loading
close
SON DAKİKALAR

2019'da 11 milyon zarar eden İSYÖN A.Ş., 2020’de 1,5 milyon TL kâra geçti

2019'da 11 milyon zarar eden İSYÖN A.Ş., 2020’de 1,5 milyon TL kâra geçti
Tarih: 21.11.2021 - 13:09
Kategori: Yerel

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun danışmanı Gökhan Günaydın, İBB iştiraki İSYÖN'ün 2020’de 1,5 milyon TL kâra geçtiğini açıkladı.

CHP Parti Meclisi Üyesi ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun danışmanı Gökhan Günaydın sosyal medya hesabından İBB iştiraki İSYÖN'e ilişkin açıklamada bulundu. 

İSYÖN'ün 2019'da 11 milyon TL zararla kapattığını belirten Gökhan Günaydın "2020’de 1,5 milyon TL kâra geçti" dedi. 

İSYÖN'ün tarihinde ilk kez su ürünleri ihracatına başladığını ifade eden Günaydın İSYÖN'le ilgili olarak şu ifadeleri kullandı "Yılda 10 milyonun üzerinde fide dağıtttı, üretici pazarları açtı. Genel Müdür Hamdi Arpa ve İSYÖN emekçilerine gönülden teşekkürler" dedi.

İstanbul Büyükşehir belediyesi İştirakı İSYÖN A.Ş. hakkında merak edilenler

İSYÖN-İstanbul Yönetim Yenileme AŞ; ÖZİDAŞ İnşaat, Restorasyon, Madencilik, Sanayi ve Ticaret AŞ. adıyla, 1993 yılında İl Özel İdaresi’ne bağlı olarak kurulmuş olup; 31.03.2014 tarihi itibari ile İstanbul Büyükşehir Belediyesine bağlı bir iştirak şirketi olarak faaliyetlerine devam etmektedir.
 
İnşaat, Restorasyon ve Madencilik alanlarında pek çok başarılı işlerde imzası bulunan İSYÖN AŞ, bu başarısını işletmecilik alanında da sürdürmek üzere 01 Eylül 2015 tarihi itibari ile Avrupa’nın en büyük Su Ürünleri tesisi olan Gürpınar Su Ürünleri Hali’nin işletmeciliğini yapmaktadır.
 
İSYÖN AŞ, İstanbul’luların beklenti ve ihtiyaçlarını karşılamak üzere, 400.000,00 m ² alana kurulu, 400 ton/gün ürün kapasiteli Gürpınar Su Ürünleri Halini yeni bir cazibe merkezi haline getirmeyi hedeflemektedir. İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin iştirak şirketi olan İSYÖN AŞ, 23 yıllık tecrübesi, teknolojik donanımı, insan odaklı yönetim ve hizmet anlayışı ile kamusal sorumluluğunu yerine getirirken; verimlilik ve kalite esaslarına dayalı yaklaşımı ile sektördeki rekabet gücünü artırmaya devam edecektir.

Sürekli gelişim anlayışı ile uluslararası kalite standartlarında ürün ve hizmetler sunarak toplumun yaşam kalitesini artırmak ve sürdürülebilir kılmak. Üretimden tüketime kadar izlenebilir, kalitesi güvence altına alınmış ürün ve hizmetleri İstanbul halkına ve dünya pazarına sunmak.

Kaynak : www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları