loading
close
SON DAKİKALAR

‘3. periyotta kötüydük’

‘3. periyotta kötüydük’
Tarih: 12.02.2012 - 20:36
Kategori: Spor

Milli Takım Başantrenörü Orhun Ene 13 sayı geriye düştükleri 3. periyotta çok kötü oynadıklarını ve bu nedenle yenildiklerini belirtti, "Bu maçı unuttuk. Almanya'ya motive olmalıyız" dedi

İkinci tur ilk maçında Fransa’ya 68-64 yenilen A Milli Takım’ın Başantrenörü Orhun Ene, 13 sayı geriye düştükleri 3. periyotta çok kötü oynadıklarını söyledi. Ene, iki tarafın da iyi basketbol oynamadığını belirterek, "Özellikle 3. periyotta çok kötü oynadık ve fark açıldı. Ayrıca bu periyotta basit hatalarla faul problemi yaşadık" dedi.
Maçtan önce oyuncularıyla rakibe ikinci atış şansı vermeyi ve top kayıpları konusuna dikkat etmeyi konuştuklarını dile getiren genç çalıştırıcı, "42 ribauntla, maçı kazanacak ribauntu aldık, ama atış yüzdemiz iyi olmadığı için bunu değerlendiremedik. Ayrıca 16 top kaybı yaptık. Top kayıplarını 10’un altında tutsaydık, daha iddialı olacaktık. 4. periyotta gayretimizle maçı kazanma noktasına gelsek de 3. periyot öyle olmamalıydı. Oyunun o döneminde agresifliğe karşı direnemedik" yorumunu yaptı.
Ene, Fransa maçını hemen unutmaları gerektiğini kaydederek, "Almanya maçı devam edip, etmeme maçımız. Fransa maçını unutup, Almanya maçına konsantre olacağız" ifadelerini de kullandı.
Hidayet Türkoğlu ise Fransa karşısında maçı kazanma noktasına getirdiklerini, ancak sonunda kazanamadıklarını belirtti.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları