loading
close
SON DAKİKALAR

'6. Gaziantep Yiyecekleri Kültür ve Sanat Şenliği' Beylikdüzü'nde başladı

'6. Gaziantep Yiyecekleri Kültür ve Sanat Şenliği' Beylikdüzü'nde başladı
Tarih: 08.09.2017 - 10:17
Kategori: Yerel

Beylikdüzü'nün ev sahipliği yaptığı '6. Gaziantep Yiyecekleri Kültür ve Sanat Şenliği' bu yıl da dopdolu içeriği ile başladı.

Beylikdüzü Belediyesi ve İstanbul Avrupa Yakası Gaziantep Derneği'nin (İSAYGAD) ortaklaşa düzenlediği "6. Gaziantep Yiyecekleri Kültür ve Sanat Şenliği" 6 Eylül'de Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun katılımı ile açıldı.
İSAYGAD Başkanı Fahri Tütüncü ile birlikte konuşmasını gerçekleştiren İmamoğlu, "Sabırsızlıkla beklediğimiz bu güzel lezzet buluşmasına hepiniz hoş geldiniz. Bu şenlikte lezzetlere doyuyoruz. Emeği geçen herkesi kutluyorum." dedi. 9 Eylül Cumartesi düzenlenecek 1. Amatör Gaziantep Yemek Yarışması'nda jüri üyesi olduğunu da duyuran İmamoğlu, vatandaşları çeşitli sürprizlerin beklediğini ifade etti.

Başkan İmamoğlu, Gazianteple ilgili olarak da, "Gazi olma kavramı kolay elde edilmez. Bu ünvan her yere kısmet olmaz. Gaziantep, mücadelesini ortaya koyan Anadolu'nun cesur bir ilidir. Bu güzel şehrimizin ilçemizde bu şekilde kaliteli bir oluşumla temsil edilmesi Beylikdüzü'nün gururudur." şeklinde konuştu. İSAYGAD Başkanı Tütüncü ise Gaziantep ve Beylikdüzü için çok anlamlı bir şenliğini başladığını dile getirerek, emek veren, stant açan tüm esnafa da teşekkürlerini iletti. Programda ayrıca eski milletvekili Süleyman Çelebi, siyasi partilerin temsilcileri yer aldı.

Çeşitli etkinliklerle 10 Eylül'e kadar sürecek olan şenlikte Gaziantep yöresine özgü lezzetlerin yanı sıra Sanatçı Faruk Lök ve Çeled Uşaklar Tiyatro Ekibi vatandaşa keyifli anlar da yaşatacak. 10 Eylül Pazar günü şenliğin finalini ise Neşe Karaböcek vereceği konser ile yapacak.

Vişne Haber Ajansı

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları