loading
close
SON DAKİKALAR

1-7 Haziran burç yorumları

1-7 Haziran burç yorumları
Tarih: 01.06.2015 - 15:40
Kategori: Astroloji

Haftalık burç yorumlarınız...

KOÇ

AŞK VE İLİŞKİLER

1-7 Haziran arası: 3 Haziran tarihindeki görünüm, fikirlerimizi güçlü bir şekilde ifade ederken, farklı düşüncede olan kişilerle anlaşmak adına dinlemeyi de bilmenin önemini vurguluyor. Özellikle eşimiz, sevgilimiz, ortaklaşa iş yaptığımız insanlarla aramızdaki problemleri bu şekilde giderebiliriz. Gelişim yolumuz da bu noktalara dikkat etmekten geçiyor. 5 Haziran tarihinde Venüs-Aslan burcunda ilerleyecek. Aşkta şans verici bir geçiştir. Her an hayatınıza biri girebilir ve onun başını döndürebilirsiniz. Ayrıca yaratıcı yöndeki becerilerinizi sergileme, bundan kazanç elde etme yönünde şansınız yükseliyor. 6 Haziran tarihindeki iki görünüm, aşk hayatınız ve ilişkilerde hem coşkulu hem de ciddi biçimde hareket edilmesi, yeni tanışmalarda belli bir mesafenin korunması yönünde olumludur.

İŞ VE KARİYER

1-7 Haziran arası: 2 Haziran tarihinde Yay burcunda oluşacak Dolunay, ne istediğimizi bilmemiz, onun üzerinde düşünmemiz, dağılmamamız gerektiğini söylüyor. Birden fazla proje içinde yer almışsak, bize bunların tümünün gerçekleşme ve uygulanma ihtimalini göz önüne almalısın diyerek uyarıda bulunuyor. Kaldı ki, Merkür geri hareket dönemindeyiz ve bu Dolunayın görünümleri bize karşı duran her ne varsa bunların ardındaki nedenlere bakmamız gerektiğini hatırlatıyor. Uzak, yakın çevre ilişkileri, eğitim, ticaretle ilgili meseleleri derinlikli olarak ele almamız, bir daha düşünmemiz, plan ve projelerimizi tekrar gözden geçirmemiz lazım.

PARA

1-7 Haziran arası: 6 Haziran tarihi, parasal konularda iki görünüme ev sahipliği yapıyor. Başkalarıyla ortaklaşa mali ilişkilerimizde olumlu bir hareketlenme var. Ayrıca daha dikkatli bir şekilde bütçenizi düzenlemenizde yardımcı oluyor. Öyle her aklımıza esen kişiyle veya işle alakalı kararlar vermeyeceğiz.

BOĞA

AŞK VE İLİŞKİLER

1-7 Haziran arası: 3 Haziran tarihindeki görünüm, Merkür geri hareketinin devam etmesi nedeniyle ilişkide iletişimin, partnerin maddi ve manevi anlamda hayatı ele alış biçiminin, ilerisi adına düşünülerek ele alınması gerekiyor. Boğalar sağlamcıdırlar. Ben bu tedbirliliği gayet olumlu ve doğru buluyorum. Venüs-Aslan seyri aşk hayatınızla ilgili konularda kendi arzu ve isteklerinizi önemsediğinizin göstergesidir. 6 Haziran tarihindeki görünüm, ortaklaşa bir hedefin olup olmadığına göre değişir. Anlaşan çiftler birbirlerinin değerlerine kıymet verir. Problemli çiftler ise, kendi bildiklerini okuyarak diğerinin önemsediklerini es geçebilir. Bu tarihte önemli olan, birbirinize yönelişinizdeki niyettir.

İŞ VE KARİYER

1-7 Haziran arası: 5 Haziran tarihinde Venüs-Aslan burcunda seyrine başlıyor. Bu geçiş, ev içinde veya bir mekanda çalışmanın, aktif olmanın işaretçisidir. Ancak başkalarıyla uyum içinde olmanız gerekirken, kendi arzu ve isteklerinize daha fazla önem verirseniz sorun yaşanabilir. Benim tavsiyem gücünüzü ve becerilerinizi işbirliği adına kullanmanız ve ifade etmenizdir. Bu sayede başarılı işler çıkarabilirsiniz. Bu geçiş bazıları için, bir proje için ön hazırlık safhası olabilir. Ekip bir araya gelir ve çalışır.

PARA

1-7 Haziran arası: 2 Haziran tarihinde Yay burcunda oluşacak Dolunay, tüm mali ortaklıklarımızın, eş veya başka kişilerle olan hisseli paylarımız, borçlarımız, ödenmesi gereken vergilerimiz, kredilerle ilgili meseleleri vurguluyor. Ancak bunları düzgün şekilde halledebilmemiz için, dikkatli hesaplamalara ihtiyacımız var. Merkür, kazanç evimizde geri hareketini sürdürüyor. Sizin de fazla açılmamanız, elinizdeki miktara göre harcamalarınızı kontrol etmeniz lazım. Elinize geçeni har vurup harman savurmamak veyahut borçlarınızı zamanında ödemek gerekiyor. Bu Dolunay, özellikle başkaları bağlantılı para işlerinde zorlanmalara neden olabilir.

3 Haziran tarihindeki görünüm, maddi konular üzerinde bir hayli düşünceli olduğumuzu ve bu alandaki sıkıntıları gidermek adına mücadele verdiğimizin göstergesidir. Kafamızın içinde kazanmak, sorunlarımızı gidermek amaçlı hesaplamalarda bulunuruz. Gelişmek adına, başkalarıyla olan iletişimi güçlü tutmamız gerekiyor. Bu bizim için kazandırıcı olabilir.

İKİZLER

AŞK VE İLİŞKİLER

1-7 Haziran arası: 2 Haziran tarihinde Yay burcunda oluşacak Dolunay, ilişkimiz, iş ortaklıkları, iş sözleşmeleri, mesleki rakipleriniz, hukuki konular, kontratlar, başkalarıyla alakı her türlü karşılıklı ilişkinizde yaşanması muhtemel problemlerin veya durumun görülmesi, anlaşılması, sonuçlandırılması anlamında önemlidir. Bu Dolunayın göstergelerine baktığımızda Merkür geri hareketinin etkisi ve diğer unsurlar, iş veya kişisel anlamdaki meseleleri çözüme kavuşturmanın zor olacağını, zaman unsurunu gözeterek sabırlı olmamız gerektiği söylüyor. Evlenmek, boşanmak, bir işin altına girmek, anlaşmazlıklarda aceleci hareket edemeyiz.

3 Haziran tarihindeki görünüm, her sözünüzle dikkatleri üzerinizde toplayabilirsiniz. Bugün buluşmanızda geleceğe dönük konular üzerinde konuşabilirsiniz. Ancak geri hareket dönemindeyiz. Ne olursa olsun, bir daha düşünmeyi ihmal etmemeliyiz. 5 Haziran tarihinde başlayacak Venüs-Aslan burcu geçişiyle ışık ışık parlarsınız. Şimdi gözlere, kulaklara hitap etme vaktiniz gelmiştir. Aşkta isteyip de elde edemeyeceğiniz pek kimse yoktur. Çevrenizdeki herkes sizinle beraber olmanın şans anlamına geldiğini düşünürler.

İŞ VE KARİYER

1-7 Haziran arası: İş hayatınızı ilgilendiren konularda da Dolunayın etkisi önemli. Özellikle iş ortaklığı olanlar, ortağınızla olan meselelerinizi çok yönlü bir şekilde gözden geçiriniz. Çalışanlar, sizler de bu Dolunayda, işvereninizle ilgili meselelerde biraz daha dikkatli olunuz. Hafta sonuna doğru olan görünümler, ilerisi adına umutlanmanızı sağlıyor. Görüşmeler, bağlantılar, bir araya gelişler olabilir. Ancak aceleyle değil, her ayrıntıyı dikkatle inceleyerek hareket etmekte yarar var.

PARA

1-7 Haziran arası: Maddi konularda da Dolunayın etkisi bulunmakta. Kazanç ortaklıkları, eş veya başkalarıyla alakalı parasal alışverişlerde tabii ki, karşımızdaki kişinin bize olan yaklaşımı, niyeti, paylaşımların düzgün şekilde yapılıp yapılmadığı, bizim bu birliktelikten, işten memnuniyetimizin mutlaka gözden geçirilmesi lazım. Eğer sorunlarımız varsa, bu Dolunayda biraz sıkılırız. Eğer bir ortaklık kurmayı düşünüyorsak, tabii ki her bir noktayı göz önüne alarak hesap kitap yapmalıyız.

YENGEÇ

AŞK VE İLİŞKİLER

1-7 Haziran arası: 3 Haziran tarihindeki görünüm, yüreğinizde bir yerlerde sizi rahatsız ve huzursuz eden meseleler olduğunu gösteriyor. Siz de bugün, bu meseleleri bir daha sakinlikle gözden geçiriniz. Sizin gelişim yolunuz, ailevi ve özel hayatınızla ilgili konularda olgun yaklaşımlarınıza bağlıdır. Evet, işiniz zor ancak yapılması gereken bu. Anlayışlı olmak yine sizin yüce gönlünüze kalıyor.

İŞ VE KARİYER

1-7 Haziran arası: 2 Haziran tarihinde Yay burcunda oluşacak Dolunay, başta sağlığınızla ilgili her türlü muayene, tetkik, tedavilerin, iş ortamındaki ilişkilerin, çalışma hayatınızla ilgili konuların, sizi ruhsal ve bedensel anlamda yoran veya mutlu eden konulardaki durumunuzu görebilmeniz yönünde önemlidir. Ancak bu Dolunay gösteriyor ki, fazla dağınık, dikkatsiz, hatta birden fazla meseleyle ilişkilisiniz. Bu da sizi verimsiz kılıyor, keyifsiz yapıyor. Bu Dolunayın Neptünle görünümü ve Merkür geri hareket dönemine denk gelmesi, en ufak bir şeyin bizi huzursuz edebileceğini, kendinize dikkat etmemiz gerektiğini, elimizde olmayan hatta müdahale bulunamayacağımız durumları da kabullenmek, sakin olmak, abartmamak gerektiğini vurguluyor.

PARA

1-7 Haziran arası: 5 Haziran tarihinde Venüs-Aslan burcunda seyrine başlıyor. Kazanç konularında birebir etkili olacak. Yeteneklerimizi, para kazanmak amaçlı işlere ve ilişkilere yönlendirme zamanıdır. Ancak bunun yanında çok kolay para harcatır. Zevk veren her şey, dikkatimizi çeken güzellikler, sevdiğimiz kişiler için kesemizi bir hayli açabiliriz.

ASLAN

AŞK VE İLİŞKİLER

1-7 Haziran arası: 2 Haziran tarihinde Yay burcunda oluşacak Dolunay, enerjinizi hangi yöne, hangi alanda ortaya koymanız gerektiğini belirleme anlamında önemlidir. Aynı anda bir çok aktivitede bulunmak, sürekli hareketlilik, aşkta deneyimsel davranmak, gelir geçer ilişkiler yaşamak, hiçbir şeyle yetinmemek, daha fazlasını istemek, kendinize özgü şekilde düşünmek, hayattan sürekli keyif alma arzusu abartmanıza neden olabilir. Her şeyi kendinize göre değerlendirdiğiniz için, fazla coşku, yanlış ilişkilere, tatminsizliğe yol açabilir. Bu Dolunayın Neptün ile görünümü ve Merkür geri hareket dönemine denk geldiğini düşünürsek hem mali konularda riskli işlere kalkışabilirsiniz hem de düşünmeden hareket edip, hedefinizden şaşabilirsiniz. Dikkatli olmak lazım.

3 Hazirandaki görünüm, sosyal hayatta karşılaştığımız insanlar arkadaşlarımız ve yakınlarımızla olan güçlü iletişimin, birbirimizi dinlemenin, paylaşımcı düşünmenin gayet faydalı olacağını işaret ediyor. Gelişim yolumuz, konuşmayı bilmek kadar başkalarının da fikirlerine gereken saygıyı göstermekten geçiyor. 5 Haziran tarihinde Venüs, burcunuzda ilerleyecek. Hem ilişki anlamında sizi güçlendirici hem de hayatın lezzetli, keyifli yanlarını hissedebilmeniz yönünde renklendiricidir. O en cömert özelliklerinizi sıcacık yüreğinizle insanlara sunarsınız. Sizi sevmeleri, saymaları, güzel bir insan görmeleri gururunuzu okşar. Bu parlak ışık altında gözler kamaşacaktır.

İŞ VE KARİYER

1-7 Haziran arası: 5 Haziran tarihinde başlayan Venüs-Aslan geçişi, kariyer hayatınızla ilgili konularda da etkilidir. Hem çevrenizle uyumlu ilişkiler kurmanız hem de mesleğinizi başarılı şekilde sergilemenizde desteğinizdir. Takdir edilmek hoşunuza gider. Çalıştığınız alanda konumunuz ne olursa olsun öne çıkarsınız.

PARA

1-7 Haziran arası: Yay burcunda 2 Haziran tarihinde oluşacak Dolunay, kredi kartı harcamaları, eş veya ortaklaşa paylaşımların daha dikkatli bir şekilde gözden geçirilmesini gerektiriyor. Ortağımız veya eşimiz nedenli harcamalarımız artabilir. 3 Haziran tarihindeki görünüm, maddi kazanç elde etme yönündeki görüşmelerin işaretçisidir. Bunlar olumlu yönde gelişebilir. Sorumluluklarımızın farkında olacağımız 6 Haziran tarihindeki görünümleri yararlı buluyorum.

BAŞAK

AŞK VE İLİŞKİLER

1-7 Haziran arası: 2 Haziran tarihinde Yay burcunda bir Dolunay meydana gelecek. Bu Dolunay, Merkür geri hareket dönemine denk geliyor ve Neptün ile dikkate değer bir görünüm yapıyor. Bu durumda ailevi ilişkileriniz, ev ve yerleşim konuları, ailenizle ilgili mal, mülk veya gelirler açısından koşulların değişken olduğunu, bu yüzden eşiniz veya başkalarıyla aranızda yaşanması muhtemel problemleri işaret ediyor. Onun içindir ki, biraz bilinçli, derinlikli, abartmadan ancak dikkatlice durumunuzu gözden geçirmelisiniz. Nereden ne geleceğini, nereye nasıl yatırımda bulunmanız gerektiğini bilmelisiniz. Durumu hafife almak yanlış olur. Fakat bildiğinizi okumak da bir o kadar yanlıştır.

3 Haziran tarihindeki görünüm, iş hayatımız ve ailevi konularda iletişimi güçlü tutmanın ve paylaşımcı düşünmenin gelişim anlamında faydalı olacağını işaret ediyor. Farklı düşünebilirler, sizi zorlayabilirler. Ancak bu enerji altında, iki yönlü düşünerek durumları ele almakta yarar görüyorum.

5 Haziran tarihinde Venüs-Aslan burcunda seyrine başladığında, partnerinizle veya başkalarıyla olan ilişkinizi ölçüp biçeceksiniz. Uzlaşmak, anlaşmak, almak ve vermek, sevgiyi büyütmek gibi kavramları ele alacaksınız. Yüreğinizin derinliklerindeki arzularını yeniden tanımlayacaksınız. Belki gizli bir ilişkinin veya bir türlü adı konmamış bir beraberliğin anlamını sorgulayacaksınız. Sevmenin, insanın kendinden uzaklaşmak olmadığını, bir ortaklık olduğunu düşüneceksiniz.

İŞ VE KARİYER

1-7 Haziran arası: İş konularında bu haftaki görünümlere baktığımızda ben temkinli hareket etmenin doğru olacağını düşünüyorum. Çünkü bazı işlerin hem iş hem maddi anlamda oturması, düzelmesi, için zaman olgusu bir hayli önem taşıyor. Sabırlı olmamız lazım. Bir de dağılmamamız, hedefimizin bilincinde hareket etmemiz yararlı olacak. Yöneticiniz Merkürün geri hareketi zaten düşünmek, gözden geçirmelerde bulunmak yönünde olumludur.

PARA

1-7 Haziran arası: Maddi açıdan 3 Haziran tarihindeki görünüm, iş hayatınızla ilgili konulardaki gelişimlerin, mali durumun netleşmesi ve belirlenmesi yönünde önem taşıyor. Merkür geri hareketi henüz devam ettiğinden, şu aralar yapılan görüşmelerin bir iki hafta içinde geri dönüşümü olacağını işaret ediyor. Ben bu hafta harcamalar konusunda biraz daha dikkatli ve özenli davranmanın doğru olacağını söylemek isterim.

TERAZİ

AŞK VE İLİŞKİLER

1-7 Haziran arası: 2 Haziran tarihinde Yay burcunda oluşacak Dolunay, eğitim-yakın çevrenizle ilişkiniz-çevre değişimi-bilgilenme-öğretme-yolculuklar, yazılı belgeler, ticaret, kontratlar, nakil gibi konularda kendi bildiğiniz gibi hareket etme, özgür olma, riskli kararlar verme, iletişimsel anlamda her durumda kendinizi haklı görme, abartma gibi durumlara yol açabilir. Oysaki Merkür geri hareket dönemindeyiz ve bu Dolunayın Neptün ile önemli bir görünümü var. Bu da gösteriyor ki, sağlıklı bir yaşam sürmek, verimli çalışmak ve de hedefimizin ne olduğunu iyi bilmek lazım. Çünkü aklımıza geldiği gibi düşünmeden hareket etmek, bizi yanlışa sürükleyebilir. Sonra da pişmanlık duyabiliriz.

5 Haziran tarihindeki Venüs-Aslan geçişi, sosyal ilişkilerinizi güçlendirici, parlaklaştırıcıdır. Yeni girdiğiniz ortamlarda dikkatleri üzerinizde toplarsınız. Arkadaşlarınız tarafından ilgiyle karşılanırsınız. Güzelliğiniz, sanatsal yetenekleriniz, kendinize duyduğunuz güven, bütün ilişkilerde ön planda yer alır. Takdir görürsünüz. Karşı cinsi etkileyecek tarzda iletişimde bulunmayı çok iyi başarırsınız. Sosyal çevre bağlantıları, insanları bir araya getirmek, organize etmekte başarılı olursunuz.

İŞ VE KARİYER

1-7 Haziran arası: 3 Haziran tarihindeki görünüm, uzak yolculuklara çıkmak, farklı fikirleri dinlemek, yeni insanlarla tanışmak, bilgilenmek anlamında gayet faydalı olacağını, düşüncelerimizi başkalarıyla paylaşmanın da bir çok alanda kazandırıcı olacağını işaret ediyor.

PARA

1-7 Haziran arası: Maddi açıdan 6 Haziran tarihindeki iki görünüm, hem işinizden elde edilecek gelirler hem başkalarıyla bölüşümler, onlardan gelebilecek gelirler anlamında umutlandırıcı. Yenilikler, daha dikkatli şekilde hareket etmek, ciddi şekilde mevcut durumumuzu ele almak açısından da yararlıdır.

AKREP

AŞK VE İLİŞKİLER

1-7 Haziran arası: Bu hafta aşk hayatınızı ilgilendiren konularda partnerimizin mesleki konumu, hedefi, maddi durumu gibi kriterlere bakmak, ilerisi adına düşünüldüğünde bu ilişkinin süresi, gelişimi hangi yönde seyreder diye bir düşünmek gerekiyor. Aşk güzeldir, insanı keyiflendirir. Fakat uzun süreli beraberlik hatta evlilik düşünüyorsak tabii ki bu olguları göz ardı edemeyiz. İlişkisi düzgün yürüyen çiftler bu hafta birbirlerine destek olmayı, beraberliğin bir ortaklık olduğu bilinciyle sorumluluk çerçevesinde hareket edebilirler.

İŞ VE KARİYER

1-7 Haziran arası: 5 Ağustos tarihindeki Venüs-Aslan geçişinde, iş ortamında, dış dünyada, ilişkilerinizde baskın olmak istersiniz. Amaca dönük bir şekilde hem arzuladıklarınızı elde etmek hem de ilgi uyandırmaktan hoşlanırsınız. İş veya özel ilişkilerinizde karşı tarafı etkilemek, ne kadar özel biri olduğunuzu kabul ettirmekten yanasınız.

PARA

1-7 Haziran arası: 2 Haziran tarihinde Yay burcunda oluşacak Dolunay, Merkür geri hareketi ve Neptün ile dikkate değer görünümü nedeniyle, parasal konularda birebir alakalıdır. İşimizden elde ettiğimiz gelir, kazancımızı değerlendirme şeklimiz, harcama ve biriktirme alışkanlıklarımız, alacaklarımız ve de yeteneklerimizin mutlaka doğru ve verimli şekilde değerlendirilmesi, hesapsız, risk taşıyan işlere kalkışılmaması yönünde uyarıcıdır. İş durumumuza göre hareket etmeliyiz. Elimize geçeni har vurup harman savurmamalıyız. Bütçemizin gelir-gider dengesinin mutlaka ayarlı olması gerekir.

3 Haziran tarihindeki görünüm, aklımızı zorlayan, çoğu zaman bilincimizi bulandıran meseleler üzerinde, sakin ve bilinçli şekilde düşünmemiz gerektiğini söylüyor. Çünkü bazen, bizim istediğimiz yönde gelişmeyen şartlar ve durumlara gerginlikle tepkide bulunursak, maddi-manevi anlamda zorlanabiliriz. Kazançlı çıkmak için, zor da olsa bu olgunluk şart gözüküyor.

YAY

AŞK VE İLİŞKİLER

1-7 Haziran arası: 3 Haziran tarihindeki görünüm, partnerimizle iletişimimizde veya bize muhalif kişilerle olan irtibatımızda, nezaketli davranmanın, paylaşımcı düşünmenin, uzlaşıdan yana olmanın önemini işaret ediyor. İyi bir diyalog, bir çok problemin üstesinden gelinmesinde faydalı olabilir. Görüşlere saygı duymak, dinlemeyi bilmek gerekiyor.

5 Haziran tarihindeki Venüs-Aslan burcu geçişi, sizin bakış açınızla uyumlu kişilerle ilişki kurmanızı sağlar. İletişim beceriniz, birçok insanının dikkatini çekmenizi sağladığı gibi, size yeni arkadaşlar kazandırır. İlişkinizi güçlendirecek en önemli faktör konuşmak ile dinlemek arasındaki farkı iyi belirlemekten geçer. Venüs-Aslan burcu geçişi, karşı cins üzerindeki fiziksel çekim gücünüzü yükseltir.

İŞ VE KARİYER

1-7 Haziran arası: 2 Haziran tarihinde burcunuz üzerinde oluşacak Dolunay, hayatı nasıl karşıladığınızı, dışarıya kendinizi nasıl yansıttığınızı, sağlığınızı, kişisel anlamdaki kararlarınızı test edicidir. Merkür geri hareket dönemine denk geldiği için ve Neptün ile zorlu bir görünüm yaptığından, hayallere dalıp gerçekleri göz ardı etmeyiz tabii ki.
Davranışlarımızın değişken olması ve kararsızlıklar, ulaşmak istediğimiz yolu uzatır. Her şeyden önce ailevi konularda, yerleşim yerimizle ilgili meseleler üzerinde ve ilişkimizle alakalı her türlü mevzuda, gerçekçi olmak gerekiyor. Yükselen noktasındaki Dolunaylar çok önemlidir. Kişinin kendi kimliğini ve yaşam amacını fark etmesi için ışıktır. Böylece seçimlerini çok daha bilinçli şekilde yapabilecektir.

PARA

1-7 Haziran arası: 6 Haziran tarihinde kazanç evinizin yöneticisi olumlu bir görünüm yapacak. Bu, yeteneklerinizin size artı yönde dönüşünde yardımcıdır. Parasal açıdan tatmin edici işlere, hedeflere yönelirsiniz.

OĞLAK

AŞK VE İLİŞKİLER

1-7 Haziran arası: 2 Haziran tarihinde Yay burcunda oluşacak Dolunay, hayatınızın kontrolü sanki elinizde değilmiş gibi hissetmenize, çabuk vazgeçmeye veya tam tersine her şeyi doğal akışına bırakmaya, hayatla aranızdaki bağlantıda fiziksel ve bedensel anlamda keyifsizliğe yol açabilir. Aslına bakarsak, böyle bir Dolunayda hayal kırıklığına yol açan veya sizi yoran, zorlayan durumları ayıklamak, gerçekçi bir şekilde ele almak, rahatlatıcı egzersizlere, yeteneklerinizi geliştireceğiniz alanlara yönelmek yararlıdır. Merkür geri hareketi yoğun çalışmanın, iş şartlarının sizi yorduğunu, sürekli aynı monotonluk içinde yaşamanın sıkıntı yarattığını zaten işaret etmekteydi. O zaman bu Dolunayda, dinlenin, yapabileceğinizden fazlasını da yüklenmeyin.

İŞ VE KARİYER

1-7 Haziran arası: 3 Haziran tarihindeki görünüm, etrafımızda gelişen olaylar hakkında bilinçli bir analiz yapmanın önemini işaret ediyor. Bazen, sırf birileriyle uyumlu olmak adına görüşlerimizden vazgeçmek ne kadar yanlış ise, ilişkilerimizde karşıt görüşte olan insanlarla çatışmanın gereksiz olacağını vurguluyor. Gelişim için, dinlemeyi bilmek, iyi bir analizde bulunmak için duruları bir daha gözden geçirmek yararlı olacaktır.

PARA

1-7 Haziran arası: 5 Haziran tarihindeki Venüs-Aslan geçişinde, maddi anlamda kazandırıcı ortaklıklara ve işlere ağırlık verebilirsiniz. Kimlerle bağlantı kuracağınızı tespit etmek ve buna göre ilişkilerinizi düzenlemek akıllıca olur. Belki çıkarcılık gibi durabilir. Ancak benim söz ettiğim, işinizi bilmek halidir.

KOVA

AŞK VE İLİŞKİLER

1-7 Haziran arası: 3 Haziran tarihindeki görünüm, güven duygumuzun kelimelere yansıması, bilinçli hareket etmemiz, aklımızı kullanmamız ve dostluk ilişkilerimizde uzlaşıdan yana hareket etmemizi sağlıyor. Bu durum, bizim takdir edilmemizi, saygı görmemizi, sevilmemizi sağlıyor.

5 Haziran tarihindeki Venüs-Aslan burcu geçişi, otoriter tavırlı ve kendini önemseyen bir partner rahatsız edici olabilir. Halbuki beraberliği keyifli hale getirmek en doğrusudur. Yaratıcı tarzda düşünüp, birbirinize minik sürprizler hazırlamak, birlikte zevk alacağınız şekilde yenilikler yapmak, fantezilerinizi tekrar güçlendirir. İlişkisi olmayan Kovalar için, yeni biriyle tanışabilirsiniz.

İŞ VE KARİYER

1-7 Haziran arası: 2 Haziran tarihinde Yay burcunda oluşacak Dolunay, hedefinize uygun işler, ilişkiler yoluyla amacınızı gerçekleştirme, sosyal gruplarla temasa geçme, projeler, beklentileriniz, dostluklarınızla ilgili olarak mevcut durumunuzu gösteren bir yansımadır. Sizin kendinizi doğru bir iş ve hedef üzerinde yönlendirip yönlendirmediğiniz hususunda test edicidir. Merkür geri hareket dönemine denk geldiği için tabii ki yeniden düşünme ve değerlendirme zamanıdır.

PARA

1-7 Haziran arası: 2 Haziran tarihindeki Dolunayın, Neptün ile olan görünümü, mali konularda dikkatli ve gerçekçi olunması gerektiğini de vurgular. Boşa kürek sallamamak, yaptığımız işin getiri ve götürülerini iyi hesaplamak lazımdır. Bir hayalin, bir hedefin, bir umudun peşinden gidiliyorsa, bunun size katkısı nedir diye bir sormak lazım.

BALIK

AŞK VE İLİŞKİLER

1-7 Haziran arası: 3 Haziran tarihindeki görünüm, iletişimin ev sınırlarımız içinde etkin olduğunu gösteriyor. Hem fikirlerimizi açıklamaktan yanayız hem de koruduğumuz değerlerimizi kimsenin hafife almasını istemiyoruz. Ancak toplumsal anlamda paylaşımcı, uyumlu ve nazik olmanın da önemi gayet büyük. Bunlara dikkat edersek, iş hayatında ve ailemizle olan paylaşımımızda başarılı olabiliriz.

İŞ VE KARİYER

1-7 Haziran arası: 2 Haziran tarihinde Yay burcunda oluşacak Dolunay, kariyer hayatımız, toplumsal statümüz, meslek seçim, işverenimiz, hedefimizle alakalı olarak mevcut durumu görebilmemizde bir ışıktır. Işık diyorum çünkü, bu aydınlıkta gerçekler aşikar olur. Eğer dağılmışsak, eğer hedefsizsek ve eğer hala yönümüzü bilmiyorsak o zaman bu Dolunayda hem kişisel hem de geleceğimiz anlamında zorlanırız. Merkür gerileme hareket sürecinde oluşumuz, ayrıca yöneticiniz Neptün ile Dolunayın görünümünü dikkate alırsak, hayalci düşünemeyiz. Bilakis ideallerimizi gözden geçirip bunları gerçekleştirmek için çaba sarf etmeliyiz. Ayrıca bir yere yerleşim, ailemizle alakalı konularda da geri hareket bitimine kadar iyice düşününüz.

5 Haziran tarihindeki Venüs-Aslan geçişinde, çalışma ortamında takdir edilmek, başkalarının ilgisini çekmek istersiniz. Güzel görünmek, çekici bulunmak hoşunuza gider. Bu süreç, sanat, tiyatro, gösteri ve süsleme gibi yaratıcı alanlara yönelik çalışmaların ve bu anlamdaki sergi vb. faaliyetlerin işaretçisidir. Hem araştırırız hem çalışırız hem de bu alanda yeterli düzeye gelmek için gayret gösteririz. Tabii ki sabırlı olmak gerekir. Çünkü iş alanında öne çıkabilmek ve kazanmak için, diğerlerinden bir farkınız olmalıdır.

PARA

1-7 Haziran arası: Maddi açıdan bu haftanın iki görünümü etkilidir. 6 Haziran tarihinde etkili olacaklar. Ev yerleşimi, kiralama, satış veya aileyle alakalı gelişimler finansal anlamda harcamaların artmasına neden olabilir. Sağlık harcamalarınız olabilir. Destek olmanız gerekebilir. Sağlık ve çalışma hayatınızla ilgili konularda daha ciddi düşünmek, garantiyi önemsemek lazım.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları