loading
close
SON DAKİKALAR

51. Uluslararası Tekirdağ Kiraz Festivali tarihleri belli oldu

51. Uluslararası Tekirdağ Kiraz Festivali tarihleri belli oldu
Tarih: 09.06.2015 - 11:09
Kategori: Yerel

Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesi tarafından düzenlenecek 51. Uluslararası Tekirdağ Kiraz Festivali bu yıl 10- 14 Haziran tarihleri arasında gerçekleşecek.

Tekirdağ'da  Süleymanpaşa Belediyesi tarafından düzenlenecek 51. Uluslararası Tekirdağ Kiraz Festivali bu yıl 10- 14 Haziran tarihleri arasında gerçekleşecek.

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, Süleymanpaşa’daki Kulüp ve Dernek Başkanları ile kahvaltılı toplantıda buluşup 51. Uluslararası Tekirdağ Kiraz Festivali hakkında görüş alışverişinde bulundu.

Eşkinat; “Katılımın ve programların her yıl daha da arttığı ve bu yıl 51.’si düzenlenecek olan Uluslararası Kiraz Festivali için çalışmalarımız başladı. Bu toplantının amacı festival programı hakkında tam bilgi sahibi olmanızı sağlamak ve sivil toplum kuruluşlarının da dahil olduğu coşku dolu bir festival geçirmek. Festivalimizin kentimize katkısı büyük, bizler de bu kente ne kadar katkı sunabiliriz, güzellikleri ne kadar ortaya çıkartabiliriz diye çalışmalarımızı sürdürüyoruz. 51. kez düzenlenecek festivalin giderek gelişmesinden dolayı mutluluk duymaktayız. Kiraz Festivalimiz karnaval havasında geçecek, bu festivale katkısı olacak tüm sivil toplum kuruluşlarına şimdiden teşekkür ediyorum.” dedi.

Başkan Eşkinat’ın ardından Süleymanpaşa Belediye Başkan Yardımcısı Gülferah Güral program hakkında detaylı bilgilendirmelerde bulunurken Süleymanpaşa’daki Kulüp ve Derneklerin de festivaldeki yerlerini alacağı öğrenildi.

Vişne Haber Ajansı

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları