loading
close
SON DAKİKALAR

2 kadını darp ettiği iddia edilen Yusuf Harputlu: Kuzenim yapmış, bana tıpatıp benziyor

2 kadını darp ettiği iddia edilen Yusuf Harputlu: Kuzenim yapmış, bana tıpatıp benziyor
Tarih: 15.11.2018 - 12:53
Kategori: Magazin

Alibeyköy'de bir AVM'de mağazada çalışan iki kadını darp ettiği iddia edilen Yusuf Harputlu konu ile ilgili açıklama yaptı.

Alibeyköy'de bir AVM'de magazada çalışan iki kadını darp ettiği iddia edilen türkücü Yusuf Harputlu konu ile ilgili Kanal D'de yayınlanan 2. Sayfa programına telefonla bağlanarak canlı yayında konu ile ilgili açıklama yaptı.

Günaydın’da yer alan habere göre, Yusuf Harputlu, eşi Befrin Harputlu ile bir mağazaya gitmiş, eşinin beğendiği pantolonun siyah rengi olmadığı için mağaza çalışanıyla tartıştı. Habere göre, "Siz benim kim olduğumu biliyor musunuz? Ben Yusuf Harputlu'yum" diye bağırıp hakaret içerikli sözler söyleyerek mağaza çalışanı iki kadını yumrukladı. 

Bu iddialara yanıt veren Harputlu, evli olmadığını söyleyerek, darp iddialarını yalanladı. Harputlu şunları kaydetti: 

"Öncelikle şunu söylemek istiyorum. Neye göre böyle bir şey yaptığım ortaya çıktı? Özür dileyerek şunu sormak istiyorum şahsımın bu olayı gerçekleştirdiğime dair bir belge bir kamera kaydı var mıdır? Olay şöyle oldu, birincisi ben evli değilim. Bugüne kadar magazinle işim olmadı. Benim ahlaksızlığımı kimse görmedi bayanların savunmasız bir çiçek olduğunu her zaman söyledim. Benim kuzenim var ismi Serdar bana tıpatıp benziyor. Ben bu haberi şimdi gördüm olayı amcamdan biliyorum. Böyle böyle yaşanmış diye amcam bana söyledi. Her yerde o çocuğu ben zannediyorlar. Her yerde Yusuf Harputlu olduğunu zannediyorlar. Semte hiç gitmedim, semtteki AVM’ye gitmedim dediğiniz yeri hiç bilmiyorum." 

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları