loading
close
SON DAKİKALAR

42 ana sınıfı öğrencisi zehirlendi

42 ana sınıfı öğrencisi zehirlendi
Tarih: 13.02.2012 - 10:12
Kategori: Yerel

Bağcılar'da yedikleri yemekten zehirlenen 42 ana sınıfı öğrencisi, hastanede tedavi altına alındı.

İstanbul Bağcılar'da okulda yedikleri yemekten zehirlenen 42 ana sınıf öğrencisi mide bulantısı ve kusma şikayetiyle çevredeki hastanelere kaldırıldı.
Çınar Mahallesi Osmangazi Caddesi’ndeki Şükrü Savaşeri İlköğretim Okulu’nda okuyan yaklaşık 80 ana sınıfı öğrencisi okuldaki akşam yemeğinde tavuk ve yoğurt yedi. Yemeği yedikten sonra mideleri bulanan ve kusan 42 çocuk Bağcılar Eğitim ve Araştırma Hastanesi ve çevredeki özel hastanelere kaldırıldı. Hastanelerin acil servislerinde tedaviye alınan çocuklara serum bağlandığı ve hayati tehlikelerinin olmadığı belirtildi.
Aileler, çocukların yedikleri tavuk sebebiyle zehirlendiğini öne sürerek okul yönetimine tepki gösterdi.
Yöneticileri ilgisizlikle suçlayan veli Kadir Köse, "Çocukların durumunu telefonla bildirdik. Henüz gelen giden olmadı. Çocuklar defalarca kustu. Küçücük çocuğa iki kez serum bağlandı. Ben demir ustasıyım. Bizden aldıkları kayıt parasının yanında bir de benden demir kapı istediler. Okula hediye olarak demir kapı yapıyordum. Ancak, tepki olarak o kapıyı okula teslim etmeyeceğim. Savcılığa suç duyurusunda bulunacağım" diye konuştu.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları