları: 81, 93, 85, 73, 51


ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları