loading
close
SON DAKİKALAR

8 HDP'li vekilin fezlekeleri Başbakanlık'ta

8 HDP'li vekilin fezlekeleri Başbakanlık'ta
Tarih: 16.03.2016 - 07:32
Kategori: Gündem

HDP Eş Genel Başkanlarının da aralarında bulunduğu 5 milletvekili Hakkı'nda hazırlanan dokunulmazlık fezlekelerinin Meclis Başkanlığı'na geldiği öğrenildi.

HDP'li 8 milletvekilinin dokunulmazlığını kapsayan dosya Başbakanlık'a gönderildi. Böylece içlerinde Eş Başkanların da olduğu 5 HDP'li milletvekilinden sonra 8 vekilin dosyası daha işleme konmuş oldu.

Adalet Bakanlığı, HDP eş genel başkanları Selahattin Demirtaş veFigen Yüksekdağ ile milletvekilleri Selma Irmak, Sırrı Süreyya Önder ve Ertuğrul Kürkçü'nün dokunulmazlıklarının kaldırılması istemiyle hazırlanan fezlekeyi TBMM'ye göndermişti.

Geçtiğimiz hafta HDP Eş Genel Başkanları Selahattin Demirtaş ve Figen Yüksekdağ'ın da aralarında bulunduğu 5 HDP'li milletvekili hakkındaki "dokunulmazlıkların kaldırılmasını" içeren fezlekeler TBMM Başkanlığı'na ulaşmıştı.

HDP Eş Genel Başkanlarının da aralarında bulunduğu 5 milletvekili Hakkı'nda hazırlanan dokunulmazlık fezlekeleri Meclis Başkanlığı'na ulaşmıştı.

HDP eş genel başkanları Selahattin Demirtaş ve Figen Yüksekdağ ile HDP İzmir Milletvekili Ertuğrul Kürkcü, Ankara Milletvekili Sırrı Süreyya Önder, Hakkari Milletvekili Selma Irmak'ın dokunulmazlıklarının kaldırılması için hazırlanan fezlekeler TBMM Başkanlığına geldi. 'Gelen kağıtlar' içinde yer alan fezleke dosyasının Meclis Başkanlığı tarafından Anayasa ve Adalet Karma Komisyonu'na sevk edilmişti...

Vişne Haber Ajansı

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları