loading
close
SON DAKİKALAR

26. İstanbul LGBTİ+ Onur Haftası programı belli oldu

26. İstanbul LGBTİ+ Onur Haftası programı belli oldu
Tarih: 21.06.2018 - 13:22
Kategori: Yaşam

Bu yıl 26.'sı gerçekleştirilecek olan İstanbul LGBTİ+ Onur Haftası programı belli oldu.

25 Haziran-1 Temmuz tarihleri arasında yapılacak olan 26. İstanbul LGBTİ+ Onur Haftası programı açıklandı.

Bu yılın teması "Sınır" olarak belirlenen 26. İstanbul LGBTİ+ Onur Haftası, 25 Haziran’da başlayıp 1 Temmuz’da Onur Yürüyüşü ile sona erecek.

Bu kapsamda bir hafta boyunca İstanbul’da; paneller, söyleşiler, atölyeler, film gösterimleri ve çeşitli etkinlikler gerçekleştirilecek.

Onur Yürüyüşü ve Ahmet Yıldız davasına çağrı

Öte yandan Onur Komitesi, 28 Haziran Perşembe günü Çağlayan Adliyesi'nde görülecek Onur Yürüyüşü ve Ahmet Yıldız davalarına çağrı yaptı.

Komite'den yapılan açıklamada, "Geçen sene 19 Haziran günü gerçekleşen Trans Onur Yürüyüşü’nde gözaltına alınan ve gözaltında polis şiddetine, tacize maruz kalan arkadaş-larımızın yargılandığı davanın 4. duruşması 28 Haziran Perşembe günü Çağlayan Adliyesi’nde gerçekleşecek. Karar duruşması olması beklenen duruşma öncesi adliye önünde yürüyüşlerimize ve arkadaşlarımıza sahip çıkmak için buluşuyoruz!" denildi.

Komite Ahmet Yıldız davası için yaptığı çağrıda ise "28. Duruşması görülecek olan Ahmet Yıldız Davasına sahip çıkmaya katledilen arkadaşlarımıza yenisinin eklenmemesi için hep beraber katılıyoruz. Tasını tarağını topla, hesap sormaya gidiyoruz. Katiller hala aramızda!" ifadelerini kullandı.

Programın tamamı için tıklayınız...

Kaynak : Vişne Haber Ajansı

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları