loading
close
SON DAKİKALAR

30 kiloluk demir kalçasına saplandı

30 kiloluk demir kalçasına saplandı
Tarih: 11.02.2012 - 22:11
Kategori: Yerel

Fabrikadaki kazanın mikseri arıza yapınca tamir için kazanın içine girdi...

Edirne'nin Keşan ilçesine bağlı Yeniceçiftlik köyündeki salça fabrikasında çalışan Ümit Bayır, tamir için girdiği kazanın mikserini yanlışlıkla çalıştırması sonucu ağır yaralandı. 

Mikserin yaklaşık 30 kilogram ağırlığındaki demir kısmı sol kalçasına saplanan Bayır, kazandan sökülen parçayla birlikte hastaneye kaldırıldı. Olay, dün akşam saat 22.15 sıralarında meydana geldi. 

Yeniceçiftlik Köyü’nde bulunan konsantre salça fabrikasında işçi olarak çalışan evli ve 1 çocuk babası 34 yaşındaki Ümit Bayır, fabrikada bulunan bir kazanın mikserinin arıza yapması üzerine içine girerek tamir etmek istediği sırada yanlışlıkla mikseri çalıştırdı. 

Bir anda çalışmaya başlayan mikserin yaklaşık 30 kilogramlık demir parçası, Ümit Bayır’ın sol kalçasına saplandı. Durumu fark eden işçiler ise mikseri kapatarak, 112 sağlık ekiplerinden yardım istedi. Bir süre sonra olay yerine ulaşan sağlık ekipleri ise Bayır’ın kalçasına saplanan parçayı çıkartmak için uzun süre çaba sarf etti. 

Parçanın saplandığı yerden çıkarılamaması ve Ümit Bayır’ın aşırı kan kaybetmesi üzerine mikser parçası diğer işçiler tarafından yerinde söküldü. Yaklaşık 30 kilogramlık demir parça ile birlikte sedyeye alınarak, ambulansla Keşan Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Bayır, daha sonra ameliyata alındı.

DEMİR AMELİYATLA ÇIKARILDI
Sol kalçasına saplanan parça cerrahi operasyon ile çıkartılan Ümit Bayır, durumunun ağır olması nedeniyle Edirne’de bulunan Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne sevk edildi.
Jandarma, olayla ilgili soruşturma başlattı.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları