loading
close
SON DAKİKALAR

10 Parmağında 10 Marifet

10 Parmağında 10 Marifet
Tarih: 12.02.2012 - 01:57
Kategori: Magazin

Ziraat Mühendisliği'nden geçen yıl mezun olan manken Merve Akman'ın, 10 parmağında 10 marifet var.

Akdeniz Üniversitesi Ziraat Mühendisliği'nden geçen yıl mezun olan manken 23 yaşındaki Merve Akman'ın, 10 parmağında 10 marifet var. 

Mankenlik kariyerine Avrupa Birliği Güzellik Yarışması'yla başlayan, ardından Antalya başta olmak üzere Türkiye'nin dört bir yanında podyumda yürüyen Akman, aynı zamanda 'Herkes İçin Futbol: HİF' projesi kapsamında futbol hakemliği yaptı. Şu an oyunculuğa hazırlanan Merve Akman, turizmde çalışıyor. 

Gençler Ligi'nde hakemlik kursu alarak profesyonel hakemlerin yanında maçlara çıkan yardımcı hakem Akman, profesyonel maç yönetmeyi beklerken tercihini oyunculuktan yana kullandı. Kısa süre önce Gani Müjde ile görüştüğünü belirten Akman, "Şu an ne olacağı belli değil. Gani Müjde ile yarım saate yakın görüştük. Dizi projesinin ocak ayında başlayacağını ve oyuncu kadrosunu şekillendirdiklerini belirtti. Dizide rol almak istediğimi kendisine ilettim. Haber bekliyorum" dedi. 

Defileler ve oyunculuk telaşı arasında futbol hakemliğini geri plana iten Akman, Avrupa Birliği Güzellik Yarışması sonrasında hayatının hızla değiştiğini söyledi. Akman hayatındaki değişiklikleri şöyle özetledi: 

"Ziraat mühendisliği okurken bir yarışma ile kraliçe, ardından futbol hakemi oldum. Kariyer basamaklarını mankenlik ve oyunculukta tırmanmak istiyorum. Futbol hakemliği şu an hobiler listesinde. Boş vakitlerimi de turizmde çalışarak değerlendiriyorum."

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları