loading
close
SON DAKİKALAR

606 maden sahası ihaleye açılıyor

606 maden sahası ihaleye açılıyor
Tarih: 26.02.2021 - 09:37
Kategori: Gündem

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Maden ve Petrol İşleri Genel Müdürlüğünce (MAPEG), hukuki durumları sona eren 606 maden sahasını ihalesi iki defa yapılmasına rağmen sahaya müracaat olmaması sebebiyle aramalara açtı.

606 maden sahasınının ihaleye açılmasına ilişkin ilan Resmi Gazete'de yayımlandı. Buna göre, ihalelere ilişkin usul ve esaslar "http://www.mapeg.gov.tr" internet adresinde yayımlanacak ihale şartnamesinde belirtilecek.

İlan edilen sahaya bir aylık sürede müracaat olması durumunda belirlenen ihale taban bedeli üzerinden ruhsatlandırılacak.

İlgili sahalar, Maden Kanunu’nun 30’uncu maddesi kapsamında ihale edilmek üzere, ilanın resmi gazete yayın tarihinden itibaren en az 15 gün süre ile http://www.mapeg.gov.tr/ adresinde ilan edilecek. İlanda, ihalesi yapılacak sahaların; ili, erişim numarası, ruhsat grubu, ihale şartnamesi, paftası, koordinatlı dökümleri, alanları ve ihale tarihleri yer alacak.

Bu sahalar için başvurular http://www.mapeg.gov.tr/ adresinde ilan edilen tarihlerde ve 10.00-10.30 saatleri arasında Maden ve Petrol İşleri Genel Müdürlüğü, Atilla Şinasi ÖZDEMİR Konferans Salonunda İhale Komisyonuna doğrudan yapılacak

Sahaya bir veya birden fazla müracaat olması durumunda müracaat edilen sahanın ihalesi http://www.mapeg.gov.tr/ adresinde yayımlanan ihale şartnamesinde belirtilen usul ve esaslar dahilinde 25 Mayıs 2021 tarihinde yapılacak.

Dilekçe ile müracaat ettikleri sahalar için, evraklar ile ihale teminatının bulunduğu kapalı zarfı sahanın ihalesinin yapılacağı 25 Mayıs 2021 tarihinde 14.00-14.30 saatleri arasında İhale Komisyonuna doğrudan teslim edilecek.

Kaynak : www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları