loading
close
SON DAKİKALAR

23 Nisan öncesi en güzel hediye

23 Nisan öncesi en güzel hediye
Tarih: 22.04.2015 - 16:22
Kategori: Yerel

Çamlık Köyü çocuklarının kurduğu bando takımını görenler, önce şaşkınlık yaşadı sonra duygulandı.

Çamlık Köyü çocuklarının kurduğu bando takımını görenler, önce şaşkınlık yaşadı sonra duygulandı. Yoğurt kaplarından yaptıkları trampetlerle belediye başkanını karşılayarak, sözcüklere gerek kalmadan her şeyi anlatan ve duygu dolu anların yaşanmasına neden olan o çocuklar, bugün büyük bir sevinç yaşadı. 23 Nisan öncesi İzmir Büyükşehir Belediyesi, Çamlık Köyü çocuklarına gerçek müzik aletleri hediye etti.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, iki ay önce ilçe ziyaretleri kapsamında İzmir'in Beydağ ilçesine bağlı 490 nüfuslu Çamlık Köyü'ne de gitti. Köy çocuklarının büyük boy yoğurt kaplarına gerdikleri röntgen filmleriyle yaptıkları trampet takımıyla karşıladığı Başkan Kocaoğlu büyük şaşkınlık yaşadı ve duygulandı. Başkan Kocaoğlu, köy çocuklarına 23 Nisan öncesi unutamayacakları bir armağan gönderdi.

İzmir Büyükşehir Belediyesi Sosyal Projeler Dairesi, hediye edilen bando ekipmanını Çamlık İlkokulu öğrencilerine tek tek dağıttı. İçlerindeki müzik ve öğrenme aşkına rağmen imkansızlıklar nedeniyle gerçek birer trampet alamayan Çamlık Köyü'nün çocukları, pırıl pırıl trampetler, davullar ve zillerle gerçek bir bando oluşturabilmek için büyük bir hevesle çalışmaya hemen başladı.

Yetkililer, bir yandan da Çamlık İlkokulu'nun bina ve bahçesinin koşullarını iyileştirmek için de harekete geçti

DHA

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları