loading
close
SON DAKİKALAR

11 - 17 Temmuz burç yorumları

11 - 17 Temmuz burç yorumları
Tarih: 11.07.2016 - 12:40
Kategori: Astroloji

Venüs Aslan burcuna ilerliyor... Venüs'ün güzellikleri haftaya damgasını vuruyor...

Venüs Aslan burcuna ilerliyor...

Venüs'ün güzellikleri haftaya damgasını vuruyor...

Koç Burcu
 

Aşk ve ilişkiler önem kazanıyor

Haftaya ilişkiler damgasını vuruyor. Salı günü Venüs'ün Aslan burcuna ilerlemesi aşk hayatınızı canlandırabilir. Kalbiniz aşk için çarparken kişisel ihtiyaç ve beklentileriniz daha da önemli hale gelebilir. Oyun, eğlence ve çocuklarla geçireceğiniz zaman size keyif verebilir. Kişisel zevklerinize para harcayabilirsiniz. Perşembe günü Merkür'ün de Aslan burcuna ilerlemesiyle iletişimde daha cesur davranabilirsiniz ve sesiniz çok daha gür ve kendinden emin olabilir. Cumartesi günü ise alacağınız haberlerle keyfiniz çok daha yerine gelebilir. Hafta sonunda seyahat planlarınıza hız verebilirsiniz, zira pek yerinizde durmak istemeyeceksiniz.

Boğa Burcu 

Kalbiniz aşk için çarpıyor

Haftaya başlarken günlük iş ve uğraşlarınız ve ilgilenmeniz gereken pek çok detay sizi bekliyor olabilir, sabırlı ve sakin olmaya ve kaygılarınızı bir kenara bırakmaya çalışmalısınız. Ardından Salı günü burcunuzun da yöneticisi olan Venüs Aslan burcuna ilerliyor ve kalbiniz adeta aşk için çarpmaya başlıyor. Hayatınızın merkezine aşkı koyarken, ev ve ailenizle ilgilenmek, evde vakit geçirmek, çocuklarınızla uğraşmak sizi çok mutlu edebilir. Kendinizle daha barışık olurken, huzuru daha kolay yakalayabilir, yuvanızda kendinizi çok daha iyi hissedebilirsiniz. Cumartesi günü alacağınız haberler mutluluk dozunuzu daha da artırabilir. Ailenizle daha çok görüşebilir, seyahat edebilirsiniz.

İkizler Burcu 

Hızlı bir hafta sizi bekliyor

Burcunuzun yöneticisi hızla ilerleyip burç değiştirirken yerinizde durmanız zor gibi. Fiziksel olarak hareket etmediğiniz anlarda dahi zihniniz sürekli aktif olabilir. Perşembe gününden itibaren ise Merkür Aslan burcuna ilerliyor, özgüveninizi ortaya çıkarmakta, kendinizi ifade etmekte, esnek davranmakta, hızlı hareket etmekte hiç de zorlanmayacaksınız. Başka bir deyişle sizi kimse tutamayacak gibi, ne sözel ne de hareketsel anlamda. Yakın çevreniz, iş arkadaşlarınız, komşularınız ve kardeşlerinizle sürekli bir muhabber halinde olabilir, üstelik bundan da çok keyif alabilirsiniz. Cumartesi günü ise aradığınız aşk çok yakınınızda olabilir, zira konuşmalarınız ve tavrınızla dikkatlerden asla kaçamayacaksınız.

Yengeç Burcu 

Yeteneklerinizi değerlendirme zamanı

Güneş burcunuzda ilerlerken zaman zaten sizin zamanınız ve bu anların tadını çıkarmaya bakmalısınız. Maddi konularda ve iş konularında hareketliliğiniz ve kısmetleriniz artıyor. Sizi rahata ve konfora kavuşturacak, kendinizden daha emin ve güvende hissetmenizi sağlayacak bir aşk Salı gününden itibaren sizi bekliyor olabilir. Lüks ve güzellik sizin için önemli hale gelirken, bu konuda para harcamaktan da geri durmayacaksınız. En bonkör ve en eliaçık zamanınız bu olabilir. Perşembe günü Merkür'ün Aslan burcuna ilerlemesiyle birlikte iş ve para konulu görüşmeler ağırlık kazanabilir. Cumartesi günü ise özellikle bu alanda alacağınız haberler keyfinize keyif katabilir. İş ve çalışma hayatınıza daha çok odaklanmaya başlıyorsunuz, yeteneklerinizi, yaratıcılığınızı değerlendirebileceğiniz güzel fırsatlar yakalayabilirsiniz.

Aslan Burcu 

Artık kendinizi gösterme zamanı

Haftanın sizin için şüphesiz en güzel gelişmesi Salı günü burcunuza ilerleyecek olan Venüs. Aşk yıldızı, aşk ve ilişkiler adına kısmetlerinizi artırmaya geliyor. Bir aylık bu şaşaalı süreçten en iyi şekilde yararlanmaya bakmalısınız. Gerek iş konularında, gerekse ilişkilerinizde karşınıza türlü türlü fırsatlar çıkabilir. Para konularında şanslı olabilirsiniz. Ayrıca güzelliğiniz ve cazibenizle de etrafınızdakileri büyüleyebilirsiniz. Perşembe günü Merkür de burcunuza ilerleyerek iletişim gücünüzü artırıyor. Konuşmalarınızla, yazışmalarınızla çevrenizdekileri etkileyebilirsiniz. Hafta sonunda ise yapacağınız konuşmalar çok daha büyüleyici olabilir, güzel geziler, seyahatler yapabilirsiniz, alacağınız haberlerle keyfiniz yerine gelebilir.

Başak Burcu 

lişkilerinizde ruhsal uyum peşindesiniz

Bir süredir içinde bulunduğunuz sosyal hareketlilik, arkadaş gruplarınızın canlılığı sizi yormuş olabilir. Belki biraz daha dinlenmeye ve kendi içinize dönmeye ihtiyaç duyabilirsiniz. Artık kendi iç huzurunuzu yakalamak istediğinize, kendi halinizde olma ihtiyacı duyduğunuza kanaat getirebilirsiniz. Bu da sizi ruhsal boyutu daha yüksek olan aktivitelere, ruhsal uyum aradığınız ilişkilere yönlendirebilir. Yaratıcılığınızı da çok farklı boyutlarda, daha sanatsal ve estetik alanlarda ortaya koyabilirsiniz. Aradığınız aşk ise sizi ruhen tatmin edecek, çok boyutlu bir aşk olabilir. Hislerinizin ve sezgilerinizin yükselmesiyle içinde bulunduğunuz ortamın nabzını yoklamanız hiç de zor değil, bu özelliklerinizle başkalarını olduğu kadar kendinizi de şaşırtabilirsiniz.

Terazi Burcu 

Sosyal açıdan oldukça kısmetli bir döneme giriyorsunuz

Salı gününden itibaren burcunuzunda da yöneticisi ola Venüs’ün Aslan burcuna ilerlemesi sizi sosyal bir kelebeğe dönüştürebilir. İlişkilerinizde sesinizi daha çok duyuabilir, kendinizi daha çok gösterebilir ve kendinizden çok daha emin davranabilirsiniz. Arkadaşlıklarınız, sosyal gruplarınız açısından oldukça parlak, canlı, hareketli ve kısmetli bir dönem geçirebilirsiniz. Arkadaşlarınız arasından tanışacağınız bir kişiyle bir ilişkiye başlayabilirsiniz. Sosyal çevrenizden destek göreceğiniz, keyifli ve eğlenceli bir dönem geçirebilirsiniz. Hafta sonunda ise alacağınız haberler, yapacağınız konuşma ve görüşmeler oldukça keyifli olabilir. Hayata daha pozitif ve iyimser bakabilirsiniz, sosyal yönden bereketli, hava olarak da ılımlı bu dönemi iyi değerlendirmelisiniz.

Akrep Burcu 

Gücünüzü yaratıcılığınızla birleştirebilirsiniz

Haftaya başlarken kontrolünüz dışında ve belirsiz bazı durumlar hüküm sürse de, Salı gününden itibaren kenndinizden çok daha emin olacağınız ve bu güvenle daha cesur adımlar atabileceğiniz bir dönem başlıyor. Venüs iş ve kariyer alanınıza ilerlerken bu alanda şanslarınızı artırmaya başlıyor. Kariyer anlamında elinize pek çok fırsat geçebilir. Önemli kişilerle tanışabilir, iyi ilişkiler kurabilirsiniz. İlişkilerinizi daha iyi yönetirken, güç ve otorite sahibi kişilerden destek de görebilirsiniz. Yapacağınız görüşmeler, sunumlar, konuşmalar başarılı geçebilir. Kişiliğinizi, tarzınızı tüm yaratıcılığınızla ortaya koyabilir ve sergileyebilirsiniz. Sahip olduğunuz gücü gösterme fırsatlarınız olabilir. Hafta sonuna ilerlerken, alacağınız haberler, görüşmeleriniz oldukça keyif verici olabilir, neşenizi daha da yerine getiren gezilere, seyahatlere katılabilirsiniz.

Yay Burcu 

Uzaklardan yana kısmetleriniz artıyor

Uzaklardan, yabancılardan, yurt dışından yana kısmetleriniz artıyor. Venüs ve ardından da Merkür'ün Aslan burcuna ilerlemesiyle birlikte yapacağınız seyahat ve geziler son derece keyifli geçebilir. Bir sevgiliniz yoksa uzaklardan veya yabancı biriyle tanışabilir ve bir ilişkiye başlayabilirsiniz. Yurt dışı yolculuklar söz konusu olabilir. Yeni ve farklı kişiler tanımaktan, değişik yerler görmekten son derece keyif alabilir, sınırlarınızı genişletmekten mutluluk duyabilirsiniz. Alacağınız eğitim, kurs veya yapacağınız kişisel gelişiminize ilişkin çalışmalar oldukça başarılı geçebilir, üstelik tüm bunların içinde olmaktan da büyük mutluluk duyabilirsiniz. Hafta sonunda ise Ay burcunuzda seyrederken özgüveniniz ve ışığınız da yerinde olacak, bu güzel haftasonunu gezerek ve eğlenerek değerlendirmeye bakmalısınız.

Oğlak Burcu 

Ortak paylaşımlar açısından keyifli bir dönem başlıyor

Hafta başında iş ve kariyerle ilgili konular gündeminize ağırlığını koyarken, Salı gününden itibaren ortamınız değişmeye başlıyor. Önce Venüs’ün ardından da Merkür’ün burç değiştirip Aslan burcuna ilerlemesiyle birlikte ikili ilişkiler, evlilik, ortaklık temalı konu ve sorunlar yerini biraz daha fazla maddi ve manevi paylaşımlara bırakıyor. Paylaşımlarınız, ortak gelir ve kazançlarınız ve yine ortak yatırımlarınız açısından keyifli ve verimli bir döneme giriyor olabilirsiniz. Eşinizin, ortağınızın gelirleri artabilir, bunun size yansımaları çok daha keyifli olabilir. Eşinizden hediyeler görebilirsiniz veya onun başarılarıyla mutlu olabilirsiniz. İş ve para konularıyla ilgili yapacağınız görüşmeler iyi geçebilir, güçlü kişilerden göreceğiniz destek sizi daha da güvende hissettirebilir. Yapacağınız etkileyici konuşmalarla karşınızdakini ikna etmeniz ise hiç zor olmayabilir.

Kova Burcu 

İlişkilerden yana şansınız artıyor

Keyifli bir haftaya doğru ilerlerken, ilişkilerden ve aşktan yana şanslı bir döneme giriyorsunuz. Salı günü Venüs’ün, ardından da Merkür’ün karşıt burcunuz Aslan’a ilerlemesiyle birlikte kalbiniz aşk için atacak adeta. İlişkiler bu dönemde hayatınızın merkezinde ve odak noktasında olabilir. Mevcut ilişkinizde çok daha iyi bir döneme giriyor olabilirsiniz. Eşinizden daha fazla destek, sevgi ve ilgi görebilirsiniz. Yapacağınız konuşmalarla birbirinizi çok daha iyi anlayabilirsiniz. Bir ilişkiniz yoksa beklediğiniz kişi karşınıza bu dönemde çıkabilir. Karşılıklı konuşarak ve anlaşarak, sağlam ve uzun vadeli bir ilişkinin temellerini atabilirsiniz. Kendinizi çok daha rahat, doğal ve yaratıcı şekilde ifade edebilir, yeteneklerinizi ilişkilerinizi daha da geliştirme yönünde kullanabilirsiniz. Özellikle hafta sonu yapacağınız konuşmalar ve alacağınız haberler keyfinizi yerine daha da getirip, sizi mutlu edebilir.

Balık Burcu

Gündelik hayatınızda daha rahat olabilirsiniz

Haftaya başlarken iş ve çalışma hayatınızın ağırlığını daha fazla hissedebilirsiniz ve bu ağırlık altında ilişkilerinize biraz daha dikkat etmeniz gerekebilir. Salı günü Venüs ve ardından da Merkür burç değiştirerek Aslan burcuna ilerliyor ve çalışma ortamınız ve gündelik hayatınız açısından size kolaylıklar getirmeye başlıyor. Her şeyden önce günlük uğraşlarınızı çok daha kolay ve rahat halledebilirsiniz, yardımcılarınızdan ve astlarınızdan destek görebilirsiniz. Çalışma arkadaşlarınız size yardımcı olmak için etrafınızda pervane olabilir, güzel konuşma ve görüşmelerle birbirinizi daha iyi anlayabilir, daha kolay iletişim yolları bulabilirsiniz. Başınızı ağrıtan ıvır zıvır pek çok işten kurtuldukça kendinizi çok daha rahat hissedebilirsiniz. Sağlığınıza, beslenmenize, diyetinize daha fazla özen gösterebilir, şifa, terapiler, alternatif tedaviler, bitkiler, doğal beslenme ve detoks gibi konularda artan merakınızla çok daha fazla şey öğrenebilirsiniz.

Pınar Atmaca

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları