loading
close
SON DAKİKALAR

40 bin kadın, 4 milyon hane

40 bin kadın, 4 milyon hane
Tarih: 22.04.2015 - 11:18
Kategori: Siyaset

23 Nisan'da başlayacak çalışmayla 4 milyon ev gezilecek.

23 Nisan'da başlayacak çalışmayla 4 milyon ev gezilecek.

CHP’nin Bostancı Gösteri Merkezi’nde düzenlediği toplantıya CHP İstanbul Milletvekilleri İhsan Özkes, Mahmut Tanal, CHP İstanbul İl Başkanı Murat Karayalçın ve CHP’nin İstanbul adayı Mustafa Sarıgül ve partililer katıldı. Salonda konuşan Murat Karayalçın, CHP İstanbul İl Başkanlığı’nın saha çalışmalarıyla ilgili hazırladığı “40 Bin Kadınla 4 Milyon Ev Ziyareti Projesi hakkında bilgiler verdi. 

CHP İstanbul İl Başkanı Murat Karayalçın,yarından itibaren 40 bin gönüllü kadının İstanbul’da 4 milyon evi kapı kapı gezerek partilerinin seçim programı hakkında bilgi vereceğini söyledi.

CHP İstanbul İl Başkanlığı tarafından 7 Haziran seçimlerine yönelik başlatılan “40 Bin Kadınla 4 Milyon Ev Ziyareti Projesi”nin tanıtımı Bostancı Gösteri Merkezi’nde gerçekleştirildi. 



Kemal Kılıçdaroğlu’nun açıkladığı seçim bildirgesinin yurttaşlara ulaştırılmasını ve iyi şekilde anlatılmasını isteyen Karayalçın,“ O seçim bildirgesini İstanbul’un üç seçim çevresinde sokaklardan, meydanlara kadar yurttaşlara anlatın. Gittiğiniz kapılarda tartışmaya girmeden sizlere verilmiş olan kitapçıkları hane mensuplarına teslim ederek, konuşmanın özetini yapın. Sizler hepiniz birer Kemal Kılıçdaroğlu ve Genel Başkansınız. İktidarın yolu kadınların mücadelesinden geçiyor” dedi.


CHP’nin seçim vaatlerinin kaynaklarını anlatan Karayalçın, “Sayın Genel başkanımızın hesabı şu. 1923 yılından 2002 yılına kadar 57 hükümet kurulmuştur. Bu hükümetler 780 milyar dolar kaynak toplamış. 2002 ile 2015 yılları arasında bu malum hükümet 1 trilyon 800 milyar dolarlık kaynak toplamış. İyi kaynak toplamışlar. O işi iyi yapıyorlar. Şunu sormamız lazım. Toplamış olduğun bu kaynakla yeni bir Keban mı yaptın, yeni bir demir çelik mi yaptın, GAP'ı mı bitirdin? Doğu Karadenizlilerin yıllardır peşinde olduğu DOKAP'ın, 25 Milyarlık projelerini mi tamamladın? Batı Karadenizlilerin yıllardır rüyasını kurdukları Kilyos vadisi projesini mi yaptın? Çorumla Samsun arasında üreticiler demiryolu bekliyorlar, Konya'yla Mersin arasında üreticiler ürünlerinin Mersin Limanına taşınması için demiryolu bekliyorlar. Bu parayla onları mı yaptın? Bu parayla ne yaptın sen Allah aşkına? Kendi dediğini bile yapamadın, Kanal İstanbul'u bil yapamadın? Burada ne olduğunu Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç söyledi: 'Burada israf var israf' biz söylemiyoruz, kendileri söylüyorlar." diye konuştu.

Vişne Haber Ajansı - Sevcan Yörük

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları