loading
close
SON DAKİKALAR

22 - 28 Ağustos haftalık burç yorumları

22 - 28 Ağustos haftalık burç yorumları
Tarih: 22.08.2016 - 12:22
Kategori: Astroloji

22 - 28 Ağustos haftasında yıldızlar sizin için neler söylüyor?

22 - 28 Ağustos haftasında yıldızlar sizin için neler söylüyor?

Koç 22 - 28 Ağustos


Gökyüzünde değişken burçlardaki gezegen transitleri devam ediyor. Başak burcunda bulunan Merkür gezegeni geri hareketi öncesinde yavaşlamaya başladı bu durum Merkür gezegeninin getirdiği olumlu veya olumsuz etkilerin tüm hafta devam etmesine neden olacaktır. Sağlığınızın hassas olduğu bir süreç geçireceksiniz. Psikolojiniz tüm çevrenize karşı oldukça duyarlı olduğundan başkalarının üzüntülerini derinden hissedeceksiniz. Bu nedenle azalan iştahınız ve uykusuzluğunuz sizi yatağa düşürebileceğinden sağlığınıza gereken önemi göstermelisiniz. İş hayatınızı düzenleme ile alakalı bol haber ve proje de gündeme gelebilir. Bu konuda bazı akrabalarınızdan destek isteyebilirsiniz. Eşiniz size ait maddi bir sorunu üstlenerek sizi rahatlatacaktır. Genelde başkalarının parasından faydalanmayı sevmeyen biri olduğunuz için eşinize karşı minnet duygularınız arttığı gibi diğer yandan kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.

Boğa 22 - 28 Ağustos

Gökyüzünde değişken burçlardaki gezegen transitleri devam ediyor. Başak burcunda bulunan Merkür gezegeni geri hareketi öncesinde yavaşlamaya başladı bu durum Merkür gezegeninin getirdiği olumlu veya olumsuz etkilerin tüm hafta devam etmesine neden olacaktır. Aşka dair güzel gelişmeler yalnız boğaları bekliyor. Evli boğalarda yıllar boyunca yaşadıkları sıkıntıları geride bırakmanın huzuru içindeler. Eşinizle birbirinizin hayatına ve ailelerine eskiye oranla daha fazla saygılısınız. Buda doğal olarak evdeki ailelerden kaynaklı sorunları tamamen ortadan kaldırıyor. Eşinizin ailesinden uzun süredir kırgın olduğunuz birine karşı olumlu tutumlar içinde olacak ve ondan gelen barış çağrısına karşılık vereceksiniz. Eşiniz bu tavrınız yüzünden sizi takdir edecek ve huzurun devamı için elinden geleni yapmaya çalışacak. Barış için uzatılan defne yaprağını kabul edeceksiniz fakat hiçbir şekilde geçmiş yıllarda yaşanan sıkıntıları da unutmayacaksınız.

Ikizler 22 - 28 Ağustos

Gökyüzünde değişken burçlardaki gezegen transitleri devam ediyor. Başak burcunda bulunan Merkür gezegeni geri hareketi öncesinde yavaşlamaya başladı bu durum Merkür gezegeninin getirdiği olumlu veya olumsuz etkilerin tüm hafta devam etmesine neden olacaktır. Aile içi sorunlarla alakalı konuşmaların bolca yaşanacağı ve sorunlara ailenizle beraber çözüm arayacağınız bir süreç sizi bekliyor. Taşınmaz mallar, aile ve maddiyatla alakalı konularda alacağınız tatsız haberler canınızı sıkabilir. Olumsuzlukları kısmen de olsa halletmeye çalışırken güvendiğiniz kişilerin arkanızdan konuştuklarını duymanız da sizi şaşkına uğratabilir. Uzun süredir bastırmaya çalıştığınız sinirleriniz tavan yaparak hiç çekinmeden tartışmalar yaratabilirsiniz. Diliniz bıçak gibi keskin olacak ve geri adım atmamakta da direnişe geçeceksiniz. İyi niyetinizin uzun süredir kullanılmasına izin verdiğiniz için bir yandan da kendinize çok kızacaksınız.

Yengeç 22 - 28 Ağustos

Gökyüzünde değişken burçlardaki gezegen transitleri devam ediyor. Başak burcunda bulunan Merkür gezegeni geri hareketi öncesinde yavaşlamaya başladı bu durum Merkür gezegeninin getirdiği olumlu veya olumsuz etkilerin tüm hafta devam etmesine neden olacaktır. Bol haberli bir hafta sizi bekliyor. Uzun süredir merak ettiğiniz hatta şüpheler duyduğunuz bazı konular gün ışığına çıkacak. Hayatınıza olumsuz etkileri olan fakat sizinle yüzleşmekten kaçan, arkanızdan işler çeviren kişilerin karşısına dikilecek ve hesap soracaksınız. Artık hiç kimseden korkmuyorsunuz. Kaybetmekten de korkmuyorsunuz. Elinizde kalan, zor günlerinizde yanınızda olan kişilerden fazlasını hayatınızda görmek istemiyorsunuz. Önceleri düşündüğünüzde bile zor gelen asla yapamam dediğiniz konuları gündeme alacak ve radikal kararlar vereceksiniz. Bazı kişilerin hayatınızdan çıkması ile hayatın her şeye rağmen yaşamaya değer olduğunu anlayacaksınız.

Aslan 22 - 28 Ağustos

Gökyüzünde değişken burçlardaki gezegen transitleri devam ediyor. Başak burcunda bulunan Merkür gezegeni geri hareketi öncesinde yavaşlamaya başladı bu durum Merkür gezegeninin getirdiği olumlu veya olumsuz etkilerin tüm hafta devam etmesine neden olacaktır. Parçalı ay tutulması nedeni ile geçen haftayı uykusuz ve huzursuz geçirdiniz. Gereksiz sorunları büyüterek endişeler içinde oldunuz. Bu hafta olayları oluruna bırakacak ve su akar yatağını bulur misali gerektiğinden fazlasını yapmaya çalışarak kendinizi yormayacaksınız. Maddi konularda artışlar oluşabilir fakat eski eş veya eski sevgilinizin sizden maddi anlamda destek istemesi ile fazlalaşan kazancınızın pek hayrını göremeyeceksiniz. Sizden yardım isteyen kim olursa olsun kayıtsız kalamayacağınız için eski partnere destek olacaksınız. Fakat artık akıllandınız, geçmiş kayıplarınızdan ders aldığınız için sadece hibe edebileceğiniz kadar yardımda bulunacaksınız.  

Başak 22 - 28 Ağustos

Gökyüzünde değişken burçlardaki gezegen transitleri devam ediyor. Başak burcunda bulunan Merkür gezegeni geri hareketi öncesinde yavaşlamaya başladı bu durum Merkür gezegeninin getirdiği olumlu veya olumsuz etkilerin tüm hafta devam etmesine neden olacaktır. Umutsuz haftalar hatta aylar geçirdiniz. Elinizdekinin kıymetini anlamakla beraber kaybetme korkularınız da bir hayli fazlalaştı. Bu hafta belki büyük mucizeler oluşmayacak ama en azından bazı fikirlerinizi fiiliyata dökmek adına adımlar atacaksınız. Uzun yıllardır dostluğu paylaştığınız bir arkadaşınız sizi işinizle alakalı birileri ile tanıştırmak için gönüllü arabuluculuk yapacak. Ucunda büyük paralar olmayan işler olmasına rağmen elinizi döndürebileceğiniz için mutlu olacaksınız. Bir taşınmaz malla alakalı sorunlar gündeme gelebilir. Umutsuz olmayın ve kötü düşünmemeye çalışın. Hiçbir şey göründüğü gibi ve düşündüğünüz gibi kötü olmayabilir.

Terazi 22 - 28 Ağustos

Gökyüzünde değişken burçlardaki gezegen transitleri devam ediyor. Başak burcunda bulunan Merkür gezegeni geri hareketi öncesinde yavaşlamaya başladı bu durum Merkür gezegeninin getirdiği olumlu veya olumsuz etkilerin tüm hafta devam etmesine neden olacaktır. Hayatınızda birçok konu kendiliğinden yoluna girecek. Güzel haberler almanın pozitifliği içinde çevrenize de güler yüzlü davranacak ve muhtaç olana el uzatmaya çalışacaksınız. Birlikteliğinize dair olumlu kararlar aldınız ve bu kararların doğruluğundan da gelecek yıllarda emin olacaksınız. Eşinizle aranızı bozmaya çalışanlar kim olursa olsun saf dışı bırakıyorsunuz. Eşinizle ortak aldığınız kararlarla iki tarafın ailelerini de ilişkinizin dışında bırakacaksınız. Huzura giden yolda uzun süre önce yapmanız gerekeni şimdi hızla yoluna koymaya çalışıyorsunuz. Evdeki mutluluk işinize de yansıyacak ve önemli projeleri kısa süre içinde hayata geçirerek maddi anlamda da rahatlayacaksınız.

Akrep 22 - 28 Ağustos

Gökyüzünde değişken burçlardaki gezegen transitleri devam ediyor. Başak burcunda bulunan Merkür gezegeni geri hareketi öncesinde yavaşlamaya başladı bu durum Merkür gezegeninin getirdiği olumlu veya olumsuz etkilerin tüm hafta devam etmesine neden olacaktır. Uzun süredir içinize kapanmıştınız. Hayata dair birçok konu ters gittiği için sıkıntılarınızla hiç kimseyi de üzmek ve kırmak istemiyordunuz. Şimdi dışarılara çıkma zamanı başlıyor. Daha fazla sosyal olacaksınız. İstemeyerekte olsa katıldığınız bir organizasyon da çok eğlenebilir yeni birileri ile tanışabilirsiniz. Yetişkin çocukları olan akreplerin evlerinde tatlı telaşlar yaşanabilir. Çocuğunuz evlilik adımları atabilir. Biraz hüzünlü de olsa evladınızın yanında olacak ve desteğinizi esirgemeyeceksiniz. Düğünler doğumlar gibi güzel haberler alacağınız ve sürekli olarak koşturup hiç şikayet etmeyeceğiniz bir süreç olacak. Artık moral depolamaya başladınız.  

Yay 22 - 28 Ağustos

Gökyüzünde değişken burçlardaki gezegen transitleri devam ediyor. Başak burcunda bulunan Merkür gezegeni geri hareketi öncesinde yavaşlamaya başladı bu durum Merkür gezegeninin getirdiği olumlu veya olumsuz etkilerin tüm hafta devam etmesine neden olacaktır. Yaşadığınız olumsuz durumlarla alakalı biraz daha dişinizi sıkmalısınız. Bu hafta iş yerinizde de bir takım olumsuzluklar gündeme gelebilir. Geçmiş yıllarda hatalarını kapattığınız, elinden tuttuğunuz bir iş arkadaşınız arkanızdan kuyunuzu kazabilir. Sizi üstlerinize şikayet edebilir. Yaşayacağınız şaşkınlığın hatalı karar vermenize sebep olmasına izin vermeyin. Herkesin dost olamayacağını bir kez daha anlayacaksınız. Aslında bu durumlar sizin ders almanız için gerçekleşiyor. Hiçbir zaman herkese kayıtsız, şartsız güven duyamazsınız. Hele ki işin içinde rekabet varsa dostluklar zaman içinde yalan olabiliyor. Artık bunu anlamanız ve yolunuzda ilerlerken arkanıza bakmamanız gerekiyor.

Oğlak 22 - 28 Ağustos

Gökyüzünde değişken burçlardaki gezegen transitleri devam ediyor. Başak burcunda bulunan Merkür gezegeni geri hareketi öncesinde yavaşlamaya başladı bu durum Merkür gezegeninin getirdiği olumlu veya olumsuz etkilerin tüm hafta devam etmesine neden olacaktır. Başak burcunda bulunan gezegenler sizin işinize yarayacak. İş ve aşk konuları birbirine paralel olarak güzel gelişmelere gebe olacaksınız. Kabul etmeseniz bile aşka yelken açıyorsunuz. Hayatınıza girmeye hazırlanan kişi size iş anlamında da yol gösterecek. Elinizdeki projeleri satmanız için gereken kişileri bulacak ve sizi tanıştıracak. Memnuniyet verici bu durum karşısında duygularınızı saklayan yönlerinizi kenara koyacak ve aşka teslim olmaya hazırlanacaksınız. Siz sevgiden öte güven duygusuna önem veren birisiniz. Hal böyle olunca da gereken güven oluşana kadar duygularınızı bastırıyor ve hislerinizi kendinize saklıyorsunuz. Ama artık her konuda olduğu gibi duygularınızda da dışarıya akma zamanı başlıyor.

Kova 22 - 28 Ağustos

Gökyüzünde değişken burçlardaki gezegen transitleri devam ediyor. Başak burcunda bulunan Merkür gezegeni geri hareketi öncesinde yavaşlamaya başladı bu durum Merkür gezegeninin getirdiği olumlu veya olumsuz etkilerin tüm hafta devam etmesine neden olacaktır. Uzun zaman sonra hiç olmadığınız kadar iyi hissediyorsunuz. Çevreniz sorunlu insan dolu fakat siz hiçbir olayın ve hiç kimsenin hayatınızı inişli, çıkışlı hale getirmesine izin vermiyorsunuz. Artık kendinizi nasıl korumanız gerektiğini biliyorsunuz. Acılar ve sıkıntılar sizi olgunlaştırdı. Kardeşlerinizin yaptığı işlerden veya eşlerinin gelirinde artışlar olacağı bu süreçte onların adına da mutlu olacaksınız. Hayatınızdaki belirsizlikler ve el attığınız, iyi şekilde sonuçlanacağını düşündüğünüz konular geçmiş yıllarda elinizde patladı ve parsayı da başkaları topladı. Artık elinizden kayıp gittiğini düşündüğünüz kısmetleri toplamaya başlayacaksınız.

Balık 22 - 28 Ağustos

Gökyüzünde değişken burçlardaki gezegen transitleri devam ediyor. Başak burcunda bulunan Merkür gezegeni geri hareketi öncesinde yavaşlamaya başladı bu durum Merkür gezegeninin getirdiği olumlu veya olumsuz etkilerin tüm hafta devam etmesine neden olacaktır. Hayata dair birçok sorunun gündemde olduğu ve sizin de yaşanan olaylara karşı güçlü durmak zorunda olduğunuz bir zaman dilimindesiniz. Yaşadığınız sıkıntılar geçmişle yüzleşmenize neden olurken diğer yandan artık küçük mutlulukların kıymetini daha çok biliyorsunuz. Evli olanlar için eşle karşılıklı tartışmaların yaşanacağı, seslerin yükseleceği bir süreç olacağa benziyor. Siz de, eşinizde olmadık konuları büyütüyor ve aynı kırıcı sözleri tekrar, tekrar birbirinize söylüyorsunuz. İkinizde yeterince anlaşılmadığınızdan yakınıyorsunuz. Dertlerinizi başkaları ile paylaşıyor, sürekli olarak birbirinizi şikayet ediyorsunuz. Hiç kimseyi ilişkinize dahil etmeyin. Sonuç ne olursa olsun problemlerinizi birlikte masaya yatırın ve ortak kararlar almaya çalışın. 

Demet Hoşman - Cumhuriyet

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları