loading
close
SON DAKİKALAR

6+sancı

6+sancı
Tarih: 13.02.2012 - 06:08
Kategori: Spor

Yabancı kalitesi geçen yıla göre çok artan G.Saray’da Elmander ve Riera’nın hazır duruma gelmesi, teknik ekibi tatlı bir sıkıntıya soktu.

Spor Toto Süper Lig’e İstanbul Büyükşehir yenilgisiyle başlayan Galatasaray’da Samsunspor maçı taşları oynatacak. Teknik direktör Fatih Terim, bu sezon Türk Telekom Arena’da oynanacak ilk maçta 11’de ve futbolcuların mevkilerinde ciddi değişiklikler yapacak. 

Ancak 6 yabancı sınırlaması, tecrübeli hocayı sıkıntıya sokmuş durumda. Gelin Florya’daki soruna bir göz atalım. Büyükşehir maçında 4-1-4-1’den istediğini alamayan Terim, Arena’da 4-4-2’ye dönüş yapmak niyetinde. Riera ve Elmander’in hazır hale gelmesi de tecrübeli hocayı bu formasyona yönlendiriyor.

ELMANDER KULÜBEYE YAKIN
Bu doğrultuda hücumda Baros-Elmander ikilisinin kullanmayı panlayan ‘İmparator’, sol kanada da Riera’yı monte etmek niyetinde. Ancak bu üçlünün bir arada oluşu, kontenjan krizini ortaya çıkarıyor. Kalede Muslera, ortada Melo, savunma hattında da Eboue ve Ujfalusi’den vazgeçmeyen teknik direktör Terim, hücum hattından fedakarlık yapmak zorunda kalacak. Mevcut tabloda ‘en zayıf halka’ olarak Elmander görünüyor. Tecrübeli hocanın Sercan Yıldırım ya da Kazım’ı Elmander’in yerine forvette kullanması bekleniyor. Ancak Riera ya da Milan Baros’un ‘kontenjanzede’ olma ihtimali de gündemde.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları