loading
close
SON DAKİKALAR

20 bin sözleşmeli öğretmenin ataması yapıldı

20 bin sözleşmeli öğretmenin ataması yapıldı
Tarih: 24.07.2018 - 10:27
Kategori: Eğitim

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'un katılımıyla 20 bin sözleşmeli öğretmen ataması yapıldı. Atama sonuçları, saat 13.00'ten itibaren Bakanlığın resmi internet sitesinden duyurulacak.

0 bin öğretmenin atanacağı törende Bakan Selçuk şöyle konuştu:

Hep beraber üretmekten zevk alacağımızı, çok daha güzel bir Türkiye için yol alacağımızı lütfen unutmayın. Çok farklı bir geleceğe doğru da bu ülkenin, dünyanın gittiğini tekrar farkındalığına erişin. Sizin öğretmenliğiniz bundan önceki öğretmenlikten çok daha farklı olacak. Bugün okula başlayan çocuklar 2040'lara doğru iş hayatına atılacaklar ve bakacaklar ki çok farklı bir dünya var karşılarında. Ve siz bizi hangi dünyaya hazırladınız sorusunu soracaklar. Onun dünyanın dördüncü büyük kırılması olduğunu da unutmamak çok önemli. 21. yy'ın bu beklentisine bizim cevap vermemiz çok mühim. Ben şu an sizin yerinizde olmayı çok isterdim, öğretmenliğin heyecanı çok daha farklı bir şey. Sizin yapacağınız işlerle ilgili bizim güvencemiz sizsiniz, sizin güvenceniz biziz. Eğer yan yanayasak, berabersek, çocuklarımız için çalışacaksak bunu hep beraber tutup kaldırmamız lazım. 

Atamalrın gerçekleşmesinin ardından 20 bin öğretmen yeni eğitim yılına başlayacaklar. Atama sonuçları, saat 13.00'ten itibaren Bakanlığın resmi web sitesinden duyurulacak.

 

 

Kaynak : CNN Türk

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları