loading
close
SON DAKİKALAR

6 Mayıs'da bu yollara dikkat!

6 Mayıs'da bu yollara dikkat!
Tarih: 04.05.2012 - 19:25
Kategori: Yerel

6 Mayıs Pazar günü Kadir Has Üniversitesi geleneksel 10. Altın Boynuz Yol Koşusu’nun yapılacağı belirtildi...

Kadir Has Üniversitesi tarafından düzenlenen geleneksel 10. Altın Boynuz Yol Koşusu nedeniyle 6 Mayıs Pazar günü Fatih ve  Eyüp’teki bazı yollar trafiğe kapatılacak.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan yazılı açıklamada, 6 Mayıs Pazar günü Kadir Has Üniversitesi geleneksel 10. Altın Boynuz Yol Koşusu’nun yapılacağı belirtildi.

Açıklamada, bu nedenle saat 07.30’dan itibaren Unkapanı-8 Mayıs Kavşağı arası, Balat Sahil Yolu gidiş ve geliş güzergahı ile bu güzergaha çıkan cadde ve sokaklar ile Haliç Köprüsü’nden Ayvansaray’a inişlerin (kuzey-güney) trafiğe kapatılacağı kaydedildi.

Kapatılan yollara alternatif olarak, 8 Mayıs Kavşağı’ndan gelen trafik akışının Eyüp istikametine, E-5 kuzeyden gelen akışın Cevizlibağ istikametine, E-5 güneyden gelen akışın Savaklar Caddesi Edirnekapı istikametine, Savaklar Caddesi’nden gelen akışın E-5 güney Haliç Yeniköprü istikametine, Atatürk Bulvarı’ndan gelen akışın Unkapanı Köprüsü Taksim istikametine, Ragıp Gümüşpala Caddesi’nden gelen akışın Atatürk Bulvarı Aksaray istikametine, Unkapanı Köprüsü’nden gelen akışın ise Atatürk Bulvarı Aksaray istikametine yönlendirileceği bildirildi.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları