loading
close
SON DAKİKALAR

1 - 7 Ağustos haftalık burç yorumları

1 - 7 Ağustos haftalık burç yorumları
Tarih: 01.08.2016 - 15:15
Kategori: Astroloji

1 - 7 Ağustos tarihlerinde yıldızlar size yol gösteriyor...

1 - 7 Ağustos tarihlerinde yıldızlar size yol gösteriyor...

Koç


Bu hafta gezegenlerin burç değişimleri ile yeni ay’ın bir arada yaşanması nedeni ile tüm burçları hareketli bir hafta bekliyor. Aslan burcundaki yeni ay ve transit mars gezegeninin yay burcu geçişinin başlaması ile haftaya şanslı başlayacak burçlardan birisiniz. Çocuk sahibi olmayı düşünüyorsanız gezegenler size bu desteği vermeyi sürdürüyor. Aşk konuları da haftanın öne geçen konularından olacak. Aşkı her yaşında dolu, dolu yaşamayı seven ve tutkulu koçlar bu hafta aşka yelken açabilir. Her zaman beğenenleri olan, bazen sert yapıları olmasına rağmen karşı cinsin ilgisini kolaylıkla çekebilen koçlar bu hafta o kadar çok teklif alabilirler ki bu nedenle kararsız kalabilecek ve kimi seçeceklerini şaşıracaklar. Aslında sizi beğenenler ruhunuzu okşasa bile her zaman seçen siz olursunuz. Karşınızdaki kişi sizin farkınızda olmayan biri bile olsa siz ondan hoşlanmışsanız, onunla birlikte olmayı kafanıza koyar ve önünüzde engel tanımazsınız.  

Boğa 

Bu hafta gezegenlerin burç değişimleri ile yeni ay’ın bir arada yaşanması nedeni ile tüm burçları hareketli bir hafta bekliyor. Yeni ay enerjisi haftanın ilk günü enerjinizi düşürerek sizi hasta edebilir. Hasta olduğunuz zaman bir hayli huysuz ve ilgi bekleyen yapıda olabiliyorsunuz. Aile fertleriniz de yoğun bir hafta geçirdikleri için tam anlamı ile yanınızda olamayabilirler. Siz de bu durum karşısında empati kurmaktan uzaklaşarak onlara karşı tatsız ve sonradan pişman olacağınız hamlelerde bulunabilirsiniz. Neyse ki zıt burcunuz akrebi terk eden mars nedeni ile siniriniz çabuk geçecek ve geri adım atacaksınız. Aile kavramına önem veren ve onları çok seven yapınızla gönüllerini alacaksınız. Venüs gezegeni de uzun bir süre sizi olumlu etkilemeye başlayacak ve aşka ve çocuklara dair konular da harika gelişmeler yaşayacaksınız. Bebek sahibi olmayı düşünüyorsanız Venüs gezegeni bunu kolaylaştırabilir. Eğer çocuklarınız var ve başka çocuğu henüz düşünmüyorsanız dikkat etmenizde fayda var.  

Ikizler 

Bu hafta gezegenlerin burç değişimleri ile yeni ay’ın bir arada yaşanması nedeni ile tüm burçları hareketli bir hafta bekliyor. Bir süredir aslan burcundaki gezegen transitleri nedeni ile rahat bir nefes almaya başlamıştınız. Yeni ay size bereketler sunacak, çevre ilişkileriniz gelişecek ve önemli imzalar atmanıza güzel teklifler almanıza sebep olacak. Fakat Venüs gezegeninin başak, marsında yay burcuna geçişi ile aile ilişkileri, ortaklıklar ve evliliğinizle alakalı sorunları yüzeye taşıyacak ve bir süreliğine bu konuları yoluna koymanız zorlaşacaktır. Partneriniz ani sinirlenen ve her şeye muhalefet eden bir yapıya bürünecek, orta nokta bulmakta zorlanacaksınız. Siz de sorunlar olduğu zaman her zaman yaptığınız gibi çareyi uzaklaşmakta arayacak ve aslında ilişkiyi daha zor bir hale sokacaksınız. Sağlığınızın da hassas olduğu bu süreçte bağırsak sorunlarının yanında kemikler ve dişlerle alakalı sorunlar da sizi bekliyor. 

Yengeç

Bu hafta gezegenlerin burç değişimleri ile yeni ay’ın bir arada yaşanması nedeni ile tüm burçları olduğu gibi sizi de hareketli bir hafta bekliyor. Başak burcunda transit geçişlerine başlayan Merkür ve Venüs gezegeni sayesinde üzerinizdeki stresi atabilecek ve rahat bir nefes alacaksınız. İletişim her konuda öne çıkacak, hafta boyu bolca haber alacaksınız. Alacağınız haberler sayesinde her konuyu daha net görebilecek ve ona göre kararlar vereceksiniz. Genelde çok düşünen ve yavaş hareket eden biri olmanıza rağmen bu hafta alacağınız radikal kararlar etrafınızı dahi şaşkınlığa uğratacağa benziyor. Yeni ay konumu da size bol para getirebilir. Aileniz, dostlarınız para kazanmanızda yardımcı olacağı gibi aileye dair bir malın satımından da payınıza hayalini dahi kurmadığınız hatrı sayılır bir pay düşebilir. Maddi konular istediğiniz gibi gittiği sürece siz daha sağlam ayakta duruyor ve yaşamın diğer pürüzlü konularına pozitif bakabiliyorsunuz.

Aslan

Bu hafta gezegenlerin burç değişimleri ile yeni ay’ın bir arada yaşanması nedeni ile tüm burçları olduğu gibi sizi de hareketli bir hafta bekliyor. Burcunuzda gerçekleşecek yeni ay büyük bir enerji sunacağından kendinizi haftanın ilk günleri hasta ve halsiz hissedebilirsiniz. Daha sonra toparlanarak özellikle maddi konulara odaklanacaksınız. Parasal konularda uzun bir süre boyunca şans sizden yana olacak. Aklınız ve istediğiniz zaman tatlı dilinizle yılanı deliğinden çıkaran yönleriniz birleşerek önünüzde hiç ummadığınız fırsatları yaratabileceksiniz. Fazlalaşan geliriniz nedeni ile özellikle sevdiğiniz kişilere jestler yapmayı da ihmal etmeyeceksiniz. Haftanın tek olumsuzluğu ise yetişkin çocukları olan aslanları bekliyor. Çocuklarınızın sizden gizli bir takım maddi kayıplar yaşamalarını öğrenmenizle anlık sinirsel eğilimler içinde olarak kırıcı olabilirsiniz. Sıkıştıklarında sizden yardım istemlerine asla kızmazsınız fakat sizden bir şeyler gizlediklerinde haklı olarak öfkelenebiliyorsunuz.  

Başak 

Bu hafta gezegenlerin burç değişimleri ile yeni ay’ın bir arada yaşanması nedeni ile tüm burçları olduğu gibi sizi de hareketli bir hafta bekliyor. Burcunuzda transit geçişe başlayan Merkür ve Venüs gezegeni ilerleyen süreçte burcunuzun yaklaşık bir yıllık misafiri Jüpiter gezegeni ile kavuşum da yaparak size güzel fırsatlar sunabilir. Fakat bu hafta yay burcuna geçiş yapan mars ile aralarında kare açı meydana gelecek ve sizi bir parça zorlayacağa benziyor. Rakiplerinizle aranızda var olan soğuk savaş aniden karşılıklı savaşa dönüşebilir. Bu konuda temkinli olmalısınız. Sözlerinizi süzgeçten geçirin çünkü kötüye kullanabilirler. Aslında sessiz kalmanız en doğru olan olmasına karşın istemediğiniz bir tartışmanın taraflarından olacaksınız. Ayrıca ailede kadın aile fertlerinin sağlığının da bir hayli olumsuz olduğu zaman dilimindesiniz. Üstelik verdiğiniz çabalar ve yakınlarının sağlıklarına kavuşmaları için kurduğunuz bağlantılar da hava da kalacağa benziyor. Küçük takdirler beklerken hak etmediğiniz kırıcı sözler duyabilirsiniz. 

Terazi 

Bu hafta gezegenlerin burç değişimleri ile yeni ay’ın bir arada yaşanması nedeni ile tüm burçları olduğu gibi sizi de hareketli bir hafta bekliyor. Birçok burca göre şanslı durumdasınız. Özellikle mesleğinizle alakalı güzel gelişmeler sizi bekliyor olacak. Hiç düşünmediğiniz şanslar elde edebilir, bulunduğunuz konumdan daha öne geçebilirsiniz. İş hayatınızda ayağınızdan çeken düşmanlarınız kendi kazdıkları kuyulara düşecekler. Onların kaybı da sizin kazancınız haline gelecek. Düşmanlarınızın dahi kötülüğünü istemeyecek kadar naif bir kalbe sahipsiniz. Onlar adına yüreğiniz sızlayacak ama bu durumun sorumlusu siz değilsiniz ve yapacak bir şeyiniz de yok. Jüpiter sizi düşmanların atağından koruyor ve geçmiş yıllarda çektiğiniz acıların telafisine uğraşıyor. Önünüze umut içinde bakmaya çalışın ve gelecekteki güzel günlerin başlangıcının adımlarını atmaya çalışın. Merkür ve Venüs gezegeni de uzun bir süre boyunca organizasyonlar içinde olmanıza, dostlarınızla vakit geçirmenize destek verecek.  

Akrep 

Bu hafta gezegenlerin burç değişimleri ile yeni ay’ın bir arada yaşanması nedeni ile tüm burçları olduğu gibi sizi de hareketli bir hafta bekliyor. Yeni ayın aslan burcunda gerçekleşmesi sizi birkaç gün sarsabilir. Fakat ocak ayından bu yana iç, içe olduğunuz, hayatınızı karmaşık hale getiren, sizi hasta eden, kavgacı biri haline getiren mars gezegeni bu hafta burcunuzu terk ediyor ve o nedenle hafta sonuna doğru rahat bir nefes almaya başlayacaksınız. Venüs ve mars gezegeninin de kare açısı size dokunmayacak. Belki biraz fazla para harcayabilir, bir arkadaşınızın zor durumda olduğunu duyarak ona imkanlarınızın dahilinde yardımda bulunabilirsiniz. Siz tutumlu birisiniz ama aylardır kenara para koymayı bir kenara bırakın gününüzü geçirmekte zorlandığınız zamanlar bile yaşadınız. Maddi konularda henüz büyük gelişmeler gerçekleşmeyecek fakat hayatınızı idame ettirecek kadar kazanmış olmanız bile sizin için sevince neden olacak.  

Yay 

Bu hafta gezegenlerin burç değişimleri ile yeni ay’ın bir arada yaşanması nedeni ile tüm burçları olduğu gibi sizi de hareketli bir hafta bekliyor. Mars gezegeni yaklaşık 2 ay boyunca sizin burcunuzda misafir olacak. Merkür ve Venüs gezegeninin de başak burcu transitleri nedeni ile hafta boyunca aralarında küçük çaplı bir savaş başlayacak. Sonuçta siz de bu savaştan nasibinizi alacaksınız. Diliniz hiç olmadığı kadar sert olacak ve aslında sözlerinizi hayatınızı zorlaştıracaksınız. Önce aile bireyleri ile hiç olmayacak bir tartışmanın içinde kendinizi bulacak ve aylardır içinizde biriken her şeyi dışarı aktaracaksınız. Ardından pişman olacak ve diğer aile fertlerinizden de eleştiriler almanızla kendinize gelseniz de ağır sözleriniz bir ok gibi hedefini vuracak ve kısa dargınlıklara neden olacak. Agresif tavırlarınız yüzünden karşınıza geçecek olan eşinizle de sorun yaşayabilirsiniz. Haftanın tek olumlu yanı ise yeni ay sayesinde uzun yolculuk planlarının gündeme gelmesi ve yeni iş anlaşmaları içinde olmanız olacaktır.  

Oğlak 

Bu hafta gezegenlerin burç değişimleri ile yeni ay’ın bir arada yaşanması nedeni ile tüm burçları olduğu gibi sizi de hareketli bir hafta bekliyor. Yeni ay sayesinde başkalarına ait maddi imkanlardan faydalanacağınız bir süreç sizi bekliyor. Eşiniz, ortağınız sevdiğiniz tüm insanlar el birliği içinde size faydalar sunacaklar. Başak burcundaki Merkür ve Venüs gezegeni de ufkunuzu açacağı, kendinizi iyi ifade etmenizi sağlayacağı gibi işlerinizde kolaylıklar sağlayıp uzun yolculuk imkanları da sunabilir. Yurt dışı bağlantılı bir işiniz var ise muhteşem bağlantılar yapabilir, yabancılarla el sıkışabilirsiniz. Aşk konusunda yaşadığınız olumsuzlukların da son bulması ile hem para da hem de aşkta kazanan olacaksınız. Marsın yay burcu geçişi ise önünüzdeki yaklaşık 2 ay boyunca hırsızlık ve unutkanlık sonucu kaybedeceğiniz değerli şeyler yüzünden sizi üzebilir. Bu nedenle mars transiti bitene kadar üzerinizde fazla para taşımayın, çok önemli ve değerli eşyalarınızı güvenli bir yerde saklayın. 

Kova 

Bu hafta gezegenlerin burç değişimleri ile yeni ay’ın bir arada yaşanması nedeni ile tüm burçları olduğu gibi sizi de hareketli bir hafta bekliyor. Yeni yıldan itibaren olumsuz açılar aldığınız transit mars gezegeni akrep burcunu terk ederek yay burcu misafirliğine başlıyor. Dolayısı ile siz de haftaya güzel başlayanlardan olacaksınız. Sinirlerinizi aldırmış gibi pozitif, mucize bir el değmiş gibi sağlıklı hissedeceksiniz. Özellikle işiniz ve sağlığınızla alakalı tıkanmış ve yolunda gitmeyen konular kendiliğinden yoluna girmeye başlayacak. Alacağınız sürpriz haberlerle şansı yanınızda hissetmeye başlayacak ve hızlı adımlar atacaksınız. Artık hiçbir konuda beklemek istemiyorsunuz. Yeterince engellendiniz ve bazı konularda geç kaldınız şimdi aradaki boşa geçen zamanı kapatmaya çalışacaksınız. Bu haftanın sizi zorlayabilecek tek konusu miras, sigorta, vergi gibi konular olabilir. Fakat bir arkadaşınız bu konularda size yol göstererek kısa sürede pürüzleri halletmenize yardımcı olacak. 

Balık 

Bu hafta gezegenlerin burç değişimleri ile yeni ay’ın bir arada yaşanması nedeni ile tüm burçları olduğu gibi sizi de hareketli bir hafta bekliyor. Uzun bir süredir yaşadığınız tüm sıkıntılara rağmen akrep burcunda bulunan mars gezegeni size son dakikada da olsa sürpriz yardımlar sunuyordu ve olumsuzluklardan kıl payı ile kurtuluyordunuz. Bu hafta başak burcuna geçiş yapan Venüs ve yay burcunda transitine başlayacak olan mars kare açı yapacaklar ve dolayısı ile bu durum özellikle aşka dair konularda sizi bir hayli zorlayacak. Sevgi isteme, tutku öne çıkacak fakat yaşadığınız hayattan ve partnerinizle olan ilişkinizden de memnuniyetsiz doğacak. Geçmişi sorgulayacak ve hatalar yaptığınızı düşüneceksiniz. Eski bir sevgiliniz de bu süreçte sıklıkla aklınıza düşebilir ve onunla iletişim içinde olmak isteyebilirsiniz. Hiç beklentiniz olmamasına rağmen sadece sesini bile duymanızın size iyi geleceği düşüncesi ile onunla iletişime geçebilirsiniz. 

Demet Hoşman - Cumhuriyet

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları