loading
close
SON DAKİKALAR

2016'da burçları neler bekliyor?

2016'da burçları neler bekliyor?
Tarih: 02.01.2016 - 13:19
Kategori: Astroloji

Cnnturk.com İş Astrolojisi Yazarı Binnur Zaimler'den 2016 burç yorumları...

Cnnturk.com İş Astrolojisi Yazarı Binnur Zaimler'den 2016 burç yorumları...

Koç burcu

Uzaklara yelken açmak
2015’ten beri kendinizi geliştirmek, sınırlarınızı zorlamak ve böylece hayata bakış açınızı da genişletmekle meşgulsünüz. 2016’da yoğun gelişim ve büyüme arzusunu daha yoğun hissedeceksiniz. Bu bazen yurt dışı ve yabancılarla iş yapma, bazen medyada yer alma, bazen reklamcılık bazen de bir diploma peşinde koşmakla sonuçlanabilir. Ne olursa olsun, özellikle 2 Ağustos – 27 Eylül tarihlerinde hayata olan inancınızı kuvvetlendirecek olaylar gündeme geliyor. Yurt dışı seyahatlere bu tarihlerde açık olun.
23 Mart Ay tutulması, iş ilişkilerine ve özel hayatınızdaki ilişkilere dikkat çekiyor. Net ve açık yüreklilikle karşınızdaki kişinin hatalarını söylemeniz gerekiyor. Yakıp yıkmadan, sakin şekilde yaklaşmanız ilişkileri rahatlatacaktır. Bu dönemde hızlı, öfkeli olduğunuz anlarda hemen çıkıp dışarıda nefes alın.
5 Nisan-1 Mayıs tarihlerinde girişken, spontan ve ilginç yanlarınız başkalarını etkiliyor olacak. Bu tarihlerde yeni müşteriler avlamak, sunumlar yapmak, iş bağlamak, hedeflerinize ulaşmak konusunda hiç zorlanmayacaksınız. Nasıl ikna ettiğinize siz bile şaşabilirsiniz. Hal böyleyken, mevcut işinizde sıkıntılarınız varsa hemen iş görüşmelerine gidin. Puanları toplayan siz olacaksınız.
7 Nisan’da gerçekleşecek Koç burcunda Yeniay, iş ve özel hayatınızda tazelenme getiriyor. İş ve özel hayatınızdaki önemli başlangıçları bu tarihten sonra yapmaya çalışın.
9 Eylül sonrası bir sene boyunca ilişkilerden yana çok şanslı olduğunuzu söylemeliyim. 12 yıldır ilk defa karşınıza çıkan kişiler bu derece iyi, ahlaklı ve adil olacaktır. İşyerinde sizden konum olarak yüksek, varlıklı ve hatta belki de yabancı birileri ile yakın olacak, ikili çalışmalardan güzel projeler çıkaracaksınız. Belki de patronunuz değişiyor. Hukukçular ve danışmanlardan bu dönemde faydalanmaya çalışın. 30 Ağustos – 23 Eylül tarihlerinin altını çizmeliyim. Son derece uyumlu ve sizi anlayan kişilerin varlığı, işleri, projeleri ışıklandıracak, size güç verecektir. Bu günlerde oldukça romantik anlar yaşamanız, sanatsal konulara da ağırlık vermeniz söz konusu. Her türlü sorununuzu bu kimselerle paylaşabilir, sağduyularına güvenebilirsiniz.
Yılın son çeyreği unvanınız değişiyor, itibarınız da artıyor olacak. 27 Eylül – 9 Kasım tarihlerinde hem zorlayıcı hem de hareketli günler, yeni görevlerinizle paralel olarak hayatınıza giriyor. Çok çalışmanız, eforunuzu tamamen kariyerinize yönlendirmeniz gerekiyor. Neyse ki yaptıklarınızın meyvelerini 12 Kasım – 7 Aralık tarihlerinde toplayacaksınız. Bu tarihlerde, sizi tanımayanların da sizin başarınızı konuşacağını söylemeliyim. Kişisel imajınıza biraz yatırım yapın, itibarınızı güçlendirin.
2016 boyunca ve özellikle Mart, Nisan, Ağustos ve Eylül aylarında kendinizi geliştirme fırsatlarını kullanın. Yurt dışı, medya, akademik ortam kapınızı çalacak. 23 Mart tutulmasında karşınızdakine ne düşündüğünüzü açıkça söyleyin. 5 Nisan-1 Mayıs arası çekiciliğiniz karşı konulmaz. İkna edemeyeceğiniz müşteri yok. 9 Eylül, güçlü bir yabancının desteğini getiriyor. Görev değişiklikleri ve yeni projeler 27 Eylül – 7 Aralık arası sizi bekliyor.

Boğa burcu

Baskın iş arkadaşları hayatınıza giriyor
2016 yılının size getireceği en önemli yenilik çalıştığınız kişilerle ilgili görünüyor. 3 Ocak sonrası hayatınıza girecek, sizi meşgul edecek baskın, işe tutkuyla sarılmış ve belki biraz hırslı birileri var. Sizin uyumlu tavırlarınız, huzur arayışınız iş ilişkilerini bir nebze olsun rahatlayacak. Ne istediğini çok iyi bilen bu kişilerden dayanıklılığı, hedef odaklı olmayı öğreneceksiniz. Kendi işinizi yapıyorsanız, 2016 size ortaklıklar da getirebilir. Ocak, Şubat aylarında yoğunlaşacağınız iletişim ve işbirliği konularında Mayıs ve Haziran aylarında değişiklikler yaşanabilir. Esnek olun, bu dönemde ilişki dengesi şaşabilir. Temmuz ayında ise pek çok şey yerli yerine oturacaktır. Bu uzun sürecin içinde, 2015 yılında yapmış olduğunuz işlerin daha fazla dikkat çekmesi, takdir ve eleştiri almasını izleyeceksiniz. Eleştirilere yapıcı olarak bakın.
6 Mayıs tarihinde Boğa burcunda oluşacak yeniay, hayatınızdaki pek çok şeyi de yenileyecek. Atmak istediklerinizi 6 Mayıs önceki bir iki gün içinde hayatınızdan çıkarın. Böylece yeniayın tazelenme etkisinden daha fazla yararlanmış, hayatınızdaki yeniliklere daha fazla yer açmış olursunuz.
1-23 Mayıs tarihlerine Venüs, size çekicilik, iyi müzakere becerisi ve kazanç getiriyor. İşyerinde uyum ve huzuru sağlayacak olan sizsiniz. Tatlı diliniz olayları çözecek. Bu günlerde güzel sanatlara, müziğe zaman ayırın. Fotoğraf çekiminiz yapılacaksa bu tarihlere denk getirin.
24 Nisan- 21 Mayıs tarihlerinde burcunuzda geri harekette olan Merkür, kafanızın bir parça karışmasına sebep olabilir. Bu dönemi en iyi şekilde değerlendirmek için üzerinde çalıştığınız konuların tekrar tekrar üstünden geçin. Geçmişte yapmış olduğunuz çalışmaların bu dönemde çok faydasını görebilirsiniz. Yarım kalmış işleri de bu dönemde tekrar ajandanıza alıp tamamlayabilirsiniz.
9 Mart Güneş tutulması ve sonrasında 12 Martta Venüs’ün Balık burcuna geçmesi, size sosyal alanda 5 Nisan’a ek hoş sürprizler getirecek. Daha önce yer almadığınız mesleki grupların içine girebilir, klüp – dernek ve STK larda yer alabilirsiniz. Yapacağınız ekip çalışmaları bu tarihlerde başlayıp çok uzun sürecek yeni dostluklar getirecek. Gelecekteki ideallerinize de hizmet edecek bu ortamlardan keyif alacaksınız.
9 Eylül’den itibaren Jüpiter sayesinde, bir sene boyunca günlük işlerinizde size tam destek verecek iyi, donanımlı ve dürüst kişiler yanıbaşınızda olacak. Bir sene boyunca mahkemelerle ilgili işleriniz varsa, sizin lehinize çözüleceğini söylemeliyim. Hukuk, yönetim veya sanat alanlarında danışacağınız kişiler size yardım edebilecektir. Bu dönemde işyerinizi fiziksel olarak değiştirmeniz, daha güzel, estetik ve sanatsal bir ofise geçmeniz de mümkün. Böyle bir imkan yoksa, mevcut iş yerinizi 9 Eylül sonrası güzelleştirin.
Ağustos ayı boyunca yaratıcılığınız üst seviyelerde olacak. Çıktığınız tatillerde aklınıza gelen iş fikirlerini bir yerlere not edin. Hobilerinizi de yapacağınız tatiller seçin. Özellikle el becerilerinizi öne çıkaran zevkli uğraşlar seçin. Tatilde olsanız bile gözönünde olacak, küçük flörtleşmelerle mutlu olacaksınız. Yalnızsanız flörtler bir anda aşka dönüşebilir.
16 Eylül Ay tutulması sizi sahneye atıyor. Sunumlar yapmak, eğitim vermek, tanıtımlarda yer almak ve her şeyin hızla gelişmesi başınızı döndürecek. İlgi alanlarınızdan iş hayatında da yararlanabilirsiniz. Örneğin sosyal medya kurduysanız, şirket sunumundaki içeriği renklendirebilirsiniz.
23 Eylül – 17 Ekim tarihlerinde karşınıza çıkacak yeni iş arkadaşlarıyla yakınlaşmalar söz konusu görünüyor. İş başvuruları için doğru günler.

İkizler burcu

Otorite figürleriyle dans
Geçen yıldan bu yana sizden yaşça veya konumca büyük kişilerle birebir çalışmak, önemli işleri yüklenmek, üstelik sürekli bir denetim içinde olmak sizi sıkmış olabilir. Bu kişi patronunuz, çok önemli bir müşteri, ya da bir denetçi olabilir Her yaptığınızın gözleniyor ve denetleniyor olması hissi bu yıl da devam edecek görünüyor. Kişiliğinizi işyerinde tam olarak ortaya koymanız, özgürce çalışmanız için bu kişiyi önce sırada biri olarak görmeniz gerekiyor. Patron da olsa, güzlü bir kişi de olsa gözünüzde büyütmeyin. Tüm sene boyunca ve özellikle Mart, Nisan, Ağustos ve Eylül aylarında kendinizi ablukaya alınmış hissederseniz, en doğrusu herşeyi açıkça konuşmak olacaktır. Yaptığınız işler, tamamladığınız çalışmalar bu tarihlerde daha fazla görünür hale geliyor. Sizi takdir eden de olacak eleştirenler de.
23 Mart tutulması, ilgi alanlarınızla öne çıktığınız, ofis dışındaki sosyal ortamlarda boy gösterdiğiniz ve keyifli çalışmalar yaptığınız güzel günler getiriyor. Yaratıcılığınız ve entelektüel kapasitenizi göstereceğiniz fırsatlar sizi mutlu edecek.
Venüs’ün İkizler burcuna geçtiği 24 Mayıs – 17 Haziran döneminde çevrenizdekiler sizden oldukça etkileniyor. Önemli konuları çözmek, paylaşımda bulunmak, iş başvurusu yapmak, iş görüşmesine gitmek için mükemmel zamanlar. Fiziksel ve zihinsel anlamda oldukça çekicisiniz. Kısa geziler, arkadaş sohbetleri, işyerinde şarj olmanızı sağlayacak.
5 Haziran tarihinde burcunuzda gerçekleşecek yeniay sonrası hayatınız tazeleniyor. Yeni rotalar, yeni yazılar, yepyeni işler sözkonusu. Yeniay sonrası attığınız adımların yeşereceğini, zamanla olgunlaşacağını unutmayın.
9 Eylül sonrasında bir sene boyunca, şans, fırsat ve gelişim gezegeni Jüpiter sayesinde yaratıcılığınızı artıracağınız ortama kavuşuyorsunuz. Bir sene boyunca ilgi alanlarınıza zaman ayırın, çok sevdiğiniz ve sizi çok mutlu eden hobiler keşfedin. Bu dönemde spekülatif konularda, şans oyunlarında fırsatlar ve şans sizi bekliyor. Risk almanın tam zamanı. İş yerinde strateji geliştirme işlerinde görev almanız, yeni iş geliştirme alanları keşfetmenizi sağlayacak. Sizinle ilgilenen, flört edenler ise çevrenizde olacak.
18 Ekim – 12 Kasım tarihlerinde işyerinde beraber çalışmaktan keyif aldığınız bir arkadaşınız size tam deste görünüyor. Yabancı veya kadın olma olasılığı bulunan bu arkadaşınız, size yeni bir iş teklifi ile gelebilir. İşyerine gitmek için daha fazla sebebiniz var görünüyor.
Merkür Retro zamanları:
Burcunuzun yöneticisi, iletişim gezegeni Merkür, 2016 yılında 24 Nisan-21 Mayıs, 28 Ağustos-21 Eylül, 18 Aralık sonrası geri harekette olacak. Bu dönemlerde kesin kararlar vermeden esnek olmaya, sadece yeni bilgiler toplamaya çalışın. Merkür’ün geri hareketi bittikten sonra kararlarınız değişebilir, yeni bilgiler öğrenebilirsiniz. 24 Nisan-21 Mayıs tarihlerinde gereksiz kuruntu, korku ve endişelerden uzak durmaya çalışın. Olayları büyütmeyin. 28 Ağustos – 21 Eylül tarihlerinde evle ilgili konularda aceleci davranmayın ve yanlış anlaşılmalara açık olduğunuzu unutmayın. Bu tarihlerde aile düzeninde geçici değişiklikler olabilir. 28 Aralık sonrası 20 ise ortak paralar ve yatırımlarla ilgili çalışmalar yapın, ancak kesin kararınızı sonrasında verin.

Yengeç burcu

Utangaçlığı bırakın
3 Ocak’tan itibaren aylar boyunca yaratıcılığınızı öne çıkaracak koşullar, sizi adeta sahneye itiyor. Utangaçlığınızı bir kenara bırakın. Bazı işleri yapmaktan pek hoşlanmıyorsunuz. Bazı işleri ise zevkle ve isteyerek yapıyorsunuz. Bu yıl, zevkle yaptığınız, kendinizi iyi hissettiğiniz alanlara yoğunlaşın. Araştırma, spekülatif konularla uğraşma, kendinizi odaklayabileceğiniz hassas konular ilginizi çekecek. Bu yıl pek çok kişinin gözü üzerinizde olacak. Yaptıklarınızı sergilemekten, eserlerinizi başkalarına anlatmaktan çekinmeyin. Eğitim verebilir, hobilerinizi işinize yansıtabilirsiniz. Ocak-Şubat- Temmuz ayları bu aktiviteler için çok uygun. Sahnede olmak, sunumlar yapmak ve kafanızda oluşturduğunuz yepyeni şeyleri paylaşmak size keyif verecek. Mayıs ve Haziran aylarında ise spekülatif kararlarda çok risk almamak uygun olacaktır. Bu aylarda da yeni bir eserin (bir proje, bir ürün veya bir eğitim tasarımı) üzerinde çalışabilir, ancak henüz kesin çerçeveleri çizmezsiniz.
Bu yıl başka önemli bir konu ise iş yeri ve ofis düzeniyle, iş yükünüz ile ilgili. Mart ayından sonra Eylül ayına kadar operasyonel çalışmaların içine gömülmeniz an meselesi. Kendinizi ‘Çok çalışıyorum ama kimse bunun farkında değil’ derken yakalayabilirsiniz. Bu aylarda size bağlı çalışanlarda da değişiklikler olabilir. İstifa edenler, eskiden çalışıp tekrar aynı yere dönmek isteyenlerle geçecek hareketli görüşmeler de söz konusu olacak. Oldukça hızlı, tempolu ve üretken günler Mart ve Nisan aylarında sizi biraz yorabilir. Çalışmalar Mayıs-Haziran aylarında revizyon gerektirebilir. İşlerin tamamlanması ise Ağustos – Eylül aylarında gerçekleşecek görünüyor. Ofiste Mart-Eylül ayları arasında taşınmanız veya fiziksel anlamda bazı şeylerin yerlerini değiştimeniz olası görünüyor. Nihayetinde 27 Eylül – 9 Kasım tarihlerinde ürettiğiniz projeler, üzerinde çalıştığınız konular başkaları tarafından da takdir edilecektir. Mart-Eylül arasındaki dönemde kendinizi gereksiz yere yormamanız, stresten kaynaklı aşırı iştahınızı kontrol ettirmeniz önemli. Yaz aylarında sağlık kontrolünden geçmeyi ajandanıza koyun.
24 Ocak- 17 Şubat tarihlerinde işini ciddiye alan, çalışkan bir iş arkadaşınızdan büyük destek görmeniz mümkün. Projelerde beraber çalışabilir, ona güvenebilirsiniz. Karşıt burcunuzdan geçen Venüs, aynı zamanda iş tekliflerini de beraberinde getirecek. Benzer bir dönem 12 Kasım – 7 Aralık döneminde de yaşanacak. İkili çalışmalarınızda, desteğe ihtiyacınız olduğunda, yanınızdakilerden güç alacaksınız.
23 Mart Ay tutulması civarı ev ve aile düzeninizle ilgili önemli kararlar vermeniz, kariyerinizi de etkileyebilir. Taşınmaya karar verebilirsiniz. Dış dünya ve özel hayat arasında dengeliyseniz, tutulma size güzel sürprizlerle gelecektir. İş-Özel hayat dengenizi oturtmadıysanız, şimdi ele almanızda fayda var. Küçük de olsa sorunları halının altına süpürmeye kalkmayın.
17 Haziran- 12 Temmuz arası burcunuzdan geçen Venüs, size iş hayatında beğeni kazandıracak. Sizinle çalışan herkesin sizden etkilenmesi, kolay kolay ‘hayır’ diyememesi bazı fırsatlar sunuyor. Kişisel imajınızı yenilemek, patronunuzla zam konuşması yapmak, bir iş görüşmesine gitmek gibi harika seçenekleri Venüs yanınızdayken değerlendirin. Çekiciliğinizin farkına varın.
9 Temmuz’da Yengeç burcunda gerçekleşecek yeniay etkisi ile evinizde, işyerinizde yenileniyorsunuz. Sevdiklerinizde bir arada olduğunuz güzel bir akşam yemeğine ne dersiniz? Yeniay sonrası işleriniz de açılacak görünüyor. 9 Eylül sonrası bir yıl boyunca şans, fırsat ve gelişim gezegeni Jüpiter, ev ve aile düzeninizi ışıklandıracak. Bu dönemde en rahat ettiğiniz ve kendinizi geliştirebildiğiniz yer eviniz olacaktır. Evden çalışmak, eve daha fazla zaman ayırmak, daha güzel bir eve taşınmak enerjinizi artırdığı gibi, kariyerinizdeki başarıyı da tetikleyecektir.

Aslan burcu

Hobileriniz işiniz oluyor
Geçen yıl olmadıysa, bu yıl hobiniz işiniz olabilir. İlgi alanlarınızı ciddiye alın ve bundan büyük bir kazanç çıkarmaya çalışın. Size keyif veren konuları, özel meraklarınızı iş haline getirebilir, bunlardan para kazanmaya başlayabilirsiniz. Bu yıl spekülatif konular, olasılık hesaplarının içinde yer aldığı belirsiz konularda çok büyük riskler almayın. İyice ölçüp biçmeden, şansınıza güvenerek büyük kararlar vermek yerine, önceden araştırın ve bir ön çalışma yapın. Eğitimler ve sunumlar bu sene kaçınılmaz olarak sizi buluyor. Sahnede olmayı seviyorsunuz. Eğer öne çıktığınız bu fırsatları ciddiye alır, üzerinde çalışırsanız uzun dönemli bir işe bile dönüşebilirler. Ciddiye almadığınız takdirde sahnede mahcup duruma düşmek de var. Özellikle Mart, Nisan, Mayıs, Ağustos ve Eylül aylarında tamamen sizin yaratıcı yeteneğinizle ortaya çıkan bir ürün veya eser üzerinde çalışmanız, başarı getirecektir. Nisan ve Mayıs aylarında canınızı sıkmayın, bazı düzeltmeler yapmanız gerekebilir. Yine Nisan ve Mayıs aylarında şans oyunlarından bir süreliğine uzak durun.
23 Mart Ay tutulması, sözleşmeler, yazılı ve sözlü iletişimle ilgili konuları gündeme getiriyor. Tutulma dönemlerinde her şey hızlanır, söz verdiyseniz ok yaydan çıkar ve olaylar düşündüğünüzden de çabuk gelişir. Bu tutulma döneminde, istediğiniz iş seyahatine gidip müşterinize teklifi imzalatmak, reklamcılık ve iletişim konularında hedeflerinizi tam olarak gerçekleştirdiğinizi görmek mümkün. Yakın arkadaşlar ve hatta kardeşlerinizle ilgili işlerden de yine tutulma ışığı altında haberdar olacaksınız. 9 Eylül’de şans, bolluk, gelişim gezegeni Jüpiter’in bir yıllığına burç değiştirmesi ile tüm bu konularda kendinizi güvencede hissedeceksiniz. Kısa geziler, yakınlarla ilişkiler ve sözleşmelerle ilgili şanslı anların yanısıra başka gelişmeler de olacak. İletişim işlerinde önemli görevler alabilirsiniz. Sosyal medya, internet, bloggerlık… Hepsinin kapısı size sonuna kadar açık. Sözleşmeler sizin lehinize, imzalamaktan kaçınacağınız hiç birşey yok. 9 Eylül sonrası bir sene boyunca yapacağınız iş ve özel gezilerde düşündüğünüzden daha fazla gelişim fırsatları var.
1-24 Mayıs tarihlerinde itibarınız artıyor. Unvanınız, göreviniz olumlu yönde değişebilir. Bugüne kadar yapmış olduğunuz çalışmaların takdirini kazanabilirsiniz. Sizi yüzyüze tanımayanların bile beğenisini kazanıyorsunuz.
12 Temmuz – 5 Ağustos tarihlerine burcunuza geçen Venüs, size karizma ve çekicilik kazandırıyor. Venüs’ün bu konumu, sanatsal ve yaratıcı alanda da parlamanıza yardımcı olabilir. Her türlü gösteri sanatıyla ilgilenebilir, başkalarının dikkatini çekebilirsiniz. Eğlence, dostlar ve işyerinde yeni stratejiler… Bu günlerde sosyalleşmeniz fark yaratacak. İş görüşmeleri, taleplerinizi patronla paylaşmak, fiziksel anlamda imaj yenilemek için de uygun zamanlar.
2 Ağustos günü Aslan burcunda gerçekleşecek Yeniay, hayata olan inancınızı artıracak. Yeni projeler için yeniay sonrası düğmeye basın. Liderlik yapacağınız önemli görevler de bu tarihten sonra belirecektir.
5 – 30 Ağustos günlerinde para durumunuzda olumlu gelişmeler bekleyebilirsiniz. Bir milli piyango büyük ikramiye kadar olmasa da gelirinizde bir artışı düşünebilirsiniz. Ek gelir elde etmek için bir yan proje yapmayı, para konusunda talepkar olmayı unutmayın.
27 Eylül – 9 Kasım tarihlerinde ofis hayatınızda üretkenliğiniz artarken, çalışmalarınız hızlanıyor. Bu dönemde tüm eforunuzu üzerinde çalıştığınız projeye verirken, sağlığınızı ihmal etmeyin. Bilgisayar başında otururken postürünüze dikkat edin, kalsiyum alın. Bu günlerde size destek veren ekip de çok yoğun çalışıyor. Ekipte bir büyüme de sözkonusu. En önemlisi fiziksel anlamda ofis değişikliğinin olması. Ofisinizi taşımanız, veya içerideki düzende değişiklik yapmanız gerekiyor. Artık sığmıyorsunuz.

Başak burcu

En şanslı burç burada işte!
Bu yıl en şanslı burçsunuz. Büyük terfiler, iş değişiklikleri, itibarınızın artmasını deneyimleyeceksiniz. 9 Mart, 1 ve 16 Eylül tutulmaları bir anda rüyalarınızı gerçeğe dönüştürebilir. Tazelenip yenilenecek, eski döküntüleri de hayatınızdan çıkaracaksınız. Tutulmalar, herşeyin hızlı aktığı, adeta kadersel etkilerin eşliğinde hayatımızın değiştiği zamanlardır. 9 Mart ve 16 Eylül tutulması ile hayatınıza yepyeni birileri girerken, 1 Eylül tutulması sizi iş hayatı, fizik beden, aile, para anlamında yenileyecek. Tek yapmanız gereken şey kontrolü biraz bırakmak. Herşeyi en ince detayına kadar kontrol etmeye çalıştığınızda işleri bloke ediyorsunuz. Bırakın herkes istediği şekilde çalışsın ve bazı şeyler sizin yöntemlerinize uymasın. Fırsatları yakalamak için biraz büyük düşünmeniz gerekiyor.
12 Mart- 5 Nisan tarihlerinde, size koşulsuz destek verecek, şefkatli ve anlayışlı iş arkadaşları ile tanışabilir, onlar sayesinde düşünmediğiniz yerlere gelebilirsiniz. Karşı tarafa bir parça güvenmek gerekiyor.
7 Eylül tarihinde Başak burcunda gerçekleşecek Yeniay, iş ve özel yaşantınızda yeniliklere kavuşacağınızı müjdeliyor. 5-6 Eylül tarihlerinde, kullanmadığınız eşyaları, dosyalarınızı ve yıllardır bekleyen kağıtları atın. Yeniaya ne kadar arınmış girerseniz, o derece tazelenirsiniz.
9 Eylül tarihinde bir seneliğine para evinize girecek olan Jüpiter şans, bolluk ve bereket getiriyor. Bu dönemde maddi ve manevi anlamda kendinizi güvencede hissedeceğiniz değerlerinizde artış sözkonusu. Yeni bir kazanç modeli bulabilir, mevut işinizden büyük paralar elde edebiliriniz. Unutmayın, Jüpiter’in bulunduğu yerde büyük işler olur. Maddi birikimlerinizde büyük miktarlarda artışlar bekleyebilirsiniz. Adil ve dengeli yaklaşımınız sayesinde gelen para kazan-kazan yöntemi ile dağılacaktır. Özellikle 9 -23 Eylül tarihlerinde gelirinizde artış bekleyebilirsiniz.
Mart, Nisan, Ağustos ve Eylül aylarında ev ve aile düzeniyle ilgili değişiklikler var. Taşınma, evde tadilat, bazı şeyleri yenileme, aile düzeninde değişiklikler zamanınızı ve düşüncenizi kariyerinizden eve doğru kaydıracak.
5 – 30 Ağustos tarihlerinde burcunuzda olan Venüs size keyif, çekicilik ve beğeni kazandırıyor. Bu dönemde ilgi alanlarınıza daha fazla yönelir, özellikle el becerileyle ilgili bir hobi edinmeniz, iş hayatınızdaki ruh halinizi de olumlu etkileyecek. Bu güzel günlerden yararlanmak için başkalarına karşı titizlik yapmayı bırakın.
28 Ağustos – 21 Eylül tarihlerinde Başak burcunda geri harekette olan Merkür, düşüncelerinizi, zihninizi bir parça karıştırabilir. Doğru bilgilere erişmek, doğru adım atmak için bu dönemin sonunu bekleyin. Bu günlerde ise içe dönük çalışmalar yapmak, eski arşivleri dosyaları karıştırıp geçmişte yarım bıraktığınız işleri toparlamak çok yararlı olacaktır.

Terazi burcu

Kazancınız artıyor
2016 yılında Mars, paranızı artırmanın yollarını size gösterecek. Kafanızdaki kalıpları kırmanın tam zamanı. Para sadece çalışarak gelmez. Bolluk ve bereketin hayatınıza akmasının binbir tane yolu vardır (miras, şans oyunları, doğru yatırımlar, hissedarlık, ortaklık…). Geniş düşünün. Ve en önemlisi tüm bunların olması için siz harekete geçin. Tek bir adım bile atsanız devamı gelecektir. Ocak-Şubat-Haziran-Temmuz-Ağustos aylarında maddi birikimlerinize odaklanın.
Geçen yıldan bu yana sözlü, yazılı iletişim, sözleşmeler konusunda yoğun şekilde çalışıyor olabilirsiniz. İşle bağlantılı yapacağınız seyahatlere hazırlıklı gidin, ön çalışma yapmayı ihmal etmeyin.
23 Martta burcunuzda gerçekleşecek ay tutulması, pek çok şeye karar vermenizi bekliyor. İş, görev değişiklikleri yapabilir, işyerindeki ortamla ilgili değerli bilgiler öğrenebilirsiniz. Tutulmada ok yaydan fırlar. Hedefe doğru hareket edip, bir söz veya bir aksiyon alın. Özel ve iş hayatınızda değişiklikten kaçınmayın.
5 Nisan – 1 Mayıs arası, size keyif verecek bir dostluk, iş hayatında destek almanızı da sağlayacak. Bu kişi, hoş ve beğeni toplayan bir kadın olabilir.
30 Ağustos – 23 Eylül tarihleri, belki de yılın en güzel dönemi olacak. İşyerinde ve özel hayatınızda çekiciliğiniz artıyor. İkna yeteneğinizi, uyum ve güzellikle çalışabilmeyi öne çıkaracak, pek çok karmaşayı da bu yolla çözebileceksiniz. İletişim sanatları, estetik konulara zaman ayırın. Sanatçı yönünüzü güçlendirin.
Ve şimdi en önemli gelişmeyi aktarıyorum: Şans, bolluk, fırsat, büyüme, gelişim gezegeni Jüpiter, 9 Eylül tarihinde Terazi burcuna geçiyor. En son 12 sene önce terazi burcunda olan Jüpiter bir yıl boyunca sizinle olacak. 2005 yılında size neler olduğunu, ne gibi fırsatlar elde ettiğinizi düşünün. Şimdi yeni bir döngü başlıyor. Bu dönemde, belki de kolunuzu kaldırmadan büyük fırsatlar yakalayacaksınız. Yurt dışına eğitime gidebilir, kendi işinizi kurabilir, terfi ve ödüllere sahip olabilirsiniz. Hayat bir yıl boyunca sizi seçti. Keyfini çıkarın. Bu arada aşırı kararsızlık, başkalarını aşırı düşünme eğiliminden vazgeçin. Sıra sizde. Terazi burcu, doğum haritanızda hangi alandaysa, o alanda mutluluk gözyaşları geliyor.

1 Ekim’de Terazi burcunda gerçekleşecek Yeniay, tazelenmenizi, şansın ve fırsatın hızlı bir şekilde hayatınıza akmasını sağlayacak. Özünüzü keşfedin, ve ona çok iyi davranın.
27 Eylül-9 Kasım arası dış dünya ve kariyerinize fazla yüklenmeyip, özel hayatınıza zaman ayırın. Ajandanızı çok doldurmayın. Bu dönemde aile düzeni, evin yerleşimiyle ilgili kararlar, hatta taşınma bile sözkonusu olabilir. Eforunuzu daha çok ev alacak görünüyor.

Akrep burcu yorumu

İstediğinizi söke söke alacaksınız
Hiç bu kadar ısrarlı, ne istediğini bilen, kararlı bir insan olmamıştınız. Yıla çok hareketli başlıyorsunuz. Ocak ve Şubat aylarında pek çok girişimde bulunabilir, istekleriniz doğrultusunda hareket edebilirsiniz. Artık ne istediğinizi çok iyi biliyorsunuz. Terfi, iş değişikliği, daha yüksek maaş veya bambaşka işlere girme fikri bile sizi heyecanlandırıyor. Üstelik bunları yapabilecek gücünüz de var. Gözünüz pek. Bu dönemde işyerinde ilgili kişilerle konuşmanız, ve ısrarcı olmanız işleri hızlandıracak. Fiziksel olarak eforunuzu sarfedeceğiniz sporlar bulun. Fiziksel gücünüz yerindeyken, bunu sarfetmediğinizde agresifliğe dönüşebilir. Haziran ayı biraz karışık geçebilir. Kendinizi pişmanlıklar, suçluluk duyguları ve öfke içinde bulabilirsiniz. Ancak olaylar Temmuz ayında tam da istediğiniz şekilde rayına oturuyor. Hazirandaki türbülans, aslında pek çok şeyi öğrenmenizi, Temmuz ayında herşeyin mükemmel olmasını sağlayacak. Ocak-Şubat-Temmuz aylarında sağlığınıza özen gösterin, fazla risk almayın ve kontrollerden geçin.
Kişisel bütçenizi yönetmek konusunda geçen yıldan beri daha itinalı oldunuz. Bunun sebebi büyük bir yatırıma girmek, ya da paranızın kısıtlanması olabilir. Kendi paranızı hiç bu kadar dikkatli harcamamıştınız. Az veya çok, maddi birikimleriniz konusunda endişe duymayın. Doğru şekilde kullandığınızda paranız çoğalacaktır. 2017 yılına kadar kazancınız ve birikimleriniz konusunda daha dikkatli olacaksınız. Endişe duymayın, bu dönem geçici.
9 Martta gerçekleşecek Güneş tutulmasıyla sahneye fırlıyorsunuz. Bir anda ön plana çıkıp, bugüne dek yaptıklarınızı, birikimlerinizi gösterme şansı elde ediyorsunuz. Yaratıcılığınızı kullanın. Ofis aşklarına hayır demeniz, bu dönemde zor olabilir. Tutulma sonrasında kendinizi daha rahat ve özgür hissedeceksiniz. Uzun zamandır yapmayı düşündüğünüz size zevk veren bir hobiye başlama zamanıdır.
24 Nisan – 21 Mayıs tarihlerinde karşınızdaki kişinin sözlerine çok fazla kulak vermeyin. Verdiği bilgiler yanlış olabilir, kafası karışık olabilir. İşyerinde aldığınız raporları başka kaynaklardan kontrol edin. Bu günlerde, eskiden birlikte çalıştığınız kişilerle karşılaşmanız ve yeni projelere yelken açmanız da mümkün.
Mayıs ayı boyunca ilginizi çekecek biri işyerinde karşınıza çıkabilir. Güzellik ve estetiğe önem veren bu kişiden etkilenmemeniz zor görünüyor.
23 Eylül – 18 Ekim tarihlerinde burcunuza geçen Venüs, ilişkilerinizin sağlamlaşmasını sağlayacak. Bu dönemde imajınıza özen gösterin. Aksesuar da olsa üzerinizde kırmızı bir şey bulunması, çekiciliğinizi aktive edecektir.
27 Eylül – 9 Kasım tarihlerinde işle ilgili seyahatler, sözleşmeler ön plana çıkıyor. Enerjiniz yüksek. Ofiste masa başında oturmak yerine aktif olun, sahaya çıkın.
30 Ekim tarihinde Akrep burcunda gerçekleşecek yeniay sayesinde, odaklanacağınız, severek yapacağınız yeni projeler, görevler hayatınıza giriyor. Yeniliklere yer açın. Fiziksel, ruhsal ve kariyer anlamında yeni başlangıçlar için adım atın.

Yay burcu

Yepyeni bir ben
Geçen yıldan bu yana Satürn gezegeninin Yay burcunda olması, size fazlaca sorumluluk yüklemiş olabilir. Yaptığınız işe, kendinize, sağlığınıza herzamankinden daha fazla özen göstermeniz gerekiyor. 2016 yılında, yeni bir kimlik oluşturacaksınız. İşinizi, yaşantınızı değiştime kararları gündeme gelebilir. Neler yapacağınızı bir bir planlayın ve çok da ötelemeyin. Satürn sizden sağlık açısından da bazı düzeltmeler isteyecektir. Sigara içiyorsanız bırakın. Aşırı yeme, iştah, tatlı düşkünlüğüne son verin. Öz disiplininizi artırdığınızda,hayatınıza çok uzun dönemli tohumlar ekeceksiniz.
Mart- Nisan aylarında hedeflerinize koşma zamanı. Bu aylarda harekete geçin ve etrafınızdakilere çok kulak asmayın. Mayıs ayında hem sağlığınıza hem de yaptığınız işlere daha fazla özen gösterin. Bazı aksilikler çıksa da herşey Ağustos ve Eylül aylarında rayına girecek görünüyor. Bu dönemde sporla uğraşmanızi üzerinizdeki karamsarlığı da atmanızı sağlayacaktır.
9 Mart Güneş tutulması ve 19 Eylül Ay tutulması evinizle ilgili değişimleri gösteriyor. Daha sade, daha az ve öz bir ev düzenine geçmeyi deneyin. Bir çok şeyi, kullanmadığınız ve size keyif vermeyen her türlü eşyadan kurtulun, başkalarına verin. Ev ve aile düzenindeki değişikliklere açık olun. Belki de ufukta bir ev değişikliği görülüyor.
1 Eylül Güneş tutulması ise kariyerinizi aydınlatacak. İtibarınız artıyor ve terfiler kapınızı çalabilir. Hızlı gelişen olaylar, sizi bugüne kadar yaptıklarınız sayesinde uçuracak. Tutulma sonrası iş başvuruları yapabilir, kendi işinizi yapıyorsanız büyük müşterilerin kapısını çalabilirsiniz.
Ağustos ve Eylül ayı boyunca oldukça fazla seyahat, geziler ve işle ilgili çalışmalar sözkonusu olabilir. Üzerinizden yorgunluğu atacağınız zamanlar ise 18 Ekim-12 Kasım tarihleridir. Bu tarihlerde sizi pek çok kişi görmeye gelebilir, sizinle zaman geçirmek isteyebilirler. Venüs sayesinde çekiciliğiniz ve iyimserliğiniz artıyor. Bu dönemde hoşunuza giden herşeyi yapın. Geziler, yeni bir kişisel gelişim semineri, yabancılarla ortaklıklar gibi. Bu şanslı günlerde bol bol sosyalleşmek, işyerine gelen davetleri kabul etmek iyi bir fikir olacaktır. Venüs’ün bu konumu maddi olarak gelirinizin artışı, yeni ortaklıklara da işaret ediyor.
30 Kasım tarihinde Yay burcunda yeniay gerçekleşecek. Yeniay öncesinde, hayatınızda bir detoks yapmanız, fazla kilolar, görüşmekten keyif almadığınız insanlar uzaklaşabilir. Yeniay sonrası ‘yeni bir ben’ yaratmak için harekete geçin. İmajınız, kariyeriniz değişebilir.

Oğlak burcu

Kariyerde gelişmeler var
Yılın başından itibaren neredeyse Temmuz sonuna kadar sosyal çevrenizde gelişmeler sözkonusu. Şirketin içinde değil, ama mesleki grup ve derneklerle ilgili çok aktifsiniz. Yeni bir platformda, mesleki idealleriniz doğrultusunda çalışacaksınız. Bir takımın içinde yer alarak gelecek planlarınıza hizmet eden işler yapabilirsiniz. Yeni kimselerle tanışmak çevrenizi büyütürken, aynı zamanda işlerinize da fayda sağlayacak.
23 Mart Ay tutulması kariyerinizde hızlı ve güzel değişikliklere işaret ediyor. Herşey bir anda olup bitecek gibi. Tutulmaya yakın günlerde size gelecek yeni bir iş teklifi, yepyeni bir proje kendinizle gurur duymanızı sağlayacaktır. Bu dönemde evle değil, dış dünya ile daha fazla temasta olun. İş hayatınızın tazelendiğini hissedeceksiniz.
17 Haziran – 12 Temmuz arası karşınıza çıkacak yeni bir çalışma arkadaşından fayda görmeniz, onunla kafa kafaya verip çalışmanız sizi mutlu edecek. Biraz duygusal yönü kuvvetli olsa da size renk katacak, çalışmalarınızı canlandıracak bir kişi. Bu dönemde karşınıza çıkan kimseler, iyi niyetli ve sevgi dolu olacaklardır.
9 Eylül günü şans, bolluk, bereket, gelişim gezegeni Jüpiter kariyer alanınıza geçiyor. Bir sene boyunca burada kalacak olan gezegen, itibarınızın giderek artmasını, pek çok ödül ve terfinin de fazla efor sarfetmeden sizi bulacağını söylüyor. Jüpiter’in bulunduğu alanda hep kendimizi daha mutlu, rahat hissederiz. Bu alan sizin için kariyer, itibar ve iş hayatıyla ilgili. Ünvanınızda değişiklikler, herkesin gıpta ettiği projeler size doğru geliyor olacak. Kişisel imajınız güçleniyor, sizi yüzyüze tanımayanlar dahi sizin hakkınızda olumlu izlenime sahipler. İşte bu dönemde fiziksel imajınızda da değişiklikler yapmanız işe yarayacaktır. Kıyafet, giyim tarzı hatta saçlarınızda da değişiklikler yapın.
27 Eylül – 9 Kasım tarihlerinde burcunuza geçecek olan Mars, isteklerinizi gerçekleştirecek gücü size veriyor. Hedeflerinizi oturup alt alta sıralayın ve sonra harekete geçin. Büyük veya küçük bir adım attığınızda işler yoluna girecek, istekleriniz gerçekleşecetir. Mars’ın etkisi ile hayatınıza bir göz atın. Özel ve iş hayatınızda inisyatif kullanın. İş başvurusuna bulunmak için en doğru zamanlar. Kendinizi fiziksel anlamda da geliştirin, spora hız verin.
9 Kasım – 19 Aralık arası ise maddi birikimlerinizi çoğaltabilirsiniz. Ek kazanç kapıları, küçük işler veya sadece patronunuzla konuşmak bile gelirisiniz artırabilir. İyi bir prim almak için bu dönem harekete geçin. Mars, durup oturduğunuzda değil, adım attığınızda işe yarayacaktır.
Yılın son günlerinde, 18 Aralık’ta iletişim gezegeni Merkür burcunuzda geri harekete başlıyor. 20 gün sürecek bu durum, iş yerinde revizyonlar, hazırlık çalışmaları demek. Önemli kararları ve imzaları ise bu dönemden sonra atmanız, sonradan pişman olmamanızı sağlayacaktır. Geçmişten gelen fikirleri, yarım kalmış çalışmaları canlandırabilir ve yeni işler için kullanabilirsiniz.
Hiç olmadığınız kadar büyük bir aşkla mesleki grupların içinde idealist çalışmalar içine girebilirsiniz. Çevrenizi genişletmeniz için Ocak-Şubat-Haziran-Temmuz aylarında fırsatlar var. Haziran’da ekip içi sürtüşmeler olsa bile, herşey düzene girecektir. 17 Haziran-12 Temmuz arası bir kadının desteği ile önemli sorunları çözebilirsiniz. 27 Eylül-9 Kasım arası hedeflerinize doğru adım atın, iş başvurularında bulunun, teklifler verin. Çok güçlü bir konumdasınız.
10 Ocak ve 29 Aralık olmak üzere, 2016 yılında Oğlak burcunda iki yeniay gerçekleşecek. Bu tarihlerden hemen sonra, hedefleriniz doğrultusunda harekete geçmeniz, küçük de olsa bir adım atmanızda fayda var. Hayatınıza girecek yenilikler sizi güçlendirecektir.

Kova burcu

İdeallerinizi keşfediyorsunuz
Geçen yıldan beri Yay burcunda bulunan Satürn sayesinde, bu sene de gelecek planları ve ideallerinizi keşfetmeye başladınız. Sadece keşfetmek değil, yoğun şekilde çalışmak ve sorumluluk almak da hoşunuza gidiyor. Mesleğinizle ilgili sizden yaşça veya konum olarak büyük kişilerle yaptığınız temasların faydasını göreceksiniz. Özellikle Mart, Nisan, Ağustos ve Eylül tarihlerinde yaşama amacınızı sorgulayacak, benzer idealleri olan arkadaşlarınızla elele verip işe koyulacaksınız. İşyerinde değil, ama daha çok şirket dışı toplantılar, çalışmalar üzerine efor sarfedeceksiniz. Bu kadar yoğun mesai harcadıktan sonra, yaptıklarınızın meyvesini 18 Ekim- 12 Kasım arası toplamanız, keyif aldığınız davetlerde yer almanız mümkün.
17 Şubat – 12 Mart arası burcunuzda bulunan Venüs, çekiciliğinizi artırıyor. Size kolay kolay kimse bu günlerde ‘hayır’ diyemeyecek. Entelektüel birikiminizi, özgün düşüncelerinizi paylaştığınızda etkileyiciliğiniz de giderek artıyor olacak. Medyada yer almanız, ön plana çıkmanız mümkün. İş teklifleri de bu dönemde gelebilir. Önemli görüşmeleri bu tarihlere denk getirmeniz yararınıza olacaktır.
Yılın başında itibaren Mars’ın etkisi ile kariyerinizde, ünvanınızda, görevinizde değişiklikler sözkonusu olacak görünüyor. Ocak ve Şubat aylarında güzel gelişmeler bekleyebilirsiniz. Haziran ayında üzerinde çalıştığınız projelerde ufak aksaklıklar, iş hayatınızı da biraz zora sokup sizi rahatsız edebilir. Neyse ki Temmuz ayında işler rayına girecek. Göreviniz ve ünvanınızdaki değişim, Temmuz ayında netleşecektir.
Yaz aylarında, 12 Temmuz – 5 Ağustos arası, işyerinde karşınıza çıkan yeni bir iş arkadaşı ile çalışmak size keyif verecek. Hem eğlenceli zamanlar geçirip hem de yaratıcı bir projeyi tamamlayabilirsiniz.
9 Eylül’de Terazi burcuna geçen Jüpiter, bir yıl boyunca kendinizi geliştirmenizi sağlayacak. Çok şey öğrenecek, hayata olan inancınızı kuvvetlendireceksiniz. Jüpiter’in bu konumu kendinizi geliştirmenizi sağlayacak. Akademik kariyer yapmak istiyorsanız başvurularınızı tamamlayın. Yurt dışı bağlantılı bir projeye adım atabilir, medyada yer alabilirsiniz. Reklamcılıkla uğraşıyorsanız, hayatınızın en büyük işleri karşınıza çıkacaktır.
9 Kasım – 19 Aralık tarihlerinde burcunuza geçen Mars, atılım yapmak için doğru zamanda olduğunuzu söylüyor. İşyerinde hedeflerinize ulaşmak, isteklerinizin kabul görmesiniz sağlamak için harekete geçin. Sözlü ve yazılı iletişimden olabildiğince faydalanın. İş görüşmelerinde aktif ve ısrarcı olun. Hedefleriniz, istekleriniz doğrultusunda hayatınızı şekillendirebilirsiniz. Yeni bir kursa başlayın, açık hava yürüyüşleri yapın. Havadar ortamlar enerjinizi artıracaktır.

Balık burcu

Sade bir hayata doğru
Geçen yıl Eylül’den bu yana olan tutulmalar, hayatınızın sadeleşmesini sağlıyor. 9 Mart, 1 Eylül ve 16 Eylül’de gerçekleşen tutulmalar, hayatınıza çeki düzen vermenizi de sağlayacak. Bu gelişimleri kısıtlanma olarak algılamayın. Bazen vazgeçmek, yüklerimizi azaltmak daha iyidir. 2016 yılı, genel anlamda üzerinizde uzun zamandır yük olan ve artık size pek bir şey katmayan herşeyi geride bırakacak. Unvan, görev, etiketler, belki de para konusunda bile sadeleşme ve arınma dönemindesiniz. Daha küçük ve mütevazı bir eve taşınmak, büyük arabaları bırakıp küçükleri kullanmak, ofis, şaşaa günlerini geride bırakıp özünüze dönmek bu dönemde size iyi gelecektir. Geçmişten getirdiğiniz deneyim ve bilgilerin size faydası olurken, yepyeni şeyler öğrenmek için de hazırlıklı olun. Tutulmalar sırasında hayatınıza girecek yeni insanlar tazelenmenizi sağlayacaktır.

12 Mart – 5 Nisan tarihlerini şimdiden not edin. Venüs’ün sizi çekici, hoş biri yapmasını izleyin. Bol bol sosyalleşin, başkalarını etkileyeceğiniz konularda öne çıkın. Bu günlerde sosyal sorumluluk ve sanat konularıyla uğraşmanız, başkalarına ruhsal anlamda faydalı olmanız mümkün. Ofisinizde güzel kokular, renkli eşyalar kullanın. Turkuvaz, pembe renkleri kullanmanız güzel gelişimleri tetikleyecektir.
4 Nisan – 1 Mayıs arası kazancınızda artış görünüyor. Paranızı artırma konusunda istekli olduğunuzu ilgili kişilere duyurun. Müşteri veya patronunuzdan zam isteyin. Size ait olanları çoğaltma yönünde hareket edebilirsiniz. Venüs para evinizden geçerken, borç istemek, veya alacaklarınızı geri istemek de yapabileceğiniz diğer işler.
Ocak-Şubat aylarında kişisel gelişiminize önem verin. Medyada yer alabilir, yeni bir eğitim programına başlayabilir, yurt dışı bağlantılı işlere de adım atabilirsiniz. Bu alanlarda aldığınız sorumluluklar sizi Haziran ayında bir nebze yorsa da, Temmuzda işleri tamamlayıp ödüllerinizi alacaksınız.
Mart-Nisan aylarında itibarınız, ünvanınız, iş hayatınızdaki yönünüzle ilgili hedeflerinize doğru koşacaksınız. Bir iş değişikliği olabileceği gibi, size verilen ek görevler de olacaktır. Mayıs ayına geldiğinizde işler karışabilir. Fazla olan yükleri hafifletmeniz, kafa karışıklığı yaratan her türlü pürüzü ortadan kaldırmanız gerekiyor. İş değiştirecekseniz Ağustos-Eylül aylarında karar vermek en doğrusu olacaktır.
Ağustos ayında, oldukça çalışkan ve iyi biriyle karşılaşıp bazı projelerde beraber çalışma imkanı bulacaksınız. Üretkenliği ile sizi ve işleri rahatlatacak bu kişiye güvenebilirsiniz. Eylül ayında ise karşınıza biraz yanıltıcı kişiler çıkabilir. Verdikleri bilgiler, söyledikleri sözler doğru olmayabilir. İyi niyetli olsalar bile, hesaplamalarda yanlışlar yapabilirler, her türlü veriyi iki kere kontrol edin. Eylül ayında, daha önce birlikte çalıştığınız eski arkadaşların da yararını göreceksiniz. Tekrar karşınıza çıkacak bu kişilerle işbirliği fırsatları görünüyor.

CNNTürk

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları