loading
close
SON DAKİKALAR

09-15 Mayıs Haftalık Burç Yorumlarınız!

09-15 Mayıs Haftalık Burç Yorumlarınız!
Tarih: 09.05.2016 - 11:21
Kategori: Astroloji

09-15 Mayıs haftalık burç yorumunuzu okudunuz mu?

Haftalık yorumlarınızı okurken, yükselen burcunuzun haftalık yorumunu da mutlaka okumalısınız. Hepinize mutlu günler. Sevgi ile kalın...

Koç Burcu 21 Mart-20 Nisan 
Maceracı yönünüz ön plana çıkıyor. Haftanın ilk günlerinde yeni kişilerle tanışabilir, yeni deneyimler edinebilirsiniz. Beklediğiniz tüm fırsatlar ve sürpriz gelişmeler bu hafta kapınızı çalabilir. Nispeten problemlerden uzak günlerdesiniz. Ancak bazı önemli diyaloglarınız ya da görüşmeleriniz olabilir. Bu esnada kelimelerinizi özenle seçmelisiniz. Fiziksel olarak kendinizi zinde ve sağlıklı hissediyorsunuz. Haftanın ikinci yarısında, hem sözlü hem de yazılı olarak iletişim trafiğiniz artıyor. Dolayısıyla bu noktada bazı kişilere daha hızlı ulaşmanız ya da dönüş yapmanız gerekebilir. Hafta sonu ise ev ve aile bireylerini ilgilendiren konularla meşgul olmak durumunda kalabilirsiniz.

Boğa 21 Nisan-20 Mayıs 
Genelde soğukkanlı ve sabırlısınız. Ancak haftanın ilk yarısı hızlı gelişen durumlar karşısında sizin de hızlı davranmanız gerekebilir. Enerjinizi doğru zamanda doğru işlere harcamalısınız. Ortaklık isteyen veya ortak kaynak kullanımı gerektiren konularda olumlu enerjiler devrede. Çevrenizde kendini kötü hissedenler varsa, onlara kendi enerjinizi aktarabilir ya da destek olmak isteyebilirsiniz. Hafta ortası civarında, yaratıcılıkta sınır tanımıyorsunuz. Aşk hayatınız da buna bağlı olarak hareketleniyor. Kısa vadeli plan ya da projelere odaklanabilirsiniz. Maddi konular başta olmak üzere, bağlayıcı sözler vermek doğru olmayabilir. Hafta sonunda ise aklınızda ne varsa, açıkça söylemekten çekinmiyorsunuz.

İkizler 21 Mayıs - 20 Haziran
Haftanın ilk yarısında, etkileyici konuşmalarınız ve söz sanatındaki ustalığınız ile herkesi kendinize hayran bırakabilirsiniz. Aşk hayatınız ve özel ilişkileriniz de bu güzel etkilerden nasibini alıyor tabii ki. Maddi anlamda size destek olacak kişiler veya arkadaşlarınızın önerileri önem kazanıyor. Ancak mevcut sorunların çözümü için daha fazla kanalize olmalısınız. Genel anlamda fırsatlarla dolu bir süreç sizi bekliyor. Öte yandan kısa flörtler, romantik randevular da başlayabilir. Hafta sonu ise beklentilerin karşılanması açısından biraz zorlu geçebilir.

Yengeç 21 Haziran- 22 Temmuz
Hafızanız kuvvetli ve keskin zekânız da devrede Sevgili Yengeçler. Ancak diyaloglarınızda kurduğunuz cümlelere dikkat etmenizde fayda var. Ekip çalışmaları, grup aktiviteleri ya da ortaklık ve iş birliği gerektiren konularda şansınız açık. 11 Mayıs’ta aslında ilgisiz gibi göründüğünüz bir kişinin sizi fark etmesini isteyebilirsiniz. Çekingen davranmayın. Hafta sonuna yaklaşırken daha atak ve dinamik olmalısınız. Hafta sonunda ise özgüveniniz artıyor ve sosyal ilişkilerinize olumlu yansıyor.

Aslan 23 Temmuz - 23 Ağustos
Haftaya yeniliklerle başlayabilirsiniz. Yeni insanlar, yeni girişimler söz konusu olabilir. Egonuzun etkisi altında, statünüzü ve imajınızı etkileyen konulara daha fazla odaklanıyorsunuz. Haftanın ikinci yarısında, arkadaşlarınızla görüşebilir, fikir alışverişlerinde bulunabilirsiniz. Onlara destek olmak ya da onlarla paylaşımda bulunmak size de iyi gelecektir. Hafta sonunda iç sesinize kulak verebilir, sezgilerinizin size yol göstermesine izin verebilirsiniz.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül
Bazı kişiler uzun zamandır üzerinde çalıştığınız işleri son anda sekteye uğratabilir. Soğukkanlı olmalı ve bu kişilere engel olmalısınız. Bu aralar seyahatler, ziyaretler, eğitim veya bilgi edinebileceğiniz pek çok konu gündemde. 11 Mayıs’ta etrafınızda gelişen olaylarla yakından ilgileniyor ve her şeye hâkim olmak istiyorsunuz. Ancak, bu düşündüğünüz kadar basit ve kolay olmayabilir. Hafta sonunda sosyal aktiviteler ve ilişkiler önem kazanıyor. Hafta sonunda başta aile bireyleri olmak üzere çevrenizin desteğine ihtiyaç duyabilirsiniz.

Terazi 24 Eylül - 23 Ekim
Pazartesi günü ilişkileriniz açısından kritik olabilir. Dikkatli davranmanız durumunda haftanın ilk yarısı keyifli ve eğlenceli organizasyonlarla geçecektir. Fikirlerinizi ve hayallerinizi sevdiğiniz kişilerle paylaşabilirsiniz. Öte yandan vergi, prim, tazminat, sigorta, kredi gibi ortak kaynak kullanımı gerektiren başlıklarda şansınız yaver gidebilir. Bugünlerde alacağınız övgüler ve beğeniler sizi motive edecektir. Yeni girişimler ve deneyimler için tek başınıza hareket etmemenizde fayda var. Özellikle haftanın ikinci yarısında etrafınızdan bu yönden destek almanız en doğrusu olacaktır. Hafta sonu için planladığınız konuları askıya almayın.

Akrep 24 Ekim - 22 Kasım
Hafta başında bir takım tartışmalar, sürtüşmeler yaşanabilir. Düşüncelerinizi ya da aklınızdakileri söylerken dolambaçlı yolları tercih etmeyin. Etrafınızdakiler alışık olmasa da daha şeffaf davranmalı, daha net konuşmalısınız. Özellikle bu hafta pozitif ve toleranslı olmanız gereken bir hafta. Maddi başlıklı konular bu haftadan itibaren, sorun teşkil etmeye başlayabilir. Haftanın ikinci yarısı sizin için daha kritik olabilir. Riskli durumlara karşı daha detaycı yaklaşmalısınız. Hafta sonunda kendinizi rüzgâra bırakın, ama kontrolü de kaybetmeyin.

Yay 23 Kasım - 21 Aralık
Keyif veren konulara olan ilginiz artabilir. Veriminiz ve enerjiniz yüksek, ancak aşırıya kaçmamalısınız. Uğraşmanız veya çözüm bulmanız gereken pek çok detay olabilir. Hafta genelinde, maddi başlıklı konularda görüşmeler veya teklifler söz konusu olabilir. Haftanın ikinci yarısında tembel davrandığınızı düşünebilirsiniz, ama söz sanatındaki ustalığınızla pek çok şeyi halledebileceksiniz. Hafta sonu zorlu geçebilir, ancak bunun da üstesinden gelecek güce sahipsiniz.

Oğlak 22 Aralık - 20 Ocak
Bugünlerde aileniz ve geçmişle ilgili konularınız gündeme gelebilir. Uzun vadeli planlara, istikrara ve güvenceye öncelik vereceğiniz bir haftaya başlıyorsunuz. Haftanın ilk yarısında yaratıcılığınız ön plana çıkıyor, bu nedenle sanatsal başlıklarda ve mevcut işlerinizde iyi değerlendirmelisiniz. Aşk hayatınızda bir hareketlilik söz konusu olabilir. Haftanın ikinci yarısında kendinizi doğru şekilde ifade etmek ya da problemleri gidermek adına ekstra çaba sarf etmeniz gerekebilir. Hafta sonunda; etrafınızda aleyhinize konuşmalar yapan kişilere karşı gözünüzü dört açmalısınız. Bunun sonucu olarak da iyi niyetinizi suistimal eden kişilerle karşı karşıya gelmeniz söz konusu olabilir.

Kova 21 Ocak - 18 Şubat
Yaratıcı yönünüz öne çıkıyor, dolayısıyla parlak fikirleriniz çevrenizin de ilgisini çekmeye başlıyor. Öte yandan imajınız ve şansınız yükselişte. Gerçek potansiyeliniz ortaya çıkıyor. Bazı sorularınızın cevaplarına ulaşmak için ekstra çaba sarf edebilirsiniz. Önemli pozisyondaki kişilerin desteğini arkanızda hissedebilirsiniz. Haftanın ikinci yarısında, fikir alışverişleri ve entelektüel sohbetler artıyor. Bu diyalogların ufak flörtlere dönüşme ihtimali de söz konusu. Hafta sonunu akışında yaşamanızda fayda var.

Balık 19 Şubat - 20 Mart
Bugünlerde etrafınızın beğenisini kazanıyorsunuz ve gözler size çevriliyor. Fakat gizli saklı konular, çözülmesi gereken bazı düğümler söz konusu olabilir. Bazı ilginç olaylarla karşılaşabilirsiniz. Haftanın ilk yarısında, ilişkilerinizde şefkatli veya romantik tarafınız öne çıkıyor. Özel yaşamınıza doğrudan etki edecek davetler ve teklifler söz konusu olabilir. İkinci yarısında ise, daha toleranslı ve yönlendirici olmalısınız. Hafta sonunda dikkatleri üzerinize çekiyorsunuz.


ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları