loading
close
SON DAKİKALAR

28 Mart-03 Nisan Haftalık Burç Yorumları!

28 Mart-03 Nisan Haftalık Burç Yorumları!
Tarih: 28.03.2016 - 10:38
Kategori: Astroloji

28 Mart & 03 Nisan haftalık burç yorumunuzu okudunuz mu?

Koç 21 Mart-21 Nisan
Yeni işbirlikleri, imzalar, pazarlıklar ya da kariyerinizde olumlu gelişmeler söz konusu olabilir. Ancak kötü niyetli, fesat kişilerden uzak durmanızda ve temkinli olmanızda yarar var. Haftanın ilk günleri bazı atılımlarınız olabilir. Olayları en baştan ele alıp, yeni girişimlerde bulunabilirsiniz. Enerjiniz ve temponuz yükseliyor. Etrafınız da bu enerjiye dikkat kesilip, size ilgi duyabilir. Öte yandan sizi zorlayan durumlarla karşılaşabilirsiniz. Özellikle eğitim, iş ve hukuk gibi başlıklar için hazırlıklı olmanızda yarar var. Bu anlamda neyse ki güçlü destekçileriniz var. Haftanın ikinci yarısı duygusal yoğunluğunuz ya da hassasiyetiniz artabilir. Bu da hislerinizi açığa vurmamanız gerektiği anlamına geliyor. Hafta sonu hareketli, hevesli ve keyifli geçebilir.

Boğa 21 Nisan- 20 Mayıs
Sosyal ilişkilerinizde bir süredir devam eden sıkıntılı ve uyumsuz süreç bu hafta da etkisini sürdürüyor. Sizinle uyuşmayan ya da mantığınıza yatmayan fikirlere evet demek zorunda değilsiniz. Sınavlar veya maddi kazanımlar açısından verimli bir hafta olabilir. Haftanın ilk günleri davetler, organizasyonlar ya da randevular hayatınıza renk getirebilir. Bir takım planları son anda değiştirmeniz gerekse de, dert etmeyin. Bunun sonucunda önemli kazançlar elde edebilirsiniz. Haftanın ikinci yarısında, bazı rahatsız edici tavırlar sergileyebilirsiniz. Takıntılı, baskıcı ve kıskanç biri gibi davranabilirsiniz. Fakat siz de biliyorsunuz ki bu en başta size zarar verir. Dolayısıyla daha ılımlı ve yapıcı olmaya çalışmalısınız. Hafta sonunda maddi - manevi risk almaya eğilimli olabilirsiniz. Entelektüel anlamda atacağınız bazı adımlar olumlu gelişmeleri beraberinde getirecektir. Maddi konularda risk almamaya özen göstermelisiniz.

İkizler 21 Mayıs-20 Haziran

Stresli ve gergin durumlarla karşı karşıya kalsanız da, sosyal yönden canlı ve dinamik bir hafta sizi bekliyor. Yeni kişilerle tanışabilir, yeni ilişkiler inşa edebilirsiniz. Öte yandan yürümeyen ya da size faydası olmayan ilişkilerinize son verebilirsiniz. Haftaya tempolu bir başlangıç yapıyorsunuz. Yeni heyecanlara, maceralara ve deneyimlere açık günlerdesiniz. Ufak tefek kaçamaklar, romantik görüşmeler söz konusu olabilir. Hafta ortası civarında, enerji bir miktar düşüyor. Biraz daha kendi kabuğunuza çekilme isteği duyabilirsiniz. Hafta sonunda, grup aktiviteleri, ekip çalışmaları veya arkadaşlarla yapılacak programlar ön planda. Bu esnada çevrenize gerçek potansiyelinizi gösterme şansı bulabilirsiniz.

Yengeç 21 Haziran- 22 Temmuz
Hafta başında evinizi veya ailenizi ilgilendiren konularda bazı aksilikler ve pürüzler söz konusu olabilir. Olayları yatıştırabilmek veya problemleri çözebilmek için uzlaşmacı ve diplomatik davranmanız gerekebilir. Haftanın ikinci yarısında gergin ve kafası karışık bir ruh hali içine girebilirsiniz. Özellikle yakın arkadaşlarınızın tavsiyelerine kulak verin. Bu aralar yalnız kalmaya ve dinlenmeye ihtiyacınız olabilir. Ancak son anda gelişen durumlar, ani programlar ya da seyahatler buna engel olabilir. Hafta sonunda kalabalık ortamlara girmeden, sakin yerlerde vakit geçirmeyi düşünebilirsiniz.

Aslan 23 Temmuz- 23 Ağustos

Yatırımlar, harcamalar ya da pazarlıklar açısından verimli bir haftaya giriyorsunuz. Grup aktiviteleri ve ekip çalışmaları için de ideal bir süreçtesiniz. Yabancılarla ilişkiler açısından fırsatlar artıyor. Sizi zorlayan ya da sizi artık mutlu etmeyen hiçbir şeyin içinde olmayın Sevgili Aslanlar. Riskli durumlarda hızlı karar vermemeye özen göstermelisiniz. Hafta başında, etrafınızdan güçlü bir destek görebilirsiniz. Öte yandan lider ruhunuz, girişimci yönünüz ve sempatik tavırlarınız karşı cinsin de ilgisini çekebilir. Haftanın ikinci yarısında ise iç sesinize ve sezgilerinize kulak verin. Hafta sonunda keyifli vakit geçirebilir, enerjik veya romantik planlar yapabilirsiniz. Aşk hayatında da hareketlenmeler söz konusu.

Başak 24 Ağustos-23 Eylül
Duygusal bazı girişimleriniz olabilir. Ancak adımlarınızı doğru seçmelisiniz. Hafta başında sıra dışı konulara yönelebilir, asıl işlerinize farklı bir yön verebilir ve herkesin ilgisini çekebilirsiniz. Popülariteniz artıyor Sevgili Başaklar. Ancak aniden aldığınız kararlar neticesinde bazı konularda soru işaretleri oluşabilir. Haftanın ikinci yarısında, yine detaycı, araştırmacı ve titiz kimliğiniz devreye giriyor ve merak ettiğiniz konulara yoğunlaşıyorsunuz. Hafta sonunda ise, olayları akışına bırakmak ve ayak uydurmaya çalışmak daha doğru olabilir.

Terazi 24 Eylül-23 Ekim

Partnerinizle olan ilişkinizde hassas bir dönemden geçiyor olabilirsiniz. Uzunca bir süredir zorlu durumlarla baş ediyorsunuz. Fakat işler yavaş yavaş düzelmeye başlıyor Sevgili Teraziler. Ancak üst pozisyondaki kişilerle ya da yöneticilerinizle olan ilişkilerinizde mücadele etmenizi gerektiren durumlar söz konusu olabilir. Fakat bunun sonucunda haklı olduğunuz anlaşılacaktır. Tek yapmanız gereken sabırlı olup beklemek. Haftanın ilk yarısında, sosyal yaşamınız veya aşk hayatınız oldukça hareketli görünüyor. Romantizm ve heyecan ön plana çıkıyor. Öte yandan popülariteniz artıyor ve gözler size çevriliyor. Haftanın ikinci yarısında ise asıl işlerinizle meşgul olabilirsiniz. Hafta sonunda entelektüel zekanız ve yaratıcı yönünüz devreye girebilir ve insanları kendinize hayran bırakabilirsiniz.

Akrep 24 Ekim-22 Kasım
İş birliklerinde veya grup çalışmalarında kontrolü ele almanın zamanı geldi Sevgili Akrepler. Meslektaşlarınızla veya ait olduğunuz topluluklarla ilişkilerinizde küçük fırsatlar ve sürprizlerle karşılaşabilirsiniz. Adeta bir domino taşı etkisi gösterebilirsiniz. Bazı şeyler için ilk adımı atan siz olursanız, herkes sizi takip edebilir. Haftaya kaygılı veya hassas bir ruh haliyle başlayabilirsiniz. Haftanın ilk yarısında, yalnız kalmak ve kendinizi dinlemek isteyebilirsiniz. Ancak bunu yaparken gerçek hayattan kopmamalısınız. Haftanın ikinci yarısında ise karizmatik ve esrarlı tavırlarınız sayesinde etrafınızın ilgisini kazanabilirsiniz. Hafta sonunda istekler ve beklentiler konusunda aşırıya kaçmamanızda fayda var. Öte yandan keyifli bir hafta sonu sizi bekliyor.

Yay 23 Kasım-21 Aralık

Moda, medya, sanat, kozmetik ya da yaratıcılık gerektiren işlerle uğraşanları verimli bir hafta bekliyor. Üstelik Yaylar için aşkta da renkli ve hareketli bir dönem olabilir. Detay gerektiren uzun vadeli planlar, geçmiş projeler ya da hedefler gündeme gelebilir. Tüm bunlara ağırlık vermek isteyebilirsiniz. Bugünlerde kendinize verdiğiniz değer, duyduğunuz özgüven asıl odaklanılması gereken işlerinizden biri olabilir. Haftanın ikinci yarısında fazla müdahaleci davranan insanlarla baş etmek durumunda kalabilirsiniz. Gerçekten ne istediğinizi sorgulamanız, hayallerinizin peşinden gitme konusundaki düşüncelerinizi gözden geçirmeniz gerekecek. Hafta sonunuzu arkadaşlarınızla keyifli vakit geçirerek değerlendirebilirsiniz.

Oğlak 22 Aralık-20 Ocak

Yazı işleri, güvenlik, finans, medya veya iletişişim sektöründe çalışan Oğlaklar için tecrübelerini ortaya koyacakları bir dönem. Hafta başında bazı ilginç girişimlerde bulunabilirsiniz. Bu noktada önünüzde hiçbir engel yok. Girişimci ruhunuz herkesi etkilese de; insanlar buna ayak uydurmak istemiyor olabilir. Haftanın ikinci yarısında ön plana çıkacak idari yetenekleriniz, planlamacı kişiliğiniz ve farklı bakış açınız sizi bile şaşırtacak ölçüde olabilir. Öte yandan bir süredir ertelediğiniz hedeflerinizi gerçekleştirmeye kararlısınız. Hafta sonunda bu hedeflere odaklanarak bir planlama girişiminde bulunabilirsiniz.

Kova 21 Ocak- 18 Şubat
Politik veya resmi kuruluşlarla çalışanlar için başarılı ve verimli bir hafta olabilir. Heyecan verici ve sıra dışı gelişmeler kendini gösterebilir. Ani seyahatler, farklı iş birlikleri, eski ve yeniyi birleştiren işler gündemde. Haftanın ilk günleri oldukça sosyalsiniz. İlişkilerinize çeki düzen vermek veya yeni arkadaşlar edinmek için ideal bir haftadasınız. Farklı şeyler denemek isteyebilir, aslında hiç tarzınız olmayan kişilerle iletişim kurabilirsiniz. Haftanın ikinci yarısında; iş ve gelecek ile ilgili konular özelinde düşünmeye başlayabilirsiniz. Hafta sonunu ise sevdiklerinizle ya da yeni arkadaşlarınızla değerlendirmek isteyebilirsiniz. Bu arada kısa seyahatler de söz konusu olabilir.

Balık 19 Şubat-20 Mart

Uzun soluklu ilişkiler kurmak niyetindeyseniz, fedakâr olmalı ve isteklerinizden ödün vermelisiniz. Haftanın ilk günlerinde ilişkilerinizi ya da ortaklıklarınızı farklı bir açıdan ele alarak olaylara çözüm getirebilirsiniz. Yeni fikirler, yeni görüşler ya da yeni bir vizyon, anlaşma sağlanamayan konuları çözebilir. Bu noktada tek yapmanız gereken; fırsatları görmek ve yeniliğe açık olmak. Maddi başlıklı konularda ya da parasal yatırımlarda olumlu gelişmeler söz konusu. Kayıpların asıl kaynağını ortadan kaldırıp, yeni girişimlere odaklanabilirsiniz. Hafta sonunda sezgileriniz kuvvetleniyor. Size şans getirebilir.

Haftalık yorumlarınızı okurken, yükselen burcunuzun haftalık yorumunu da mutlaka okumalısınız. Hepinize mutlu günler. Sevgi ile kalın...

Niobe Aslı Temel

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları