loading
close
SON DAKİKALAR

19 aylık utanç sonunda yakalandı

19 aylık utanç sonunda yakalandı
Tarih: 12.02.2012 - 10:35
Kategori: Gündem

Siirt’te ilköğretim okulu öğrencisi 4 kıza cinsel istismar suçu işledikleri gerekçesiyle 35 kişinin yargılandığı davanın firari sanığı okul müdür yardımcısı F.K., 19 ay sonra yakalandı

Siirt’te 2010 yılında ilköğretim okulu öğrencisi 14 yaşındaki H.T. ve 16 yaşındaki ablası S.T. ile G.E. ve Ş.Y.’nin yaşadığı taciz ve tecavüz olayları, rehber öğretmene anlatmaları ile ortaya çıktı. Siirt Cumhuriyet Başsavcılığı’nın başlattığı soruşturma sonunda “nitelikli cinsel istismar” suçundan aralarında bakkal, imam çocuğu, tuhafiyeci, kantinci, okul müdür yardımcısı ve kamu görevlilerinin bulunduğu 35 kişi hakkında 15’er yıl hapis istemiyle dava açıldı.

10’u tutuklu 35 kişinin yargılandığı davanın firari sanığı Gazi İlköğretim Okulu’nun eski Müdür Yardımcısı F.K. hakkında mahkeme yakalama emri çıkardı. Olayın ortaya çıkmasının ardından emeklilik dilekçesi verip kayıplara karışan evli ve 2 çocuk babası F.K.’nin, Siirt’teki evini Batman’a taşıyacağı bilgisini alan Siirt Emniyet Müdürlüğü ekipleri, nakliye kamyonunu Batman’a kadar izledi. F.K.’nin eşyalarını kamyondan indireceği sırada polis baskın yaptı.

Gözaltına alınan F.K. sorgulanmak üzere Siirt Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü. F.K.’nın ifadesinde “Öğrencilerime cinsel istismarda bulunmadım. İftiraya uğradığım için tutuklanmaktan korktum, bu nedenle kaçtım” dediği öğrenildi. F.K., çıkarıldığı nöbetçi mahkemece tutuklandı.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları