loading
close
SON DAKİKALAR

14 Şubat İçin Burçlara Göre Hediye

14 Şubat İçin Burçlara Göre Hediye
Tarih: 08.03.2012 - 15:00
Kategori: Astroloji

Belirli taşlar, belirli astrolojik burçlarda doğan kişiler üzerinde, bu burçların ihtiyacına uygun düşecek şekilde yararlı etkilere sahiptirler.

Yüzyıllardır değerli taşlar ile burçlar arasında bazı bağlantılar kurulmuştur. Belirli taşlar, belirli astrolojik burçlarda doğan kişiler üzerinde, bu burçların ihtiyacına uygun düşecek şekilde yararlı etkilere sahiptirler.

14 Şubat sevgililer gününü düşünerek, sevgilinize alacağınız hediyelerde onu mutlu etmek için satın alacağınız bir taşı seçerken sadece hediye alacağınız partnerinize uygun olan taşları gözönüne almayıp, önsezilerinize de önem vermelisiniz. Kendiniz için bir taş almayı düşünüyorsanız, ilk gördüğünüzden andan itibaren aklınızda yer etmiş ise, bu taş burç taşlarınızın arasında yer almasa bile, sizin öncelikle ihtiyacınız olan taş odur. 

Bir taşın size faydalı olması için, burcunuzun taşı olması bir gereklilik olmayıp, sadece tavsiye niteliği taşımaktadır. Ancak yine de pek çok burcun, listesindeki taşlara dikkat etmedikleri halde kendi burç taşlarını seçmesi listenin doğruluğunu göstermektedir.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları