loading
close
SON DAKİKALAR

38’inci TÜYAP Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı başladı

38’inci TÜYAP Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı başladı
Tarih: 02.11.2019 - 13:08
Kategori: Kültür & Sanat

TÜYAP Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı 38’inci kez kapılarını kitapseverlere açtı.

38. TÜYAP İstanbul Kitap Fuarı başladı. Bugün başlayan fuar 10 Kasım'a kadar açık olacak. Çok sayıda etkinliğe de ev sahipliği yapacak olan fuara yurt içi ve yurt dışından 800’ün üzerinde yayınevi ve sivil toplum kuruluşu katılıyor.

Fuar hafta sonu 10.00-20.00, hafta içi ise 10.00-19.00 saatleri arasında açık olacak. Öğrenci, öğretmen, çocuk, emekli ve engellilere ücretsiz olan fuarın giriş ücreti 10 TL.

Adnan Özyalçıner fuarın onur konuğu 

Onur yazarının usta öykücü Adnan Özyalçıner olarak belirlendiği fuar TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi-Büyükçekmece’de düzenlenecek. Fuarın onur yazarı Özyalçıner, fuar süresince yaşamı, eserleri ve kendisinin de yazarı olduğu 1950 Kuşağı hakkında düzenlenecek söyleşilerde yer alacak. Bu etkinlikler kapsamında yarın “50 Kuşağı ve 50 Yıllık Dostluğun Mektupları: Adnan Özyalçıner, Erdal Öz, Kemal Özer” paneli, “50 Kuşağı’nın Doğuşu” söyleşisi, “50 Kuşağı Öykücülüğü ve Şiiri” paneli; 3 Kasım’da ise “Mahallem İstanbul” ve “Adnan Özyalçıner ile Fotoğraf Eşliğinde Sohbet” söyleşileri Adnan Özyalçıner’in de katılımıyla gerçekleşecek. Özyalçıner için TÜYAP tarafından hazırlanan “Mahallem İstanbul” kitabından metinler ve albümünden seçili fotoğraflar kitapla aynı adla düzenlenecek sergide okurlarla buluşacak.

Fuar etkinlikler takvimi için tıklayınız

Kaynak : www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları