loading
close
SON DAKİKALAR

2011'in son derbisi nefes kesti

2011'in son derbisi nefes kesti
Tarih: 12.02.2012 - 01:17
Kategori: Spor

Beko Basketbol Ligi'nin 12. haftasında Fenerbahçe Ülker ile Galatasaray Medical Park Sinan Erdem Spor Salonu'nda karşı karşıya geldi.

TBL 12. hafta maçı muhteşem bir derbiye sahne oldu. Fenerbahçe Ülker, Sinan Erdem Spor Salonu'nda konuk ettiği ezeli rakibi Galatasaray Medical Park'ı 80-79 yendi.

Mücadelenin büyük bölümünü geride götüren ev sahibi ekip, son anlardaki etkili performansıyla galibiyete uzanmasını bildi.

MUHTEŞEM ATMOSFER

Sinan Erdem Spor Salonu'na gelirken, salon dışındaki gişelerde, biletlerin kalmadığına dair asılı yazıları görünce, gün boyu hayal ettiğim salon atmosferi zihnimde iyiden iyiye netleşmişti.

Ataşehir'deki yeni salonuna gitmeden önce son kez Ataköy'ü evi olarak kullanan Fenerbahçe Ülker, tam da Mirsad'ın dönüşü ile tam kadro olmanın sevincini yaşarken Roko Ukic'in sakatlığıyla şoka uğramıştı. El yakan topların adamı olan Hırvat yıldız, yükselmeye başlayan formuyla Fenerbahçe Ülker'in en büyük silahlarından biri olmuştu. Özellikle de Emir'in cezası nedeniyle, sıkışan oyunu rahatlatacak yegane Fenerbahçeli oyuncu olacaktı.

Galatasaray Medical Park cephesinde de sıkıntı yok değildi. Bu tarz atmosferleri onlarca kez yaşayan Ender Arslan, belki guard derinliği anlamında çok büyük bir kayıp gibi gözükmeyebilirdi ancak tecrübesiyle katkı sağlaması kaçınılmazdı.

O unutulmaz Cumhurbaşkanlığı maçı sonrası ligin en az sayı yiyen iki takımı, aynı zamanda Euroleague TOP 16 takımı, dev çarpışma için parkeye adım attı.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları