loading
close
SON DAKİKALAR

26 engelli ressam İstanbul'da buluştu

26 engelli ressam İstanbul'da buluştu
Tarih: 12.02.2012 - 03:56
Kategori: Kültür & Sanat

"Engel Tanımayan Fırçalar"dan Sacaktepe'de sanata atılan imza.

Sancaktepe Belediyesi'nin organize ettiği Türkiye'nin 16 farklı merkezinden gelen 26 engelli ressam, yaptıkları birbirinden güzel çalışmalarla hayallerini ikinci kez resme dönüştürdüler.

Sancaktepe Belediyesi "Engel Tanımayan Fırçalar" adı altında geçen yıl başlattığı çalışmayı bu yılda genişleterek sürdürdü. Samandıra Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen proje kapsamında yapılan çalışmada; ülkemizin değişik illerinden gelen, görme, duyama, zihinsel ve ortopedik engellileri bütün engellere rağmen mutluluğun resmini çizdiler.

Türkiye'de geçen başlayan etkinliğin bu yıl ikincisi düzelendi. Etkinliğe katılan engelli ressamlar mutluluğun ve huzurun resmini çizdi.

Duyabilirsin.com'un desteklediği ve Sancaktepe Belediyesi'nin organizasyonunda "Engel Tanımayan Fırçalar-2" etkinliği İstanbul'un genç İlçesi Sancaktepe'de büyük ilgi uyandırdı. Başta öğrenciler olmak üzere, halkın yoğun ilgisi ile karşılaşan etkinlik, engellileri halkla kaynaştırırken, engellilerin yaptıkları çalışmalarda ziyaretçilere azim ve gayretin neler yapabileceği konusunda örnek oldu. Gösterilen ilgi karşısında engellilerin mutlulukları yüzlerinden okunuyordu.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları