loading
close
SON DAKİKALAR

2 günlük bebeği terk ettiler

2 günlük bebeği terk ettiler
Tarih: 13.02.2012 - 09:30
Kategori: Gündem

Şanlıurfa'da, bir çanta içerisinde 2 günlük erkek bebek bulundu.

Şanlıurfa’da, bir çanta içerisine konularak yola atılmış 2 günlük erkek bebek bulundu. Çantayı görünce bomba olmasından korkan vatandaş, bebek sesi duyunca açtığı çantada gördüğü erkek bebeği, polislere teslim etti. Götürüldüğü merkezde, sokağa atan ailesine tepki gösteren polislerin sevdiği bebek, daha sonra çağrılan sağlık görevlilerine teslim edildi.
Dün akşam saatlerinde, yolda yürüyen bir kişi Gümüşkuşak Mahallesi'nde büyük bir çanta gördü. Siyah renkli büyük boy çantayı gören vatandaş, bomba olacağı endişesiyle polise haber vermek istedi. Ancak bu sırada gelen ağlama sesi ile çantayı açan vatandaş, içindeki bebek ile karşılaştı.

Polis Merkezine Götürüldü

Adını açıklamak istemeyen vatandaş, içerisinde bezleri bulunan çanta içerisindeki bebeği yakında bulunan Eyyübiye 50’nci Yıl Polis Merkezi’ne götürdü. Polisler, erkek bebeğin bulunduğu yerde ve çantada yaptığı incelemede bir sonuca ulaşamadı. 2 veya 3 günlük olduğu tahmin edilen erkek bebeği seven polisler, sokağa atan ailesine de tepki gösterdi. Mahallede yeni doğum yapmış bir kadın tarafından süt verilen ve altı değiştirilen bebek, daha sonra çağrılan ambulansla Şanlıurfa Çocuk Hastanesi’ne götürüldü. Hastane doktorları tarafından yapılan kontrolde sağlıklı olduğu belirlenen erkek bebeğin yeni doğduğu belirlendi. Doktorlar bebeğin hastanede dünyaya geldiğini söylerken, polis hastanelerde son günlerde yapılan doğum kayıtlarını incelemeye başladı.
Bebeğin hastanede bakımına devam edilirken, polis ekipleri ise bebeği yola atan ailesine ulaşmak için çalışma yapıyor.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları