loading
close
SON DAKİKALAR

60 kez lütfen dedim yine laf anlatamadım

60 kez lütfen dedim yine laf anlatamadım
Tarih: 12.02.2012 - 21:03
Kategori: Siyaset

TBMM Başkanvekili Mehmet Sağlam, Meclisin verimli çalışmasını, gereksiz tartışmalara sahne olmamasını isteyerek, 'Milletin verdiği parayı hak edelim' dedi.

Sağlam, TBMM'de gazetecilerin Meclis çalışmalarına ilişkin sorularını cevapladı. 

Meclis İçtüzüğü'ne göre çalışmaları gerektiğini ifade eden Sağlam, yaptığı işi en düzgün, en namuslu şekilde yapmaya çalıştığını, Mecliste de bunu uyguladığını söyledi. 

Sağlam, bu hafta kendisini kimin zorladığının sorulması üzerine, 'Önemli değil. Hepsi öyle. İçtüzük, söz istenir sonra konuşulur deniliyor. Adam yerinden kalkar kalkmaz bağırarak kürsüye yürüyor. Lütfen susun, lütfen susun... Dün baktım 60 kez lütfen demişim. Buna rağmen laf anlatamamışım. Birilerinin, o düzeni sağlaması gerekiyor. Kalkıyor, 'bu milletvekilinin amiri değilsiniz' diyor. 

4 dönemdir bu Mecliste olan birine nasıl konuşulacağını öğretmeye çalışıyor, daha dün girmiş adam' dedi.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları