loading
close
SON DAKİKALAR

2021 Moda Kısa Saç Kesimleri

2021 Moda Kısa Saç Kesimleri
Tarih: 02.01.2021 - 18:32
Kategori: Kadın

Yeni yılda kısa saçlar altın çağını yaşarken, minimal, sade ve doğal görünümler göz dolduruyor. Yeni yılın saç kesimleri arasında daha çok jet, pixie ve bob kesim modelleri öne çıkıyor.

Eğer ilk defa kısa bir saç modeli kullanmayı düşünüyorsanız, yüz şeklinizi, ten renginizi göz önünde bulundurarak trendler arasından bir tercih yapabilirsiniz.  2021 Moda Kısa Saç Kesimlerini sizin için seçtik. İşte 2021’e damgasını vuracak kısa saç modelleri;

1.   Pixie Kesim Modeli

2021 saç kesim modelleri arasında bu sene pixie kesim dikkat çekiyor. Gerçek bir yenilik isteyen kadınların tercih edebileceği pixie kesimler, perçemli ya da çok daha kısa bir şekilde de kullanılabiliyor. Yaz boyunca en sık karşılaşılan modeller olduğu düşünülen minimal tarzdaki pixie kesimi, daha çok spor giyinmeyi seven kadınların tercihi oluyor. Yuvarlak bir yüze sahipseniz perçemli ya da minimal tarzdaki pixie kesimler ile güzel bir görünüme sahip olabilirsiniz.

2.   Katlı Bob Kesim Modeli

Umursamaz ve dağınık bir havaya sahip olan katlı bob saç modelinde, klasik bob kesimine göre, ön ve arka bölgeler daha kısa kesiliyor. Böylece yüz tipi kalp şeklinde olanlar için mükemmel bir seçeneğe dönüşüyor. Modeli aynı zamanda kâküllü bir biçimde de kullanmak mümkün oluyor. Öte yandan hareketli saç uçları sayesinde kullanım kolaylığı sunuyor.

3.   Küt Kesim Modeli

Vazgeçilmez saç modellerinden küt kesim, zamansız saç kesim modelleri arasında yer alıyor. Modern ve pratik bir saç modeli olan küt kesimli saçlar, 2021 saç trendlerinde de yoğun olarak kullanılıyor. Çene hizasında bırakılan küt şekilde kesilmiş saçlar, geçmişin esintilerini de taşıdığı için özellikle vintage stili beğenenlerin tercihi oluyor. Klasik bir görünümle fark yaratmak istiyorsanız ve yuvarlak bir yüz hattına sahipseniz küt kısa saç aradığınız şey olabilir.

4.   Asimetrik Kısa Kesim Modeli

2021 saç kesim trendleri arasında asimetrik kısa kesimli saçlar da ön planda görünüyor. Özellikle düz saçlı kadınların tercih edebileceği bu modelde, farklı kat kesimleriyle saça harika bir hacim kazandırılıyor. Eğer küçük bir buruna ve yüz hatlarına sahipseniz asimetrik kısa kesimli saçlar size çok yakışacak!

5.   Jet Kesim Modeli

2021 trendleri arasında jet kesimli modeller de modernliği ve şıklığı ile göz dolduruyor. Birçok Hollywood ünlüsünün tercih ettiği kesim modeli, hem çok minimal hem de çok havalı bir görünüme sahip. Omuz hizalarında kesilen saçların düzleştirilmesi ile son dokunuşu yapılıyor. Jet kesim modelinin en büyük artısı ise her türlü yüz şekline uyum sağlayabilmesi.

Kaynak : wwww.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları