loading
close
SON DAKİKALAR

3. Geleneksel Gezi Şenliği Başlıyor!

3. Geleneksel Gezi Şenliği Başlıyor!
Tarih: 23.03.2012 - 13:51
Kategori: Özel Haberler

Taksim aşıkları bu hafta sonu buluşuyor!

Gezi Parkı’nda başlatılan ve sürdürülen, gelenekselleşme yolundaki şenliklerin üçüncüsününün hazırlıkları sürüyor.

Etkinliğin çağrı metni ise şu şekilde;

Sizleri bu Pazar gunku 3.Geleneksel Gezi Senligine cagiriyoruz,

Taksim Meydaninin ortasinda bir nefes alma, dinlenme, dusuncelere dalma, yuzunu gunese verme, okuma, cay icme, rahatsiz edilmeden iki adim atma, piknik yapma ve toplu mesire yeri olan Gezi Parkinda iki Pazardir bir senlik duzenlenmekte, duzenleyenler HERKES ICIN MIMARLIK grubu, icinde ITU ve Yildiz Teknik Universitesi mimarlik ogrencileri de var.

Bu Pazarki 3.Geleneksel Gezi Senligi, 25 mart, saat 13.00 ile 18.00 arasi yine Gezide merdivenlerin arka tarafinda agaclarin arasinda yapiliyor.
Voleybol, yakantop, ip atlamaca, yuksek bacaklarla yurumece, ev yapimi limonlu ve kakaolu kekler, sarki soyleyenler, iki agac arasina gerilen ip ustunde yuruyenlerin yanisira bazi gonullu, kisa kisa gosterilerimiz de var,
• SWING ISTANBUL dans grubu,
• 15 gencten olusan ve Brahms, Purcell, Cenan Akin'dan parcalar soyliyecek olan genc bir KORO,
• BIZ AYRILAMAYIZ, isimli bir dans gosterisi: Bahar Sarah (dans, performans), Gursoy Tanc (gitar), Muslum Doner ve Onur Secki (perkusyonlar), Seb El Zin ve Nesrin Tanc (cesitli enstrumanlar)
• RITIMHANE ve
• FIYAKALI ISIM BULAMADIK isimli muzik gruplari.

Gosterilerin hepsi gonullu katilimla ve duz ayak, agaclar arasinda gerceklesecek, senlikler bundan sonra da pazarlari surecek.
Herkesi bekleriz, sefertaslarinizi, iplerinizi, toplarinizi, varsa mesela flutlerinizi de kapip gelin, hep birarada olalim!

Gorusmek dilegiyle,
Ayse Tutuncu

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları