loading
close
SON DAKİKALAR

"88. Yıl coşkuyla kutlandı"

"88. Yıl coşkuyla kutlandı"
Tarih: 12.02.2012 - 19:51
Kategori: Özel Haberler

CHP Silivri İlçe Başkanlığı’nın Cumhuriyet Bayramı nedeniyle düzenlediği Fener Alayı’na katılan Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, 88. Yıl coşkusuna ortak oldu.

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Cumhuriyet Halk Partisi Silivri İlçe Başkanlığı’nın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle düzenlemiş olduğu Fener Alanı’na katıldı. 

Yaşlısından gencine birçok Silivrilinin katılımıyla gerçekleşen Fener Alayında Cumhuriyet marşları büyük bir coşkuyla söylendi. 

29 Ekim Cumartesi Günü saat 17.00’de Silivri Uğur Mumcu (Çarşı) Meydanı’ndan başlayarak, sahildeki Atatürk Anıtı’na kadar devam eden yürüyüşe; CHP Silivri İlçe Başkanı Hüseyin Şahin ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, CHP Silivri Belediye Meclis Üyeleri, Silivri Belediye Başkan Yardımcıları, Başkan Koordinatörleri, sivil toplum örgütlerinin temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

CHP Silivri İlçe Gençlik Kolları’nın meşaleler taşıyarak, hep bir ağızdan marşlar söylediği yürüyüşe, Silivrili vatandaşlar da bayraklarla katılarak coşkuya ortak oldu. Sahilde Atatürk Anıtı önüne toplanan kalabalık, önce saygı duruşunda bulunarak ardından da İstiklal Marşı’nı söyledi. 

Gerçekleştirilen Fener Alayı CHP Silivri İlçe Başkanı Hüseyin Şahin’in günün anlam ve önemini belirten konuşmasının ardından sona erdi.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları