loading
close
SON DAKİKALAR

19 - 25 Eylül haftalık burç yorumları

19 - 25 Eylül haftalık burç yorumları
Tarih: 19.09.2016 - 10:26
Kategori: Astroloji

19 - 25 Eylül tarihleri arasında astrolojik takvimden hayatınıza dair ipuçları...

19 - 25 Eylül tarihleri arasında astrolojik takvimden hayatınıza dair ipuçları...

Koç Burcu 

İlişkiler adına güzel bir hafta sizi bekliyor

İlişkileriniz ve aşk hayatınız açısından oldukça hareketli ve bir o kadar da keyifli bir hafta olabilir bu hafta. Karşıt burcunuzda ilerleyen iyicil gezegenler Venüs ve Jüpiter özellikle ikili ilişkiler açısından kısmetli ve şanslı bir haftaya işaret ediyor. Haftanın özellikle ilk iki günü güzel ve verimli görüşmelerin, buluşmaların, karşılaşmaların olabileceğini gösteriyor. Ardından yine iletişimin ağırlık kazanacağı bir gündeminiz olabilir. 22’sinde Merkür’ün düze dönmesiyle birlikte anlaşma ve uzlaşı gerektiren konular daha kolay çözüme ulaşabilir, iş görüşmeleri, pazarlıklar ve ticari görüşmelerde başarı elde edebilirsiniz. 23'ünde Güneş'in Terazi burcuna ilerlemesiyle birlikte evlilik, birliktelik ve ortaklık konularında kendinizi daha motive hissedebilirsiniz. 23'ünde ise Venüs Akrep burcuna ilerliyor ve aşkta denge ve uyumdan ziyade tutkuları, derinliği öne çıkarmaya başlıyor, ilişkiler konusunda daha mücadeleci bir tutum içinde olabilirsiniz. Görünen o ki bu haftaya ilişkiler ve aşk damgasını vuracak.

Boğa Burcu 

Daha sakin ve dingin bir hayatınız var

Haftaya başlarken Ay burcunuzda ilerliyor ve ışığınızı ve gücünüzü artırıyor. Kendinizi daha iyi hissedebileceğiniz gibi yapacağınız görüşmelerde, ikili ilişkilerinizde, birlikteliğinizde şanslı taraf olabilirsiniz. İç dünyanızda kendinizi daha rahat, huzurlu ve keyifli hissedebilirsiniz. Çevrenizdekilerle olan ilişkilerinizde uyum, denge ve huzurdan başka bir şey aramıyor olabilirsiniz. Arkadaşlık ilişkileriniz açısından da her şeye genel olarak daha rahat ve dingin yaklaşacağınız bir dönemdesiniz. 22'sinde Merkür düze dönerek hayatınızı biraz daha kolaylaştırıyor. Özellikle iletişim ve yolculuklar konusunda engellerin ortadan kalkması başta iş hayatınız olmak üzere tüm yaşamınıza daha fazla düzen ve konfor katabilir. 23'ünde Güneş Terazi burcuna ilerleyerek sağlığınız ve beslenmenizle ilgili konulara daha çok odaklanmanızı sağlayabilir. 23 Eylül'de ise burcunuzun da yöneticisi olan Venüs Akrep'e ilerliyor, iş ve para konularında daha aktif bir döneme ilerliyorsunuz. Mücadeleci, savaşçı yönlerinizi daha çok sergileme fırsatınız olabilir.

İkizler Burcu 

Hayatınızın odağında sevgi ve aşk var

Genel olarak pozitif ve iyimser bir hava içinde olabileceğiniz sakin ve huzurun ön plana çıkabileceği bir haftaya ilerliyoruz. Haftanın teması ise aşk ve ilişkiler üzerine kurulu. Haftanın ilk gününde yalnızlığı, sessizliği ve bu ikisinin verdiği huzuru daha fazla arıyor olabilirsiniz. Hayatı akışına, işleri oluruna bırakmak isteyebilirsiniz. Hayatınızda konfor ve rahatlık öne çıkabilir. 21'inde Ay'ın burcunuza ilerlemesiyle birlikte enerjiniz de yükseliyor. İlişkilerinizde daha fazla söz sahibi olabilir, sesinizi daha çok duyurabilir, isteklerinizi cesurca ortaya koyabilir ve korkusuz davranabilirsiniz. Hemen ertesinde Merkür'ün düze dönmesiyle birlikte hayatınızda bir süredir devam eden durgunluk sona ererek daha hareketli bir gündem öne çıkıyor. Özellikle ev ve aile hayatınızla ile ilgili yapmanız gereken işlere hız verebilirsiniz. Aslında hayatınız her alanında bir hızlanma ve kontrolü elinize alma söz konusu olabilir. 23’ünde Güneş’in Terazi burcuna ilerlemesi aşk hayatınızla ilgili sizi motive ediyor, sevgi ve aşk hayatınızın odak merkezi oluyor. Yüreğinizin götürdüğü yere gitmeye artık hazır olabilirsiniz.

Yengeç Burcu 

Ailenizin huzuru sizin mutluluğunuz demek

Haftanın geneline aşk ve ilişkiler hakim görünüyor. Kendi içinizde artık daha dingin ve huzurlu olabilirsiniz. Özellikle ev yaşamınız ve ailenizle ilgili her şeyin yolunda gittiğine dair hissiyatınız ve inancınız sizi hayatın diğer alanlarında güçlü ve enerjik kılıyor. Bu mutluluk ve iyyilik hissiyle her türlü zorluğu aşmaya ve sizden beklenenleri yapmaya hazırsınız. Haftanın ilk iki günü oldukça sosyal bir gündeminiz olabilir, dostlarınızla bir araya gelebilirsiniz. Ardından dinlenmeye zaman ayırmak ve hayatı daha fazla akışa bırakmak isteyebilirsiniz. Bu hafta Merkür’ün geri hareketi sona eriyor, özellikle görüşmeler, anlaşma ve pazarlıklar ve ticari konularda daha verimli ve hızlı bir döneme ilerliyorsunuz ve yaşamınızın genelinde hız kazanıyorsunuz. Yakın çevrenizle sürekli bir iletişim trafiğiniz olabilir, kısa yolculuklarınız artabilir. 23'ünde Güneş Terazi burcuna ilerleyerek eviniz ve ailenizle ilgili konularda daha fazla heyecan ve motivasyon duyacağınız bir gündem yaratabilir. Aşk hayatınızda ise beklediğiniz tutku ve coşkuyu karşılamaya hazır olun, kalbiniz boşsa 23'ünden itibaren daha hızlı ve dolu şekilde çarpabilir.

Aslan Burcu 

İletişim konusunda oldukça başarılısınız

Sıkı durun, aşk ve ilişkiler konusunda gelişmeler ardı ardına yaşanabileceği giderek hızlanan bir haftaya giriyoruz. İletişim konusunda trafiğiniz oldukça artabilir, bunda özellikle haftanın ilk iki gününde iş hayatınızın hareketliliği önemli rol oynayabilir. Kendinizi işinize, iş gündeminize ve arkadaşlarınıza daha çok odaklayabilirsiniz. Konuşmalarınız kadar yazdıklarınız da ilgi çekici olabilir, ifadeleriniz ve güzel sözlerinizle dikkatleri bir anda üzerinizde toplayabilirsiniz. 22 Eylül'de Merkür'ün düze dönmesiyle birlikte iş görüşmeleriniz, toplantılarınız daha verimli ve başarılı geçebilir, yollarınız açılabilir, seyahatlere hazır olmalısınız. Özellikle maddi konularda işleriniz rast gidebilir, zekanızı, becerikliliğinizi daha çok kullanabilir ve daha esnek hareket edebilirsiniz. 23'ünde Güneş'in Terazi burcuna ilerlemesiyle birlikte iş arkadaşlarınız, komşularınız, kardeşleriniz ve yakınlarınızla daha sık görüşmek, birlikte sohbetler ve geziler yapmak konusunda daha istekli ve hevesli olabilirsiniz. Eğitimle ilgili önemli aşamalar kaydedebilirsiniz. Aynı tarihte Venüs'ün Akrep burcuna ilerlemesi evinizde, yuvanızda, ailenizle kendinizi daha iyi hissedebileceğiniz bir döneme işaret ediyor, evinizde değişiklikler ve hoş dekorasyonlar yapabilirsiniz.

Başak Burcu 

İş ve para konularında güzel gelişmeler var

Haftanın geneline uyumlu ve dengeli bir hava hakim olabilir. İlişkiler adına ise oldukça hareketli, keyifli gelişmelerin olabileceği bir gündem söz konusu. Hayattan konfor, lüks beklentileriniz artabilir, bakımlara, kozmetiğe, güzel giysi ve aksesuarlara daha fazla para harcayabilirsiniz. Renkli ve keyifli alışverişler söz konusu olabilir ve bundan da epeyce keyif alabilirsiniz. Ancak haftanın sizin için şüphesiz en keyifli gelişmesi burcunuzda ilerleyen Merkür'ün ayın 22’sinde düze dönmesi. İletişim konularında oldukça bereketli ve verimli bir döneme ilerlerken son derece başarılı görüşmeler yapabilir, problemleri kolayca çözüme ulaştırabilirsiniz. İş ve para konularında güzel gelişmeler, yeni teklifler ve fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Güneş’in Terazi burcuna ilerlemesiyle birlikte maddi konularda, iş ve para konularında kendinizi çok daha motive ve istekli hissedebilirsiniz. Venüs’ün Akrep burcuna ilerlemesiyle birlikte ise kendinizi çok daha güzel ve iyi ifade edebileceğiniz bir dönem başlıyor, sözleriniz ve güçlü ifadenizle tüm dikkarleri üzerinizde toplamanız hiç de zor olmayacak.

Terazi Burcu 

Güzel bir döneme yol alıyorsunuz

Hayatınızda genel olarak kendinizi daha dingin, mutlu ve huzurlu hissettiğiniz bir dönem içinde olabilirsiniz. Hatta etrafınızda her ne olursa olsun, gelişmeler ne şekilde ilerlerse ilerlesin içinizde umut ve iyiliği hissediyorsunuz ve bu sizi güçlü kılıyor ve ayaklarınızı yere daha sağlam ve sertçe bastırıyor. Güneş’in de hafta sonuna doğru burcunuza ilerlemesiyle birlikte artık sizin zamanınız başlıyor. Güçlüklerin üstesinden geme radesine sahip olarak hareket edebilir, hayata karşı daha cesur ve gözüpek olabilirsiniz. Üstelik şansın ve kısmetin de sizden yana olduğunun daha fazla bilincinde olabilirsiniz. Venüs'ün Akrep burcuna ilerlemesi para ve iş konularında kısmetlerinizi artırmaya başlıyor. Sahip olduklarınızı, maddi kaynaklarınızı daha iyi değerlendirebilir, yeteneklerinizi fırsata dönüştürebilirsiniz. Bir süredir geri giden ve yolculuk ve iletişim konularında beklenmedik aksiliklere ve engellere neden olan Merkür ise bu hafta düze dönüyor. 22'sinden itibaren hayatınızda iletişimi hızlandırabilir, çevrenizle daha fazla etkileşim halinde olabilir, yolculuklara hız verebilirsiniz.

Akrep Burcu 

İç dünyanızın zenginliği sizi güçlü kılıyor

Her şeyi artık daha rahat algıladığınızı, sezgilerinizin arttığını, rüyalarınızın daha anlamlı hale geldiğini ve hayata karşı artık daha kabullenici olduğunuzu düşünüyorsanız, haksız değilsiniz. Gökyünüzün şu anda ve bu haftaki görünümü maneviyatla, iç dünyanızın zenginliği ve renkliliğiyle güçlendiğinize işaret ediyor. ilişkilerinizde aradığınız ruhsal uyum, denge ve mutluluk sizin için önem kazanırken size dışarıdan çok da belli olmayan bir güç de kazandırıyor. Bu güçle kendinizi çok daha iyi hissedebilirsiniz. Güneş'in Terazi burcuna ilerlemesiyle birlikte mistik ve spiritüel konulara olan ilgi ve merakınız daha da artıyor, bu alanda uğraş veren insanlarla tanışabilir, çevrenizi genişletebilirsiniz. Hayır, bağış kurumlarıyla da daha çok bağlantınız olabilir ve bu alanlarda işler de yapabilirsiniz. Venüs'ün burcunuza ilerlemesi aşk ve ilişkilerden yana kısmetlerinizi artırıyor olacak. Cazibeniz ve ışığınız artmasıyla birlikte sosyal çevrenizin aranır ve fark edilir kişilerinden biri olabilirsiniz. Merkür'ün bu hafta düze dönmesi ise keyifli bir diğer gelişme, zira bir süredir görüşemediğiniz dostlarınız ve arkadaşlarınıza yeniden bir araya gelebilir, görüşme, buluşma, toplantı trafiğinizi artırabilirsiniz.

Yay Burcu

Arkadaşlarınızın desteğiyle mutlusunuz

Yoğun, tempolu ve yorucu bir Yaz’ın ardından Sonbahar tatlı esintilerle geliyor. Aradığınız huzur ve mutluluğu bu dönemde arkadaş ve dost çevrenizden bulabilirsiniz. Sosyal ilişkileriniz yönünden oldukça keyifli, renkli bir dönem olabilir, görüşmeler, organizasyonlar, toplantılar, buluşmalar birbirini izleyebilir. Sosyal gruplarınızla birlikte aynı ortak amaç ve görüşler altında birleşmek size daha fazla umut ve mutluluk verebilir, bunu keyfini çıkarmalısınız. Ayrıca ayın 22’sinde Merkür’ün düze dönmesiyle birlikte iş hayatınız ve kariyerinizle ilgili bir süredir özellikle iletişim ve haberleşme konularında yaşadığınız zorluklar tek tek ortadan kalkabilir. Bu da iş hayatınızla ilgili planlarınızı, hedeflerinize yoluna koymanızı kolaylaştırabilir. Ayrıca anlaşma bekleyen konuları çözüme ulaştırabilirsiniz. Organizasyon, düzen, disiplin gerektiren işlerde esnekliğiniz, zekanızı ve becerilerinizi daha verimli bir şekilde kullanabilirsiniz. Hafta sonuna ilerlerken Güneş Terazi burcuna ilerliyor ve sizi arkadaşlık ve dostluk ilişkilerinizde daha istekli ve motive kılıyor. Teknolojinin türlü imkanlarından daha fazla yararlanabilir, yenilikçi, sıradışı yönlerinizi daha fazla ortaya çıkarabilir, özelliklerde ilişkilerde bağımsız ve özgür yaklaşımlardan yana olabilirsiniz.

Oğlak Burcu 

İş ve kariyer alanında daha parlak bir dönem başlıyor

Bu hafta Terazi burcunda ilerleyen şans ve kısmet gezegenlerinin yanına Güneş de ekleniyor ve özellikle ilişkilerden yana oldukça keyif verici, umut dolu ve renkli gelişmelere işaret ediyor. Dengeli, uyumlu, adil, eşitlikçi yönlerinizi özellikle iş hayatınız ve kariyerinizde daha fazla öne çıkarabilir, bu yönlerinizle çevrenizde takdir, beğeni ve alkış toplayabilirsiniz. Ayrıca bu dönem iş arkadaşlarınızdan daha fazla destek ve ilgi göreceğiniz bir dönem, siz de onlarla daha iyi ilişkiler kurmak isteyebilirsiniz. Özellikle hafta başında sevgi ve tutkuyla yaklaştığınız konular sizin için önemli olabilir ve onlarla uğraşabilirsiniz. Ardından gündelik yaşantınızda iletişim ve haberleşme trafiği açısından hareketli iki gün sizi bekliyor olabilir. Merkür’ün düze dönmesi sizi ucak yolculuklara çıkarabilir. Eğitim konusunda önünüze yeni fırsatlar sunabilir. Kişisel gelişim konularına merakınız artabilir ve bu alanda çok daha aktif olabilirsiniz. Ayın 23'ünde Venüs'ün Akrep burcuna ilerlemesiyle birlikte sosyal yaşamınız daha da renklenebilir, sosyal çevrenizde yeni arkadaşlar edinebilirsiniz ve bir sevgiliniz yoksa bu kişi sosyal çevrenizden bir kimse veya bir arkadaşınız olabilir.

Kova Burcu 

Sorunları konuşarak ve karşılıklı anlaşarak halledebilirsiniz

Hafta ilişkiler anlamında oldukça verimli ve keyifli olabilecek gelişmeler içeriyor. Kendinizi fikirlerinizi daha açık ve rahat şekilde ifade edebileceğiniz, yayabileceğiniz özgür ve paylaşımcı ortamlar içinde bulabilirsiniz. Yeni insanlar tanımaktan, yeni arkadaşlar edinmekten duyacağınız mutluluk artarken kendinizi çeşitli gezi ve seyahatler içinde bulabilirsiniz. Haftanın ilk günlerinde evinize ve ailenize odaklı olurken, evinizde güzel dekorasyonlar yapabilir, güzel eşya ve objeler satın alabilirsiniz. Parasal ve maddi konulara odaklı olabilirsiniz. Ancak hemen ardından hafta ortasında aşk hayatınızla ilgili gelişmeler devreye giriyor. Merkür'ün de düzelmesiyle birlikte sevgilinizle aranızdaki iletişimden kaynaklanan problemleri artık aşabilirsiniz. Özel sohbet ve konuşmalar sizi birbirinize daha çok bağlayabilir ve birbirinize karşı olan güven duygunuzu pekiştirebilir. Haberleşme, mesajlaşma ya da kendini ifade etme ile ilgili aksaklıkların ortadan kalkması aşk hayatınızda daha akışkan bir döneme işaret ediyor. Ayın 23'ünde Venüs'ün Akrep burcuna ilerlemesiyle birlikte iş ve kariyer alanınızda göz alıcı başarılara imza atabilirsiniz. Üstlerinizden daha fazla takdir ve beğeni görebilir, terfi veya ödüller alabilirsiniz.

Balık Burcu 

Ortak paylaşımlarınızın artması ilişkinizi keyifli kılacak

Para ve iş konularında güzel ve keyifli gelişmeler yaşayabileceğiniz, ikili ilişkilerde iletişimi artırabileceğiniz genel olarak daha huzurlu bir hafta sizi bekliyor. Eşinizin, sevgilinizin hayatındaki olumlu gelişmeler sizin hayatınızı da güzel şekilde etkileyebilir. Onun kendisini daha iyi, rahat, mutlu hissetmesi ilişkinizde paylaşımlarınızı daha renki ve keyifli hale getirebilir. Sevgiliniz bu dönemde gerek güzel hediyelerle, gerekse güzel jestlerle sizi daha fazla mutlu edebilir, şımartabilir. Bu da sizin hayata karşı daha fazla güven duymanızı ve kendinizi psikolojik anlamda çok daha iyi hissetmenizi kolaylaştıracaktır hiç şüphesiz. Merkür bu hafta 22'sinde düze dönüyor ve özellikle uzlaşma, anlaşma gerektiren konularda destekleyici koşullar ortaya koyarken, iletişim ve yolculuklarla ilgili çıkardığı engelleri bir bir ortadan kaldırmaya başlıyor. Bu dönemde eşinizle, sevgilinizle veya ortağınızla daha fazla görüşme ve anlaşma imkanı bulabilirsiniz ve ortak işlerinizi daha rahat ve kolay halledebilirsiniz. Ortaklaşa hareket ettiğiniz her konuda daha esnek ve uyumlu ve bir o kadar da hızlı hareket edebilirsiniz. Venüs'ün Akrep burcuna ilerlemesiyle birlikte eğitim veya kişisel gelişim adına güzel fırsatlar yakalayabilirsiniz. Uzaklarla ilgili kısmetleriniz artmaya başlıyor, aradığınız aşk uzaklardan gelen yabancı biri olabilir.

Pınar Atmaca

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları