loading
close
SON DAKİKALAR

8 ay önce kaçırılan Mustafa Yılmaz Ankara TEM Şube’de ortaya çıktı

8 ay önce kaçırılan Mustafa Yılmaz Ankara TEM Şube’de ortaya çıktı
Tarih: 22.10.2019 - 09:19
Kategori: Gündem

Ankara’da kaçırılan ve kendisinden 7 aydan fazla süredir haber alınamayan Mustafa Yılmaz Ankara Emniyeti’nde olduğu öğrenildi.

Şubat ayından beri kendisinden haber alınamayan 32 yaşındaki fizyoterapist Mustafa Yılmaz’ın Ankara Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü’nde olduğu ortaya çıktı.

Haberi Twitter'dan duyuran Mustafa Yılmaz'ın eşi Sümeyye Yılmaz, “Biraz önce TEM şubeden aradılar. Eşim Mustafa Yılmaz 23.30'da Karapürçek Karakolu'nda bulunmuş. Şimdi ise Ankara TEM şubede gözaltındaymış. Yarın 13:00 gibi savcı beyle görüşmemizi ve aile görüşmesi için izin almamızı istediler” sözünü paylaştı. 

Mustafa Yılmaz Kimdir?

Mustafa Yılmaz, ‘FETÖ’ soruşturması kapsamında 1 Ekim 2018’de gözaltına alınıp tutuklanmış ve 8 Ocak’ta tahliye edilmişti. Yılmaz, tahliyesinin ardından ‘örgüt üyeliği’ iddiasıyla 6 yıl 3 ay hapis cezasına mahkum edilmişti. Ancak dosyası istinafta beklerken, 19 Şubat 2019 tarihinde kaçırılmıştı. Yaşadığı sitenin yakınındaki bir büfenin kamera kaydına göre Yılmaz’ın sabah evden çıktıktan sonra kafasına çuval geçirilerek ve darp edilerek kaçırıldığı belirlenmişti.

 

Kaynak : Vişne Haber Ajansı-www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları